Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני כרגע עובד אקטיבי עם המפרט שבחתימה.

בקרוב ארצה לשדרג את הקומפוננט, ותהיתי לעצמי האם להישאר אקטיבי או לא.

במידה ואני רוכש סט קומפוננט ברמה של מילה/אליט אני מאמין שברמות האלו הקרוסים הפסיבים הם ברמה מאוד גבוהה, האם הקרוס של הhu שלי ברמה של הקרוסים הפסיבים של הסט?

אני יודע שעדיף הגברה אקטיבית כי הרמקול מקבל יותר כוח, וכי אפשר לאזן את הסט יותר בקלות.

אבל הקומפוננט ברמה זו הסט מגיע די מאוזן, והיתרון של הגברה פסיבית היא אותו אופי הגברה.

מה היא דעתכם בנושא?

(מצטער על הכתיבה, נעשתה דרך הפלאפון)

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לא יודע לגבי המילה, אבל הקרוס של האילייט הוא קרוס פשוט ומעאפן.

אם אתה רוצה, תבנה קרוס פסיבי לסט שלך ותדאג לתחומי חפיפה הכי טובים שאתה יכול בין האלמנטים, למידבאס תשים מעגל זובל לקיבוע התנגדות ולטוויטר תשים LPAD ראוסטט ונגד שיתאים אותו להתנגדות הרצויה.

ככה אתה תשלוט בהנחתה של הטוויטר כלפי המידבאס.

אתה תבחר לך נקודות חיתוך טובות לסט הזה.

ואתה תיצור קרוס פסיבי עם נקודות חיתוך יציבות, שלא מטיילות לשום מקום בגלל זובל וLPAD.

אחרת - אני הייתי נשאר עם הגברה וחיתוכים אקטיביים.

שאלה נוספת לגביך תהיה אם מה אתה הולך להגביר את הסט - אל תשכח שבהגברה פסיבית אתה תזדקק למגבר חזק בשביל סט ברמה שכזו בטח ובטח שלא לדבר על אלייט.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שאלה טובה, אם אני הולך על עבודה פסיבית אני נשאר עם האוודיו סיסטם שיגביר את כל המערכת, אם אני הולך על אקטיבי אני פשוט יקנה מונו לסאב.

אין לי מושג קלוש בבניית קרוסים, והייתי בטוח שהקרוסים של הסטים ברמות האלה הם בהתאם למחיר, כנראה שטעיתי ועדיף הגברה אקטיבית?

האוודיו סיסטם מגבר חזק, אבל להגביר פסיבית מילה או אליט אני לא בטוח שהוא יעמוד בזה.

הוא מוצהר 145rms לערוץ.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הוא מספיק חזק גם בכדי להגביר אילייט שני חלקים פסיבית.

לצערי, רוב יצרני הסטים לרכב לא בונים קרוסים פסיביים בצורה כזו שאתה יכול לדעת באמת מה קורה אצלם והם מאוד לא "יציבים" מבחינת נקודות החיתוך, בגלל זה קרוסים אקטיביים מדוייקים יותר אבל בגלל זה גם במקרים מאוד רבים - בגלל שימוש לא נכון, הם נשמעים "יבשים" יותר.

כל הדיבורים האלה על קרוסים אנגלוגיים פסיביים וזה שיש בהם איזשהו קסם נובע מהעובדה שהם לא מדוייקים ובעצם יוצרים תחומי חפיפה גדולים או בורות גדולים.

ע"י בחירת אלמנטים נכונים שיכולים או לחפוף אחד את השני בצורה טובה מאוד או לפחות להשיק אחד לשני בצורה טובה מאוד אתה יכול בעזרת הגברה אקטיבית ליצור גם אפקט דומה לזה של קרוס אנלוגי פסיבי ובמקרה ההפוך אתה יכול לקחת קרוס פסיבי ולדאוג שהוא יהיה הרבה יותר מדוייק ויציב מאשר תוצאה של ניסוי ותהייה של היצרן עד שהגיע לתוצאה שבה הוא החליט שכך הסט נשמע הכי טוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...