Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Jbl gto 1004+12W3-V3

bellaich
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש ברשותי מגבר jbl gto 1004

הוא מחובר פסיבית להרץ היי אנרגי כך שאני רוצה לחבר סאב בגישור, המגבר מוצהר בגישור 300 RMS

אני מעונין לקנות סאב JL AUDIO W3 שיכול לקבל 500RMS

השאלה היא אם המגבר יוכל להזיז אותו וישמעו טוב?

מישהו ניסה את השילוב הזה פעם?

אם הוא לא יצליח להזיז אותו איזה עוד סאבים יש חוץ מההרץ ES300 בתקציב של עד 1500 שקל?

תודה מראש

פורסם

חבר שלי מגביר את הסאב הזה עם 150 rms והוא עובד (אני לא אומר שזה אופטימלי וחזק אבל עדיין נותן תוצאה) אז עם 300 אני בטוח שיהיה סביר ומעלה.

פורסם

על איזה 300RMS אנחנו מדברים בדיוק ?

יותר בכיוון חצי :roll:

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

קבל תיקון 284 היתי בטוח שהמגבר שלי יותר חלש.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

כוח מוצהר זה לא הכל בחיים.

JBL GTO בגישור יותר חזק מג'נסיס מונובלוק ב- 4 אוהם. על הנייר כמובן.

בפועל- ההבדלים הם שמיים וארץ- לטובת המונובלוק כמובן.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אצלי ה W3 מוגבר על מונובלוק של JBL , אמנם לא אותו מגבר ולא אותה תצורה (קלאס D) אבל אני יכול לומר שהוא מספק את הסחורה .

תקפיד על תיבה טובה , חיווט מעט יותר עבה משל הקומפוננט, חיבור טוב לטרמינלים ולא לפתוח גיין על הפעם הראשונה !

תתחיל בקצת ואחרי שבוע שבועיים תתחיל לטפס לאט לאט , עם הזמן תרגיש שהסאב מקבל "עומק" מסויים ושהוא משתלב באופן פחות גס .

תתחדש .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תוכן חדש...