Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אות קיין

speaker_joe
שימו לב! השרשור הזה בן 7502 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מה אני אגיד לכם...

אתם מדברים גבוה מאוד על חוסר הגיבוש בקהילת, אם אפשר לקרוא לזה ככה, האופנוענים בארץ. דיבורים על חוסר פירגון, חוסר גיבוש וכו...

והנה אתם מתנהגים אותו דבר. כזה חוסר פרגון לא ראיתי בחיים. כל מה שאתם יודעים לעשות זה ללגלג, לבאס, להוציא את החשק לאנשים להשתייך לקהילת האופנוענים בארץ.

תפתחו את העיניים שלכם חבורת צבועים שכמוכם. אתם מתפלאים שכל העולם מפנה נגדיכם חיצים? אתם מפנים חיצים אחד נגד השני.

"הדבר נעשה מתוך רצון אמיתי להציב אלטרנטיבה איכותית בדמות דיונים מקצועיים ככל האפשר על התחום, וזאת לצד אווירה נעימה ואף משועשעת שתאזן במקצת את הנופך הרציני שאנו מעונינים לדמות לפורום."

הציטוט הזה מופיע מהודעת "ברוכים הבאים" של הפורום. דיונים מקצועיים?? אווירה נעימה?? אווירה משועשת אולי כן, אבל רק חבל שהיא מתקיימת על גבם של אחרים.

הוצאתם לי את החשק מהפורום הזה, מהקהילה הזאת. אתם בטח שמחים עכשיו.

עכשיו תרשו לעצמכם לרדת עליי עד מחר בבוקר. זה לא מעניין אותי, אני כבר לא אקרא את זה.

אתם בושה לעצמכם ויותר מזה, אתם בושה לענף המוטורי בארץ. יש לכם עוד הרבה מה ללמוד.

להתראות בסיבוב. בסופו של דבר, what comes around - goes around.

vios con dios. לכו עם האל. ואל תחזרו

RIP2.JPG

RIP.JPG

the only difference between man and boys is the price of their toys

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה אני אגיד לכם...

אתם מדברים גבוה מאוד על חוסר הגיבוש בקהילת, אם אפשר לקרוא לזה ככה, האופנוענים בארץ. דיבורים על חוסר פירגון, חוסר גיבוש וכו...

והנה אתם מתנהגים אותו דבר. כזה חוסר פרגון לא ראיתי בחיים. כל מה שאתם יודעים לעשות זה ללגלג, לבאס, להוציא את החשק לאנשים להשתייך לקהילת האופנוענים בארץ.

תפתחו את העיניים שלכם חבורת צבועים שכמוכם. אתם מתפלאים שכל העולם מפנה נגדיכם חיצים? אתם מפנים חיצים אחד נגד השני.

"הדבר נעשה מתוך רצון אמיתי להציב אלטרנטיבה איכותית בדמות דיונים מקצועיים ככל האפשר על התחום, וזאת לצד אווירה נעימה ואף משועשעת שתאזן במקצת את הנופך הרציני שאנו מעונינים לדמות לפורום."

הציטוט הזה מופיע מהודעת "ברוכים הבאים" של הפורום. דיונים מקצועיים?? אווירה נעימה?? אווירה משועשת אולי כן, אבל רק חבל שהיא מתקיימת על גבם של אחרים.

הוצאתם לי את החשק מהפורום הזה, מהקהילה הזאת. אתם בטח שמחים עכשיו.

עכשיו תרשו לעצמכם לרדת עליי עד מחר בבוקר. זה לא מעניין אותי, אני כבר לא אקרא את זה.

אתם בושה לעצמכם ויותר מזה, אתם בושה לענף המוטורי בארץ. יש לכם עוד הרבה מה ללמוד.

להתראות בסיבוב. בסופו של דבר, what comes around - goes around.

vios con dios. לכו עם האל. ואל תחזרו

עם כל הכבוד - אתה מגזים.

