Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור בין HOTBOX לנתב. אפשרי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני מעוניין לחבר ממיר YESMAX TOTAL לרשת באמצעות נתב. מאחר וההוט בוקס מתפקד כנתב בסלון, ואין לי אפשרות לחבר אותו בחדר (שטח כיסוי קטן, כי זה בית טרומי. לא עובר דרך הקירות) אני מעוניין לשרשר את ההוטבוקס לנתב קיים של אדימקס (BR6424N). הבנתי שיש דרך לעשות את זה עם WDS, אבל ההוטבוקס לא תומך בזה.

איך ניתן לעשות את זה כדי שהממיר יתחבר לאינטרנט?

תודה!

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

מנהליפ - אם אפשר להוסיך להודעה המקורית -

אני מעוניין לחבר את היסמקס פיזית לראוטר, שיקבל אלחוטית את האינטרנט. ז"א - הראוטר משמש כREPEATER לרשת המקורית, ומעביר את האינטרנט לכבל רשת המחובר ישירות ליסמקס.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

מה שניתן לעשות, אם זאת אופציה עבורך, היא לקנות ראוטר נוסף שיוכל להתחבר לאדימקס ולהשתמש בהוטבוקס כמודם בלבד.

שאלה: במידה ומגדירים ראוטר כ REPEATER,יש באמת צורך בשרשור לראוטר הראשון? הוא לא פשוט קולט את הרשת ומשדר שוב את האות מהראוטר הראשון?

"ai motoare capul doare"

פורסם

הצלחתי לעשות את זה באמצעות הראוטר - שרשרתי אותו להוטבוקס.

ההוטבוקס משמש כמודם-ראוטר, האדימקס מוגדר כריפיטר, הוגדרו בהגדרות WIFI שם רשת אחר (בהגדרות ריפיטר הוא מוגדר להעברת הרשת של ההוטבוקס) ומוגדרת הסיסמא של ההוט בוקס. ה-DHCP כבוי, מה שנותן להוט בוקס להגדיר לי את היסמקס עם כתובת משלו.

מה שעשיתי זה הפכתי את הראוטר של אדימקס לשקוף, רק מעביר את הרשת.

תדוה למי שעזר ;)

צריך גם קרם אני מאמין.

• תוכן חדש...