Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הזמנתי אתמול סופרב ושם נאמר לי שיש גיר חדש עם 6 הילוכים אוטמטי .

וכשהגעתי הביתה אני רואה שיש הבדל בביצועי האוטו

גם בצריכת דלק וגם בכ"ס שנהפך ל153 במקום 161 כ"ס

האמת היא שאני חושב לבטל ולקחת פאסאט במבצע שעולה 180000

אני הזמנתי את הסופרב אמבישן חברה מי שיכול לעזור מניסיון או מידע או יעוץ אני חייב

תשובות היום הרכב אמור להיות באספקה ליום ראשון הקרוב ו

אני יכול היום לבטל עד השעה 1 בצהריים שאז אני צריך לסיים את התשלו ם

השאלה עם זה עדיף הגיר הזה מהגיר DSG 7 הילוכים או שזה רק יותר טוב הגיר האוטמטי 6 ההילוכים

תודה מראש לכל המסייעים יוסי.

פורסם
אני הזמנתי אתמול סופרב ושם נאמר לי שיש גיר חדש עם 6 הילוכים אוטמטי .

וכשהגעתי הביתה אני רואה שיש הבדל בביצועי האוטו

גם בצריכת דלק וגם בכ"ס שנהפך ל153 במקום 161 כ"ס

האמת היא שאני חושב לבטל ולקחת פאסאט במבצע שעולה 180000

אני הזמנתי את הסופרב אמבישן חברה מי שיכול לעזור מניסיון או מידע או יעוץ אני חייב

תשובות היום הרכב אמור להיות באספקה ליום ראשון הקרוב ו

אני יכול היום לבטל עד השעה 1 בצהריים שאז אני צריך לסיים את התשלו ם

השאלה עם זה עדיף הגיר הזה מהגיר DSG 7 הילוכים או שזה רק יותר טוב הגיר האוטמטי 6 ההילוכים

תודה מראש לכל המסייעים יוסי.

איפה היעילות של הפורום ?

פורסם

אני לא ממש מכיר את הרמות גימור

אבל לידיעתי הגיר 6 הילוכים מגיע רק ב מנוע 2.0

מעבר לכך אין ספק שגם הגיר 6 וגם ה 7 מעולים

הסקודה נותנת הרבה יותר מהפאסאט .

מקווה שעזרתי

אכן החיים בזבל !

פורסם
אני לא ממש מכיר את הרמות גימור

אבל לידיעתי הגיר 6 הילוכים מגיע רק ב מנוע 2.0

מעבר לכך אין ספק שגם הגיר 6 וגם ה 7 מעולים

הסקודה נותנת הרבה יותר מהפאסאט .

מקווה שעזרתי

הגיר החדש הוא 6 הילוכים טיפרטרוניק שמגיע באוקטביה 1.8TSI ובסופרב 1.8TSI.

בעיקרון האמינות של הגיר הרגיל אמורה להיות טובה יותר מזו של כפולת המצמדים(שיש עליה לא מעט תלונות ובעיות).

אם אתה אוהב את הסקודה לדעתי ההפרש של שניה בתאוצה לא שווה את הביטול. גם בצריכת הדלק לדעתי ההפרש לא עד כדי כך משמעותי כדי להחליף.

במילים אחרות אם אתה אוהב את הסקודה לך עליה.

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם

אני לא יודע כבר מה לעשות שאלתי את הנציג סוכנות לגבי הגיר הבוקר ואמרתי לו ששמעתי

שעל הDSG 7 הילוכים יש אחריות 5 שנים מה שבגיר הזה הם לא נותנים ..

אז הוא אומר לי שעדיף לי את הDSG 7 אבל אין את זה בדגם הזה של האמבישן רק באלגנס

ופה אני חוזר לשאלה עם אני מוציא 180K אז לא עדיף על ללכת על הפאסט ששם אני לא שמעתי מאף אחד שהתלוננן על הגיר אפילו ב DSG חברה תעזרו לי אני חייב ברבע שעה הקרובה לדעת !

פורסם

נו, אז מה הוחלט?

