Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון, אתמול סיימתי להתקין את הסטאפ שיש לי בחתימה

המוכר בחנות הציע לי לקנות מין דבר כזה שנראה כמו בקבוקי חמצן של צוללים (חחחח :|)

האם אני באמת צריך את זה? איך קוראים לזה בכלל? איך בוחרים אחד?

אני נוסע על פולקווגן פולו 2001.

ובנוסף רציתי לשאול, האם האוטו יוכל להחזיק מסך 7 אינץ' וסוני פלייסטיישן 2? בנוסף לכל הסטאפ שיש לי עכשיו?

JL Audio

פורסם
קבל, צריך כאשר יש מגבר/מונובלוק רציניים

צר לי לנפץ לך את התיאוריה אבל זה ממש לא נכון.

לא משנה איזה מגבר יש לך ואיזה קבל תדחוף לו, זה לא יפתור בעיית נפילות מתח. בשביל זה יש שדרוג תשתית חשמל כגון מצבר פריקה עמוקה, אלטרנטור מחוזק, שלושת הגדולים וכו.

לפותח השרשור, אל תבזבז את הכסף שלך על קבל. זו דעתי

פורסם

נכון, קבל לא משמש לנפילת מתח, הוא משמש "לפיק" כאשר הסאב למשל צריך לנגן דבל או טריפל בס, צער לי שאני לא בדיוק יכול להסביר את זה בעברית. ולא משנה מה שתגיד יש הבדל עם קבל או בלי.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

אוקיי, ועכשיו תוכלו לענות לי על השאלה השניה?

ובנוסף רציתי לשאול, האם האוטו יוכל להחזיק מסך 7 אינץ' וסוני פלייסטיישן 2? בנוסף לכל הסטאפ שיש לי עכשיו?

JL Audio

פורסם

קבל לא נחשב רזרבה לפיקים. כמו מגבר (שגם בתוכו יש עשרות קבלים) הוא צרכן, אז כשיש לך פיקים הקבל מושך מתח וזרם כמו הגבר עצמו, והוא סתם נחשב עוד עומס למערכת החשמל.

היעוד האמיתי של קבל זה ניקיון מתח הDC מתנודות מתח AC שגם נקרא Ripple. אז בעקרון הוא מנקה רעש AC שמגיע מהאלטרנטור וממכשירים אחרים ברכב.

העניין הזה נבדק כמה פעמים, אתה מוזמן להריץ חיפושים באינטרנט. מה שכן אני יכול להגיד לך זה שהוספת קבל על מונו יכול לתת באס קצת יותר חם וצבעוני לאוזן.

עריכה:

לגבי השאלה השניה. אין סיבה שלא לדעתי, רק תוודא שאתה רוכש ממיר מתח שיכול לשאת בעומס המוצהר של הפלייסטיישן.

פורסם

עריכה:

לגבי השאלה השניה. אין סיבה שלא לדעתי, רק תוודא שאתה רוכש ממיר מתח שיכול לשאת בעומס המוצהר של הפלייסטיישן.

אוקיי תודה רבה על המידע!!

אגב:

http://www.ebay.com/itm/230780773797?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

+

http://www.ebay.com/itm/221008378644?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

JL Audio

פורסם

זה קצת לא מובן, ובכל הפורומים שקראתי אף אחד לא כתב את זה... עכשיו לקבל יש קיבולת? או שאני טועה? ואם הקבולת הוא לא רזרבה? מה זה 1פרד? 2 פרד? אם זה רק נקיון של AC?

פורסם

תקרא את כל הפוסט הראשון

http://www.teamswift.net/viewtopic.php?p=54856

קבל לא מייצר אנרגיה, הוא רק אוגר אותו ולמשך זמן מאוד קצר, פחות משניה אפילו.

הקבל צריך לקבל אנרגיה ממקור אחר, המצבר והאלטרנטור.

נגיד והמגבר שלך כלכך רעב לאמפרז שהמתח של המערכת נופלת מ14 וולט ל12, הקבל לא ישלים את הפער של ה2 וולט, לפחות לא למספיק זמן בשביל הפיקים. בנוסף לזה הקבל צריך להיטען שוב אחרי שחרור אנרגיה, וגם זה מעמיס על המערכת חשמל. מה עוד שהוא נטען ב12 וולט ולא ב14 כי יש נפילת מתח, אז עכשיו הוא בכלל לא עוזר.

קבל זה גימיק שהמציאו לו פתרונות פלא, וככה מוכרים אותם, כי מי שלא יודע דבר או שתיים על אלקטרוניה וחשמל מאמין למה שכתוב על האריזה.

פורסם
תקרא את כל הפוסט הראשון

http://www.teamswift.net/viewtopic.php?p=54856

קבל לא מייצר אנרגיה, הוא רק אוגר אותו ולמשך זמן מאוד קצר, פחות משניה אפילו.

הקבל צריך לקבל אנרגיה ממקור אחר, המצבר והאלטרנטור.

נגיד והמגבר שלך כלכך רעב לאמפרז שהמתח של המערכת נופלת מ14 וולט ל12, הקבל לא ישלים את הפער של ה2 וולט, לפחות לא למספיק זמן בשביל הפיקים. בנוסף לזה הקבל צריך להיטען שוב אחרי שחרור אנרגיה, וגם זה מעמיס על המערכת חשמל. מה עוד שהוא נטען ב12 וולט ולא ב14 כי יש נפילת מתח, אז עכשיו הוא בכלל לא עוזר.

קבל זה גימיק שהמציאו לו פתרונות פלא, וככה מוכרים אותם, כי מי שלא יודע דבר או שתיים על אלקטרוניה וחשמל מאמין למה שכתוב על האריזה.

קראתי, עכשיו אני מבין...

• תוכן חדש...