Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך שומעים בסוף?

האמת שטוב :-D

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ההתחלה היתה קצת חמה, לא היה צל בכלל.

אבל אחרי זה התחילה ההדגמא של מערכות ונהיה הרבה יותר טוב.

חבל שהיתי חייב לברוח כזה מוקדם ובלי להגיד שלום. :oops: פעם הבא מבטיח להשתפר. :-D

נ.ב. יוני, תתחדש!

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

פורסם

נשמע שהיה מפגש נחמד.

אני מקווה מאוד שייצא לי להגיע למפגש הבא. כמו שאדי אמר, אני כנראה לא אשאר עד 20:00 :)

מה עם קצת תמונות ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
יוני נשמח לשמוע רשמים על הP99RS בהשוואה לקלריון שהיה לך.

לא היה לי קלריון היה לי אלפין 9855.

יצא לי לעבוד המון עם הקלריון HX-D2 וזה מכשיר מדהים, יש לנו בצפון פה לפי רק מה שאני יודע ומה שיצא לי לשמוע יש 6 כאלה.

לגבי ה-P99 יש לנו פה 4 כאלה בצפון, ויצא לי לשמוע את שני המכשירים על מגוון סטאפים, אני יכול להגיד מההשווה שלי ששני המכשירים באותו רמה סאונד, רק ל-P99 יש הרבה יותר יתרונות שזה USB , קורה פלאקים, איקוליזר הרבה יותר רחב, קרוס אובר הרבה יותר רחב, ממשק קל לתפעול, כיוון אוטומטי עם תוצאה מדהימה, ועוד.

תתחדש, רדיו דיסק נהדר, אני כבר שמתי לב שאתה מתחבר יותר למוצרים של פיוניר ביחידות ראש.

BEWITH אפרופו הם הפנטזיה שלי - אפילו רק המיד-טוויטרים שלהם

אבל מאוד מוזר לי לשמוע שדווקא אתה מכוון לשם - חשבתי שאתה היית בדיעה שרמקולים בוטיק זה דבר מיותר.

מתי כל זה השתנה יוני? יותר מעניין, מה גרם לזה?

(אני שואל ברצינות, לא עוקץ אותך - באמת רוצה להבין).

מעולם לא אמרתי שמוצרי בוטיק זה דבר רע, להפך ברדיו דיסק ומגברים חובה להשקיע כמה שאפשר.

לגבי רמקולים של הרכב כן, אני לא חושב שמקבלים תמורה למחיר מהסכומים שמשלמים על מוצרי בוטיק.

הסיבה לכך שבונים אותם מחומרים יותר קשיחים לתנאי חום ומים ברכב והם לא מנגנים כמו שצריך.

מהסיבה הזאת אני משתמש באלמנטים ביתיים כרגע.

לגבי ה-BEWITH זה כבר טכנולוגיה אחרת מהרמקולים שהכרנו עד היום.

1. הבוכנה של הרמקול לא סמטרית זאת אומרת שאתה מסובב את הרמקול הוא משנה את הצליל שלו בלי לשנות זוית.

2. המיד באס 5.25 בתיבת פורטד 4 ליטר מעץ שפשוט ראיתי איך בונים זה יותר קל מלבנות תיבה לסאב.

3. הזוויות סטנדרטיות לחלוטין.

4. התקנה פשוטה וקלה.

5. זה 2WAY מה שקל יותר לכוון.

אבל אנחנו קצת מפחדים להזמין אני ועוד 2 שרוצים, כי ראינו כמה פאקים ברמקולים האלה מחום ברכב ניהיה בהם סדקים במברנה.

מדהים שאנשים מוכנים להוציא סכומי עתק על רמקולים שמעולם לא שמעו ולא משנה כמה ביקורות קראו.

כל עוד זה מוצר יפני אמרת הכל, שווה כל שקל.

------------------------------------------------------

מציאה בשוק הפשפשים יום שבת, סאב 15 קרטון מלא התנגדות 2 אום ב-15 ש"ח:-).

לקחתי בלי לחשוב.:wink:

אבל אני לא מצליח לגלות איזה חברה איזה נתונים כלום, תעזרו לי.

תמונות:

Photo0406.jpg

Photo0407.jpg

Photo0409.jpg

Photo0410.jpg

פורסם

100% BEWITH

Amp Butler TD1500 Amp: LUXMAN CM 4050 Focal Utopia 6w1 : Focal Utopia Be TBM berilliym: Sub: Focal Utopia 33wx2Focal Utopia 4w2    

JL AUDIO HD 750/1  RESOLUT T DSP

פורסם

------------------------------------------------------

מציאה בשוק הפשפשים יום שבת, סאב 15 קרטון מלא התנגדות 2 אום ב-15 ש"ח:-).

לקחתי בלי לחשוב.:wink:

אבל אני לא מצליח לגלות איזה חברה איזה נתונים כלום, תעזרו לי.

תמונות:

קצת דומה לזה לא ?

פורסם

מה אתה יודע - פעם ראשונה שזה קורה לי - אפס תוצאות בגוגל... ניסיתי לחפש לפי המדבקה על המגנט.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כי זה כנראה וופר שהוצא מתוך תיבה של איזשהו אלמנט בייתי :-)

• תוכן חדש...