לא רוכשים רכב ב- 180K בלחץ שכזה.

תבטל. מה יקרה? לא ישארו רכבים? הרי אם הוא זמין לך כבר ביום א', אז מקסימום תבטל ותקבל ביום ב'...

תעשה לעצמך "חושבים" ותחליט לבד. ביצעת נסיעה בשני הרכבים? ישבת בפאסאט? בדקת מה חשוב לך באבזור בשני הרכבים? האם המקום מאחור מספיק? איזה מושב נוח לך יותר? האם אתה מתגל בקלות לסמל של תרנגולת ירוקה על ההגה? (נאמר בהומור...)

לי לפני כשנה וחצי היתה לי בעיה עם ה- DSG7. מאז כבר מגיעים ככל הנראה גירים משופרים, שלא עושים בעיות, ובכל מקרה אכן נכתב שיש עליו אחריות של 7 שנים. את הגיר ה"רגיל" אני לא מכיר. אני נוסע כיום על DSG6 ומאוד מרוצה. השותף שלי נוסע על פאסאט 1.8T מאובזרת עם DSG7 וגם מאוד מרוצה. כך גם לקוח שלנו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

טוב הודעתי להם שאני מחכה עם זה עד למחר בנתיים אני יסע לתלפיות לראות את הפאסט החדשה בהזדמנות זאת אני ישאל

מה לגבי הקיה ספורטאז ?

זזה נכון שזה לא גרמני אבל זה אוטו לכאורה בלי תקלות והמחיר עדיין באזור ה160 לדגם הפשוט

או 175 לדגם 4*4

מה אתם מייעצים העניין שאני בלחץ כי אני ישמח ליסוע בחג עם אוטו חדש ולא עם איזה אוטו שכור 1600 פאקינג עלוב

כל עצה ולו הקטנה תעזור לי להחליט

פורסם

אומרים שאוטו לא קונים בלחץ כי רוצים לנסוע בחג באוטו חדש...

זה הרבה כסף, תעשה את הבדיקות שלך כמו שצריך.

קח יום חופש, תקבע נסיעות מבחן בכמה מכוניות שאתה מעוניין בהם ובסוף תחליט

יש הרבה מכוניות טובות בסכום שלך

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

אין לי לא את הפאסאט ולא את הסופרב, אך השוואה פשוטה של הסופרב בגימור אלגנס לעומת פאסאט אתה מקבל את הדברים הבאים (באותא המחיר של ~180K אותו מנוע, גיר, תאוצה וצריכת דלק) :

- 9 כריות אויר (בפסאט 6)

- צמיגים בחתך נמוך (225/45R17 מול 215/55R16)

- בקרת אקלים עם פתחי אויר לאחור

- ריפודי עור

- מושבים עם כוונון חשמלי מלא

- פנסי בי-קסנון מקורי (שווה המון כסף)

- חיישני תאורה וחניה, קדמיים ואחוריים + מערכת לחניה אוטומטית !

- מראות מתקפלות חשמלית

בפאסאט יש את ההנעה ללא מפתח ומחליף דיסקים, מה שאין בסופרב.

איכשהו נראה לי שהאיבזור של סופרב הוא עדיף מזה של פאסאט כאשר יש להם בדיוק אותה יחידת כוח.

פורסם

אדי - הגיר לא אותו גיר.

לפותח השרשור - יש הרבה אפשרויות במחיר הזה, תלוי מה אתה מחפש. החל מג'וליטה, עבור במונדאו וכלה באינסיגניה. רובן יפות וכולן אופות. מה אתה מחפש ברכב? כי לקיה שהזכרת יש לדעתי האישית בעיקר מראה משובב ואחריות ארוכה יותר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אם הייתי צריך לבחור בין הסופרב DSG לטיפטרוניק (פלנטרי) הייתי בוחר בטיפטרוניק ללא צל של ספק!

ה- DSG7 מקבל כעת 5 שנות אחריות על לא סתם.

היו עימו המון בעיות אמינות אשר עלות תיקונם מגיע לעשרות אלפי שקלים ולכן הוחלט להאריך את האחריות לחמש שנים.

