Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש כנפונים קידמיים לגולף מארק1 קבריולט מדגם קליפר

VW-Cabriolet-Rabbit-Mk1-Fender-Flare-Clipper-Kit-OEM-4-for-sale_250777333534.jpg

עדיפות לכנפון ימין אבל אם יש את שניהם מה טוב...

0528392363

סרגיי

• תגובות 3.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האם מעניין אותך רכב כזה שלם, במידה וכן צור קשר בהודעה פרטית .

מחפש קרבורטור לפליימוט ואליאנט 1973 .

אם יש למישהו גם פנס שמאלי אחור של רכב כזה - אשמח לקנות .

0507777290

אסף

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

פורסם

מחפש לפיאסטה 83 MK1 במגש אחורי תפס לחגורת בטיחות, שתי סוככי שמש

,פנס אור מספר אחורי שמורכב על הפגוש

טלפון :0507929816 .

יוסי :-)

פורסם

מחפש מכסה מנוע לסיטרואן דיאן

תודה 050-7377550 נתי

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם
חבר מעוניין בחלקים ל-850 של פיאט!

דורון-0577626213 ישמח לשמוע מכל מי שיש לו חלקים

ו/או חלפים. -רן

שיתקשר לאמיר מקלוש יש לו הרבה חלקים

048724303

פורסם

איזה מנוע יש לך ? כמדומני אצלך יש מנוע 6 טורי 258 כמו שמותקן ב CJ , כך שניתן לשפץ תלוי מה מצב המנוע אצלך ,

או לחלופין להשיג מנוע כזה או מנוע סופה ולהתקין אותו עם קרבורטור.

jeep wagoneer 1985

suzuki vstrom 650 2005

פורסם
איזה מנוע יש לך ? כמדומני אצלך יש מנוע 6 טורי 258 כמו שמותקן ב CJ , כך שניתן לשפץ תלוי מה מצב המנוע אצלך ,

או לחלופין להשיג מנוע כזה או מנוע סופה ולהתקין אותו עם קרבורטור.

כן, זה אכן 6 טורי . אני לא יודע מה זה 258 ... אבל זה מנוע של six .

מה הכוונה שאפשר לשפץ ? לא כל מנוע ניתן לשיפוץ ?

יש מישהו שהציע להשיג לי מנוע מיובא ב 4000 שח ללא עבודה . הוא אומר שהעבודה תעלה כ- 2000 שח . הגיוני ?

תודה

אסף

פורסם

אם אינני טועה ראיתי לפני כמה ימים וגוניר בגדרה, ביציאה הדרומית במגרש בצד ימין

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
כן, זה אכן 6 טורי . אני לא יודע מה זה 258 ... אבל זה מנוע של six .

מה הכוונה שאפשר לשפץ ? לא כל מנוע ניתן לשיפוץ ?

יש מישהו שהציע להשיג לי מנוע מיובא ב 4000 שח ללא עבודה . הוא אומר שהעבודה תעלה כ- 2000 שח . הגיוני ?

תודה

אסף

זה פחות או יותר המחירים, אבל תוודא שהוא מדבר על מנוע 258 ולא על מנוע של סופה/צ'רוקי שאלו בעיקר המנועים מיבוא.

לפי דעתי, לך על שיפוץ מלא של המנוע שלך ככה אתה יודע בדיוק מה יש לך במנוע, איכות העבודה ואיכות החלקים.

דרך אגב, שאלה? אתה עובד על הרכב לבד או בדרך כלל הולך למוסך?

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם
זה פחות או יותר המחירים, אבל תוודא שהוא מדבר על מנוע 258 ולא על מנוע של סופה/צ'רוקי שאלו בעיקר המנועים מיבוא.

לפי דעתי, לך על שיפוץ מלא של המנוע שלך ככה אתה יודע בדיוק מה יש לך במנוע, איכות העבודה ואיכות החלקים.

דרך אגב, שאלה? אתה עובד על הרכב לבד או בדרך כלל הולך למוסך?

לפי דברי המכונאי מחיר השיפוץ יהיה הרבה יותר גבוה ממחיר המנוע המיובא . עוד הוא אמר שכדאי לקנות את המנוע המיובא

ולא מנוע כלשהו מפירוק בגלל שיודעים בדיוק מה לוקחים . יש לו נסיון בעניין , הוא בעצמו יש לו גלדיאטור יפיפה שהוא שיפץ לבד.

אני עובד על הרכב בקטנה , אני לא מבין במכונאות , אני מקווה שהוא ייתן לי את האפשרות לעבוד איתו על הרכב , זה דורש שכנוע

לא קטן.

אגב, מה ההבדל במנועים ? מה זה מנוע 258 ?

פורסם

מנוע 258 הכוונה 258 אינץ' מעוקב שזה שווה 4229 סמ'ק שזה נפח המנוע של הcj וכנראה גם המנוע שלך.לדעתי המנועים מיבוא הם מנועי 4 ליטר כמו של סופה/ צ'ירוקי , הם מתוכננים לעבוד עם מחשב ומתנהגים אחרת ממנוע הcj .

jeep wagoneer 1985

suzuki vstrom 650 2005

• תוכן חדש...