Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה תהיה קנייה עדיפה מבחינת הנאה מנהיגה,אחזקה אמינות וגם שיקולי שמירת ערך ל5 שנים.

יונדאי I20 ידני 1400 100 כ"ס 2011 או הונדה ג'אז 2009 ידני 1200 90 כ"ס .

המחיר זהה פחות או יותר. ק"מ - 20K יותר בהונדה. שתיהן שמורות. נהגתי על שתיהן , אבל בגלל שבשנים האחרונות בעיקר רכבתי על אופנוע ,אין לי כלכך תחושת הבדל מנסיעה קצרה.

תודה.

פורסם

שני הרכבים אמינים ולא יקרים לאחזקה. בכל הנוגע לשמירת ערך, קטונתי מלחזות מה יקרה בעוד 5 שנים אך ניסיון העבר מלמד אותנו כי דגמי הונדה נהנים משמירת ערך מצויינת ומביקוש מצויין בשוק. זה נכון ספציפית גם לגבי הג'אז, שהיא אחת מהמשומשות המבוקשות ביותר שמגיעה אלינו לסניפים.

פורסם
הג'אז הרבה יותר מרווחת (תא הנוסעים וגם הבגאז') ויותר חסכונית בדלק וברור שהיא שווה יותר.

אמנם אבל אותו מחיר עבור הונדה 2009 עם מנוע קטן יותר ופחות כ"ס, +20 K ק"מ (משמעותי לרכב יחסית חדש)

לא בטוח ששווה להשקיע את אותו הסכום על רכב ישן יותר עם נתונים פחות טובים עבור שמירת ערך (שבטח לא תהיה משמעותית כ"כ מעבר ל5-7 אש"ח)

פורסם

זה שהמנוע קטן יותר כבר לא רלוונטי בימינו. הוא בהחלט מספיק חזק, ודי בטוח שבעתיד לג'אז שהיא הכי מרווחת וחסכונית בקטגוריה

יהיה הרבה יותר ביקוש מל-i20.

פורסם

אני לא חושב שיש העדפה כל כך ברורה לטובת הג'אז, בטח אם הוא לא מסיע בה משפחה או משהו בסגנון. בסך הכל באותו תקציב הוא קונה רכב חדש בשנתיים שנמצא עדיין באחריות ונסע פחות מההונדה.

I20 זה לא גטס, שגם היא לא הייתה כזאת גרועה כמו שנהנו לעשות ממנה. אני מניח שבהלך הרוח הנוכחי עם עליית מחירי הדלק והקאמבק לגיר הידני I20 ידנית פרטית משומשת תזכה בעתיד לביקוש לא רע.

• תוכן חדש...