Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבלבל. אני בודק הודעות לגבי צריכת דלק של גטס ידנית 2004-2005 וקורא אודות 11-12 ק"מ לליטר בעיר... לא מסתדר עם ההנחה הנפוצה שגטס זוללת דלק בטירוף.... האם האוטואמטית זללנית מוגזמת ואילו הידנית חסכונית ? :/

כמו כן, אם כבר גטס, איזה דגם יותר חסכוני/אמין ? ה 1350 או ה 1600 ?

פורסם

דווקא כן,

הדגם הידני חסכוני הרבה יותר מאשר האוטומט.

אני לא יודע להסביר את זה בצורה אחרת מאשר כנראה שיחס העברת ההילוכים תוכנן שונה בין הגירים.

נסעתי על שני הדגמים לתקופה של כחודש ובדגם הידני עשיתי כמעט פי 1.5 מאשר בדגם האוטומטי [רוב הנסיעות היו בינעירוניות ומשהו כמו 20% עירוני].

עדיין זה לא משנה את העובדה שהרכב היה לי מאוד לא נוח וכמעט עף לי בסיבוב הראשון שנכנסתי אליו.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

ה1.6 יחסית נדירה רובם של הגטסים הם 1.35 ומליסינג\השכרה,כמובן שהיא יותר חזקה ומפוארת,מדובר על 106 כ"ס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...