בהתחשב בעובדה שהעלת 3.5 תמונות, שחצי מהן לא כוללות אופנועים, תחת הכותרת "חיכיתם וציפיתם" - אל תופתע שאנשים הגיבו בצורה שאינה מראה על ציפייה גדולה.

ואם כבר נכנסנו לזה - גם לא "ירדו עלייך" כמו שאתה מנסה לצייר ועוד הועילו והעירו מס' הארות והערות לגיטמיות לחלוטין.

ברוך בואך לעולם הקהילות הוירטואליות הישראלי - ככה העניינים עובדים.

מצד שני - סע ברכה, סע לשלום - אף אחד לא מכריח אותך לגלוש כאן.

:)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש כאן נקודה מאוד חשובה שאף אחד לא טרח להעלות בשרשור עם התמונות

הבחורה עם הקרה השחור החולצה הורודה והקעקוע על הכתף

אממממ אפשר לקבל עוד כמה תמונות שמתמקדות בה ? אולי פרטים עליה ! יש לה חבר ?

טלפון ? היא באה לבד או צריך לדאוג לה למושב אחורי פנוי ?

:D

מתי יוצא למכירה האופנוע של קנידה ???

מה ז'תומרת מי זה קנידה ??

הילד-מנהיג של חבורת אופנוענים חוליגנים

בסרט האנימה של כל הזמנים - אקירה

למכירה פנתאון 150 2001

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש כאן נקודה מאוד חשובה שאף אחד לא טרח להעלות בשרשור עם התמונות

הבחורה עם הקרה השחור החולצה הורודה והקעקוע על הכתף

אממממ אפשר לקבל עוד כמה תמונות שמתמקדות בה ? אולי פרטים עליה ! יש לה חבר ?

טלפון ? היא באה לבד או צריך לדאוג לה למושב אחורי פנוי ?

:D

תצצצ תתצצצ תצצצצ...

|אייקון של כRובי מצקצק בלשונו|

הוא ביקש לא לחייך !

:evil:

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש דבר אחד שאתה לא מבין, חביבי (ואולי חבל שלא הסבירו לך קודם): הפורום הזה הוקם, (בין היתר - יש סיבות אחרות), בדיוק כדי לברוח משרשורי תמונות כמו שהעלית כאן, לאחר שאלו הופיעו בתדירות גבוהה בפורום תפוז. אלו תמונות שמעניינות רק את המצולמים בהן, וככאלה יש להן מקום - אבל לא בפורום הזה. זה איננו פורום חברתי.

טל

(אגב, האמרה המדוייקת היא What goes around comes around, ולא להיפך)

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

speaker_joe

אל תקח העניינים כל כך כבד. ככה זה הולך, ומי ששורד את ההתחלה הקשה - שורד :wink:

גם אני מאמין שמה שנאמר אינו כזה שאמור לגרום לך להפסיק לכתוב בפורום. תן לזמן לחלוף והכל יקבל פרופורציה :)

(אגב, האמרה המדוייקת היא What goes around comes around, ולא להיפך)

טל -

ל:What goes around comes around כ- 95,000 ציטוטים בגוגל.

ל: What comes around goes around כ- 11,000 ציטוטים בגוגל.

איך אתה יודע למה הוא התכוון?

וחוץ מזה - לומר שזה לא פורום חברתי... נו מילא :wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מאמין שמה שנאמר אינו כזה שאמור לגרום לך להפסיק לכתוב בפורום. תן לזמן לחלוף והכל יקבל פרופורציה

:wink:

:mm_yeah:

הכרובלוג

מחירון אופנועים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ג'ו אני רואה שאתה עדיין כאן

מותר לך להיעלב, ובכלל, אתה צודק בכל, יש כאן רשעים

הרוב סוגדים ומעלים קורבנות לבעל, הם לא רוצים שיידעו אז מקשים קצת להתקרב אליהם

לדעתי אתה צריך לשכוח מכל זה והלתרכז במה שבאמת חשוב

הבחורה !!