ניחוש שלי, לדגם עם הטיפטרוניק יש גם פוטנציאל לשמור טוב יותר על המחיר (אני אישית ירדתי מהסופרב כמשומשת 2009 עקב בעיות האמינות, ולא, זה לא משנה לי שיש עוד שנתיים אחריות).

לגבי בחינה של רכבים אחרים, זה מאוד לא רציני מבחינתך להתחיל לבדוק רכבים בלחץ בדקה האחרונה.

אני מניח שכבר בדקת לא מעט רכבים עד שהגעת לבחירה שלך (סופרב) ולכן למה שתתחיל לערער על בחירתך.

אם לא בדקת עד עכשיו רכבים, אז הגיע הזמן! אבל קח בחשבון שככל הנראה לא תקבל אותם לפני החג, גם אם תשלם עליהם כבר ביום חמישי.

פורסם
אדי - הגיר לא אותו גיר.

לפותח השרשור - יש הרבה אפשרויות במחיר הזה, תלוי מה אתה מחפש. החל מג'וליטה, עבור במונדאו וכלה באינסיגניה. רובן יפות וכולן אופות. מה אתה מחפש ברכב? כי לקיה שהזכרת יש לדעתי האישית בעיקר מראה משובב ואחריות ארוכה יותר.

חשוב לי הכוח של האוטו !

כי אבזור והשאר זה עניין של טעם

השאלה איך הוא מבחינת הביצועים

האם זה אוטו שיתן לי ביצועים וכוח זמין בנסיעה או עקיפה הרבצה

איך הוא במהירות 130/140

(או כמו איזה שברולט קרוז שיותר גרועה מיונדאי גץ לדעתי כמובן )

פורסם
אם הייתי צריך לבחור בין הסופרב DSG לטיפטרוניק (פלנטרי) הייתי בוחר בטיפטרוניק ללא צל של ספק!

ה- DSG7 מקבל כעת 5 שנות אחריות על לא סתם.

היו עימו המון בעיות אמינות אשר עלות תיקונם מגיע לעשרות אלפי שקלים ולכן הוחלט להאריך את האחריות לחמש שנים.

ניחוש שלי, לדגם עם הטיפטרוניק יש גם פוטנציאל לשמור טוב יותר על המחיר (אני אישית ירדתי מהסופרב כמשומשת 2009 עקב בעיות האמינות, ולא, זה לא משנה לי שיש עוד שנתיים אחריות).

לגבי בחינה של רכבים אחרים, זה מאוד לא רציני מבחינתך להתחיל לבדוק רכבים בלחץ בדקה האחרונה.

אני מניח שכבר בדקת לא מעט רכבים עד שהגעת לבחירה שלך (סופרב) ולכן למה שתתחיל לערער על בחירתך.

אם לא בדקת עד עכשיו רכבים, אז הגיע הזמן! אבל קח בחשבון שככל הנראה לא תקבל אותם לפני החג, גם אם תשלם עליהם כבר ביום חמישי.

לא הבנתי מה עדיף לדעתך ? יש או גיר DSG 7 הילוכים או גיר אוטומט 6+הילוכים שזהו למעשה גיר ישן עם ממיר

והשאלה איך הוא ברמת הביצוע ברכב כמו הסופרב ?

פורסם

לגבי הגיר, לפי היצרן, הדגמים של 2012 כבר מגיעים עם הDSG המשודרג שבו לא צפויות בעיות אחרי שעלו על הבעיה שהיתה בגירים הישנים ופתרו אותה. לכשעצמו הגיר פנטסטי כשהוא תקין ואם יש אחריות של 5 שנים אז מה אכפת לך?!

באופן אישי אני יותר אוהב את הסופרב בגלל הביצועים אבל לפאסאט יש יותר שיק אלגנטי אבל לא רוצה להחליט בשבילך ותאמין לי שסופרב, או פאסאט, משתיהן אתה תהנה אבל לשקול להמיר את זה בקיה ספורטז'????

• תוכן חדש...