Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בימי הגשם שעברו עלינו בחודש האחרון מצאתי רטיבות קלה מתחת לשטיח במושב שליד הנהג.

הגשם חלף והשארתי את הרכב עם חלונות פתוחים וללא שטיחים ע"מ שיתיבש.

בזמן האחרון החל ריח מעופש מאותו האיזור. הרמנו את השטיח ואת הריפוד שבתחתית האוטו וראינו שעדיין יש שם מים 'לכודים' במעין ספוג ברצפה. יש לציין שבקיץ התופעה לא נצפתה ולא חסר נוזל קירור. ישנם סימני מים מהחלק העליון ורציתי לדעת אם מישהו שמכיר את האוטו ואת התופעה יכול לשער מה מקור הנזילה.

אנחנו גם לא בטוחים ב100% שהנזילה היא מלמעלה, יתכן גם שאיכשהו הם נכנסים מלמטה בנסיעה על שלולית וכדו'. (כשאני חושב לעומק, האופציה שהמים נכנסים איכשהו מלמטה הגיונית מאד. היו לילות עמוסי גשם בהם הרכב היה יבש בבוקר והיו ימים ששמתי לב לרטיבות אחרי נסיעה שעברה בעל כרחי בשלוליות.

מצורף סרטון שצילמנו (רביד ואני) ומראה את התופעה. הסרטון צולם לפני כשעה.

tPR0p5eyZaQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

תודה רבה לעוזרים ולמכווינים!

פורסם

הייתה לי בדיוק את אותה הבעיה בגולף שלי.

במקרה שלי זה הגיע מצינור שהיה מחובר למרזב בסנרוף והצינור פשוט התנתנק,המים נזלו במורד הקורה והגיע לשטיח.

יש לך סנרוף באוטו

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

ברנו מגאן יש מחלה ידועה של נזילה מאיזור האנטנה תנסה לפרק את המתג של הסאנרוף ולבדוק האם יש רטיבות

באיזור החיבור של האנטנה , עוד יכול להיות שהחורי ניקוז של האמבטייה של הסאנרוף סתומים , תנסה לפתוח אותם

באיזור כבר חשמל ארוך יכול להיות שזה יעזור

פורסם

קודם כל, תודה רבה על התגובות.

מרמורק, הוצאתי את המצבר אך איני יודע היכן חור הניקוז נמצא או איך הוא נראה? האם יש למישהו הסבר?

האם ישנם עוד חורי ניקוז שאני יכול לבדוק שהם פתוחים? תודה רבה.

Shotdown וravivraz, אין ירידה בכמות נוזל הקירור ותופעת הרטיבות על השטיח נצפתה רק אחרי ימים רטובים במיוחד. עדיין, אינני שולל אופציה זו אבל אבדוק אותה כבדיקה אחרונה. כרגע הכיוון העיקרי שלי הוא שנכנסים מים מאיזהשהו חור ניקוז סתום או בכניסה לשלולית עמוקה (ממתחת לרכב).

alon-g, תודה רבה על הכיוון, סביר להניח שיש גם בסאנרוף שלי צינור ניקוז. אם יש מישהו שמכיר היכן אני יכול למצוא אותו בכדי להגיע ולבדוק אשמח אם תוכלו לומר לי. תודה רבה!

tamirbike, בבעיה הזו כבר נתקלתי בתחילת החורף כשבאמצע נסיעה לפתע נצמדה טיפת מים לזגוגית המשקפים שלי.

בכל אופן, האנטנה נאטמה כהלכה ובוודאות מתחילת החורף כל העסק שם יבש. תודה רבה על הכיוון!

אם יש מישהו עם כיוונים חדשים אשמח לשמוע. חג שמח לכולם!

נ.ב בימים הקרובים אהיה במילואים, סילחו לי אם אני מקפיץ אשכולות אחרי כמה ימים ללא פעילות בהם.

• תוכן חדש...