Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רמקול מאחורה נותן סראונד טוב עדיף שיהיה ....

זה לא ממש השקעה רצינית

חוץ מיזה לא מגיע ליושבים מאחור ליהנות ?

סלח לי, אבל מה עדיף סאונד מאוזן ואיכותי או בעיקר שיהו רמקולים מאחור?? מה זה נותן? חוץ מהפרע לרמקולים קידמים? לא ריתי ב 7 שנים אחרונות מערכת שיהווה מאוזנת מבחינת הסאונד שיש לה גם רמקולים מאחור. בשביל לשים רמקולים אחוריים לא צריך פורום . זה אפשר לעשות אצל מתקין שכונתי. אם בן אדם יש לו שמיע , אפילו סתם אוזנים מספיק לשמוע ולהבין שרמקולים מאחור רק מפריעים.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

שאתה נמצאה בהופע , אתה עומד עם גב לזמר? קודם כל לא נכון לשמו צליל שהוא מוקלת בסטאריו ברמקולים אחוריים, דבר שני למה אתה חושב שאנשים משקיים זמן והמון כסף בבניה מקדמה? ולא תמצא באף רכב כזה רמקולים מאחור? בטח בגלל שנגמר להם הכסף...... במקום רמקולים אחוריים עדיף להשקיע במגבר וסאב.

פורסם
רמקול מאחורה נותן סראונד טוב עדיף שיהיה ....

זה לא ממש השקעה רצינית

חוץ מיזה לא מגיע ליושבים מאחור ליהנות ?

מסכים איתך, וזה מניסיון

HEAD UNIT: ALPINE INA-W987D

AMPLIFIERS: TWO BOSTON ACOUSTICS GT-2200

MONO: ALPINE PDX-M12

COMPONENT SET: TWO BOSTON ACOUSTICS SPZ-60 SUBWOOFER: BOSTON ACOUSTICS SPG-555

פורסם

מסכן הבחור

בסך הכל רצה להתקין רמקולים מאחורה כמעט הרגתם אותו.

אין שום בעיה להתקין רמקולים אחוריים זה לא מקלקל שום דבר.

רק תיקח בחשבון שעדיף להשקיע בקומפוננט טוב מקדימה (מומלץ שיהיה גם מגבר)

מאשר 2 זוגות רמקולים, אחד לקדימה ואחד לאחורה.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

לדעתי כל עוד הרמקולים הקדמיים אינם מוגברים (ואמרת שאין מגבר ברכב), אז כן עדיף שיהיו גם מאחורה רמקולים , במידה והקדמים מוגברים אז אין לאחוריים שום ערך , ובמידה כזו אם יש אחורים אז הם לא מורגשים \מורגשים לרעה

במקרה שלך , ובהנחה שיש מקום מובנה ברכב לטוויטרים מאחורה ,הייתי הולך על המורל מקסימו \ טמפו ,

SCANSPEAK

פורסם

תודה לכולם על התגובות אין ספק שכל אחת עזרה בסופו של דבר אני אתקין בדלתות האחוריות וכנראה את המורל טמפו. לסיכום יהיו שני זוגות בארבעת הדלתות ושני טוויטרים מקדימה. נכון לכרגע אין מגברים אם יהיו מן הסתם אתייעץ גם עליהם :)

אם אכן הטוענים לביטול רמקולים בדלתות האחוריות אכן יהיו צודקים אין ספק שאבוא ואגיד זאת :)

פורסם

עצור, 2 טוויטאים? על תעשה את זה. אם אתה בכןך זאת רוצה להתקין רמקולים בדלתות אחריות בטוח לא להתקין את הטוויטר מקדימה....

פורסם

כבר קיימים. כמו שאמרתי כרגע יש לי שני טוויטרים ושני רמקולים 5.25" וכל זה בדלתות הקדמיות.

• תוכן חדש...