Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

3K סלד זה די הרבה לדעתי.

תעביר כמה שיותר מוקדם, אבל שאתה לוחץ על דוושת הגז, היא תגיב כמו שצריך. (שלא יצא מצב שאתה דוחף גז והאוטו לא מאיץ, זה פחות בריא ללא חוסך בדלק).

בשיוטים, תכניס להילוך כמה שיותר גבוהה ותתן כמה שפחות גז, שיחזיק מהירות.

לגבי ההתנהגות, תסתכל קדימה, אתה רואה רמזור אדום, ישר מוריד רגל מהגז.

האצות מתונות, כולה 206, לא מכונית ספורט, אם תקרע אותה ואם תנהג רגוע, ההבדל יהיה כמה דקות בודדות.

זהו תהנה, אל תשכח שהצרפתיות חסכוניות מאוד.

(כתבתי כי בידיוק אתמול ראיתי שה406 זכתה בכמה שיאי גינס, אחד מהם עם מנוע 2L HDI דיזל, 2300KM בערך על 70L סולר, וגם בכללי הם חסכוניות, ה406 1.8L שלי עושה 1\11 עם מזגן ונהיגה רגועה בעיר, והיא הרבה יותר כבדה ומאסיבית מה206!)

פורסם

בעיר אני משייט בהילוך שלישי-רביעי, ולא יורד לשני בכל באמפר או כיכר, סתם שוחק את הקלאץ' והבלמים.

אני נוסע את כל העיר על שלישי 20-50 , כשרביעי אפשר להכניס ב50 אם יש קטע יחסית ארוך.

פורסם
3K סלד זה די הרבה לדעתי.

תעביר כמה שיותר מוקדם, אבל שאתה לוחץ על דוושת הגז, היא תגיב כמו שצריך. (שלא יצא מצב שאתה דוחף גז והאוטו לא מאיץ, זה פחות בריא ללא חוסך בדלק).

בשיוטים, תכניס להילוך כמה שיותר גבוהה ותתן כמה שפחות גז, שיחזיק מהירות.

לגבי ההתנהגות, תסתכל קדימה, אתה רואה רמזור אדום, ישר מוריד רגל מהגז.

האצות מתונות, כולה 206, לא מכונית ספורט, אם תקרע אותה ואם תנהג רגוע, ההבדל יהיה כמה דקות בודדות.

זהו תהנה, אל תשכח שהצרפתיות חסכוניות מאוד.

(כתבתי כי בידיוק אתמול ראיתי שה406 זכתה בכמה שיאי גינס, אחד מהם עם מנוע 2L HDI דיזל, 2300KM בערך על 70L סולר, וגם בכללי הם חסכוניות, ה406 1.8L שלי עושה 1\11 עם מזגן ונהיגה רגועה בעיר, והיא הרבה יותר כבדה ומאסיבית מה206!)

אני כל הזמן חשבתי שזה הסל"ד שצריך להחליף ,בין 0-20 ראשון , 20-40 שני ,40-60 שלישי וכו'.

כמה שאני יודע זה הסל"ד במהירויות הללו ברכב שלי.

אבל אני אבדוק שוב מחר בבוקר.

בעיר אני משייט בהילוך שלישי-רביעי, ולא יורד לשני בכל באמפר או כיכר, סתם שוחק את הקלאץ' והבלמים.

אני נוסע את כל העיר על שלישי 20-50 , כשרביעי אפשר להכניס ב50 אם יש קטע יחסית ארוך.

נסעתי כמה פעמים 50 ברביעי והרגשתי שהרכב בקושי זז.אבל אולי זה שונה ברכב שלך.

אני גם קראתי כתבה באיזה עיתון שהילוך גבוה מדי גם לא בריא לרכב.

תודה לכולם על העזרה והטיפים

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם
אני כל הזמן חשבתי שזה הסל"ד שצריך להחליף ,בין 0-20 ראשון , 20-40 שני ,40-60 שלישי וכו'.

כמה שאני יודע זה הסל"ד במהירויות הללו ברכב שלי.

אבל אני אבדוק שוב מחר בבוקר.

נסעתי כמה פעמים 50 ברביעי והרגשתי שהרכב בקושי זז.אבל אולי זה שונה ברכב שלך.

אני גם קראתי כתבה באיזה עיתון שהילוך גבוה מדי גם לא בריא לרכב.

תודה לכולם על העזרה והטיפים

מה שכתבת זה השיטה של המורי נהיגה, כי אי אפשר לעשות כמעט טעויות, וגם זה עוזר למי שאין חוש טכני והוא מעביר כמו רובוט.

שוב, תעביר כמה שיותר מוקדם, רק שהרכב לא ירעד ולא יחנק (הכוונה לזה שאתה נותן גז ואין תגובה כמעט).

אם הייתי נוהג כמה דקות על הרכב המדובר הייתי אומר לך בידיוק גם לפי מהירויות.

פורסם

האמת שאני ממש לא זוכר מה שאמר המורה לנהיגה. זה היה ממש ממזמן ולקחתי את הממלצה הזו מהפורום.

אבל אין בעיה , אני אבדוק את זה

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

• תוכן חדש...