תן לי תטלפון שלה

ואני מבטיח לקיים טקס טיהור בסגנון ירמיהו ו400 נביאי הבעל לגולשי האתר

שיישרפו כולם

למכירה פנתאון 150 2001

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יודע שאתה בטח נפגעת ממה שאני העלתי לכאן.

שוב כמו שכתב טל"ש יש מקומות יותר ראויים לתמונות הללו. שוב אם נהנית בטיול, וצילמת זה סבבה. אני צילמתי די הרבה טיולים כאלו בעצמי. אולי אתה לא מודע על ההיסטוריה והמטענים שאנשים כאן נושעים עמם מימי תפוז העליזים ועוד.

אז קח את זה בקלות קצת ירדו עליך, הכל מאהבה, תמשיך לצלם ולרכב... ואתה מוזמן לבקר פה, לקרוא ולכתוב.

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם היה זה ירמיהו או ישעיהו וזה בכלל היה אליהו

הדור הולך ופוחת הולך ופוחת

הילדים שלי ייגדלו אחרת

הם לא יהיו בורים וגם לא בובות כמו שאמרה r750 שלא נותנת לי תטלפון שלה

כל הדרכים מובילות לרומא -

ג'ו בשביל לעשות ילדים שיישפרו את פני הדור - מטרה אדירה

אני צריך שתחזור להתרכז במה שחשוב

הטלפון של הבחורה ג'ו

:lol:

למכירה פנתאון 150 2001

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקי, אז אולי חלק מהתגובות היו קצת בוטות, אבל אף אחת לא הייתה מוגזמת בהתחשב שהיינו אמורים "לחכות ולצפות" למשהו מ ד ה י ם וקיבלנו איזה טיול עם כמה מתחילים.

עכשיו בטח תתמרמר שקראתי לך מתחיל, אז שתדע שגם אני לא ותיק (רשיון מ00') אבל אני יודע שרוכב עם כפכפים ומעיל לא ממוגן ,שלא יודע מה זה מושג בסיסי וחשוב כמו קו פניה ועוד כועס שמעירים לו על זה, מגיע לו להפגש עם אספלט פנים אל מול פנים (וכן, גם את זה עברתי).

בנוגע לתמונות- אני לא אוהב אופנועי ליטר והשחזות למיניהן לא מלהיבות אותי. אני יותר נמשך לקסטום וערום (גם באופנועים :wink: ) ואם אני אשים פה שרשור עם מידע, שאלות או תמונות שקשורות לעניין, אני בטוח שמישהו יגיב, ולא כמו אליך.

והאמת, באמת עשיתי את זה לפני שבוע בערך ורק תראה בשרשור איזה כלים יש פה בפורום, רק לפי איך שענו לי!

פשוט צריך להבין שפורום "אופנועים בפול גז" זה לא פורום "הי תראו!-אני עם אנשים שלא קשורים אליכם וחסרי מיגון בצורה פתטית עושים משהו שלא ממש ציפיתם ולא חיכיתם לו".

:agrue::fist:

רכיבה זה לא תחביב, זה דרך חיים (טוב, אולי לא בארץ...)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עזוב,

תמשיך הלאה.

הבנדיט הכחול?? יפה יפה.

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עזבו את מה שהוא ניסה להגיד....

שמתם לב שהוא דחף עוד שתי תמונות שציפינו להן???

:wink:

אחי קח את זה בקלות...יש לי אלפי תמונות עומד ליד האופנוע שלי...רוכב על האופנוע...שוכב תחת האופנוע...מרים גלגל וכו' אני לא פרסמתי אפילו אחת כזאת...זה לא מעניין את שאר החברים.

היית יכול להציג את עצמך יפה יותר ובלי יותר מידי יהירות..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7502 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...