Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב קטן עד 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוהג לקרוא הרבה בפורום ויודע עד כמה שהפורום הזה איכותי אך לא הגבתי מעולם כאן, כרגע אני צריך את עזרתכם בחיפוש רכב קטן אוטומטי (דגש על אוטומטי) עד 20K..

שבוע שעבר ראיתי 206 נחמדה במחיר די שפוי שיכלתי להוריד עוד יותר מהמחיר שלה אחרי ביקור במוסך של חבר של אחי..

אבל כשנסעתי על האוטו הרגשתי לא הכי בסדר, כאילו זה אוטו נחמד כמו הרבה מאוד מכוניות שנסעתי עליהן מהשנים האלה אך באותו ערב נסעתי גם לראות פולו שנת 01 שהייתה נראית לי מאוד שמורה, יד 2, 110 ק"מ אבל הטסט עוד חודש.. בעל הרכב רצה מחירון (20,500) אבל הוריד 1,500 בגלל שאין טסט לאוטו, הוא היה נשמע מאוד בטוח על עצמו ולא היה מוכן לרדת בשקל מהמחיר שלו בגלל זה משהו היה נשמע לי חשוד אז לקחתי את הרכב לבדיקה, בבדיקה קיבלתי יותר מדי דברים שלא אהבתי והחלטתי לוותר על אותו רכב, כרגע אני מאוד רוצה פולו שנת 00\01 כי לעומת ה-206 שהמחירון שלהם הוא בערך זהה הרגשתי הרגשה אחרת לגמרי, 206 הרגיש כמו צעצוע ופולומ הרגיש כמו רכב..

כרגע מצאתי עוד פולו שנראית שמורה ואפילו יש לה טסט לשנה ובוצע טיפול לפני הטסט, אבל הבעל רכב החליף מנוע..

השאלות שלי הן כאלה:

1. האם זה נורא שהוא החליף מנוע ?

2. זה אמור לשנות לי משהו ?

3. יש איזשהו מוסך של פולקסווגן באזור ת"א שיכול לבדוק רכב לפני קנייה בדברים עיקריים (מנוע, גיר, שלדה) במחיר של בדיקת רכב רגילה, כי לשלם 500 שקל על כל בדיקה זה טיפה כבד ובמיוחד שבמכוני בדיקה הרבה הם מתעסקים בשטויות של פלסטיקה וכו' דברים שלא רציניים באמת ?

4. מה אתם חושבים בכללי על פולו של השנתון הזה ?

מצטער שחפרתי כל-כך הרבה אבל זה רכב ראשון שלי אחרי צבא ואני לא רוצה להתקע עם משהו שיעשה לי יותר מדי צרות,

תודה על העזרה חברים!

אגב אם מישהו רוצה שאני אפרסם תוצאות בדיקה של הפולו מחולון שראיתי תגידו..

פורסם

http://rongarage.co.il/main.html

מוסך מעולה שמתמחה ברכבים הללו,רון הוא גם חבר פורום פה.

השאלה כמה הרכב עבר? כשמדובר על החלפת מנוע,לא מדובר על מנוע חדש,אלא מפירוק,לכן אתה צריך לדעת כמה הרכב עבר בכללי.

בדרך כלל מנוע מחליפים את עבר התחממות רצינית או שהמנוע עייף לאחר ק"מ רב.

אגב במחיר זה ל20K יש גם עוד חלופות כמו הפונטו

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

השאלה כמה הרכב עבר? כשמדובר על החלפת מנוע,לא מדובר על מנוע חדש,אלא מפירוק,לכן אתה צריך לדעת כמה הרכב עבר בכללי.

בדרך כלל מנוע מחליפים את עבר התחממות רצינית או שהמנוע עייף לאחר ק"מ רב.

אגב במחיר זה ל20K יש גם עוד חלופות כמו הפונטו

כרגע הוא עומד על 155 ק"מ, לברר בכמה ק"מ בדיוק המנוע הוחלף ?

פורסם

אני חושב שגם הפיג'ו וגם הפונטו הם אופציות עדיפות בהרבה.

הייתי נזהר מאוד מאוד לקנות פולו 2001 בשנים הללו , אלא אם כן אתה ממש מבין את המצב של האוטו ויכול להעריך כמה יעלה להחזיק אותו. אחרת לא הייתי מתקרב

PUNTO 16V

206 XS

פורסם
אני חושב שגם הפיג'ו וגם הפונטו הם אופציות עדיפות בהרבה.

הייתי נזהר מאוד מאוד לקנות פולו 2001 בשנים הללו , אלא אם כן אתה ממש מבין את המצב של האוטו ויכול להעריך כמה יעלה להחזיק אותו. אחרת לא הייתי מתקרב

תפרט.. כי להגיד סתם "לא הייתי מתקרב" לא אומר לי כלום..

כשאמרתי ל-4 חברים שלי שהלכתי לראות 206 שנת 01 אמרו לי לא להתקרב לאוטו הזה כי יש לו בעיית גיר ומנוע מתחמם ומאוד..

פורסם

הגיר האוטומטי לא ממש מוצלח,הידני בסדר גמור,אבל הרכב ממש לא סובל מהתחממות,פשוט המחוג שלו יותר אקטיבי משאר הרכבים,כלומר במאמץ הוא יעלה קצת אחרי זה ירד,ברכבים אחרים זה פשוט יהיה על חצי לרוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תפרט.. כי להגיד סתם "לא הייתי מתקרב" לא אומר לי כלום..

כשאמרתי ל-4 חברים שלי שהלכתי לראות 206 שנת 01 אמרו לי לא להתקרב לאוטו הזה כי יש לו בעיית גיר ומנוע מתחמם ומאוד..

תשמע סביר להניח שבתקציב הזה איך שלא יהיה יהיו לך בעיות תחזוקה ,

כי מה לעשות זה אוטו בין 10 שנים.

ומבין השתיים על כל תקלה שתהיה לך בפולו היא תהיה בערך באיזה 30% יותר יקרה לדעתי לעומת פונטו.

לפי דעתי , תחסוך עוד איזה 10K ותקנה אוטו ב30K ותוכל להשיג הרבה שנתונים שהם 2007 והם עולם אחר לעומת מכוניות 2001-2002.

ונ.ב

לי יש 206 ידנית ואין לי בעיות התחממות

PUNTO 16V

206 XS

פורסם
תשמע סביר להניח שבתקציב הזה איך שלא יהיה יהיו לך בעיות תחזוקה ,

כי מה לעשות זה אוטו בין 10 שנים.

ומבין השתיים על כל תקלה שתהיה לך בפולו היא תהיה בערך באיזה 30% יותר יקרה לדעתי לעומת פונטו.

לפי דעתי , תחסוך עוד איזה 10K ותקנה אוטו ב30K ותוכל להשיג הרבה שנתונים שהם 2007 והם עולם אחר לעומת מכוניות 2001-2002.

ונ.ב

לי יש 206 ידנית ואין לי בעיות התחממות

ברור שיהיו בעיות עם כל רכב של השנתונים הללו.. אם בפולו זה יהיה יקר יותרב-30% זה לא בעיה כי מבחינתי פולו אוטו הרבה יותר נוח בשבילי ככה שזה לא מפריע לי..

אם תוכלו לענות לי על 3 השאלות הראשנות אני אשמח..

פורסם

איך פולו יותר נוחה?

אני נסעתי בכולם

גם פונטו וגם פיג'ו 206 יותר מרווחות ,

והפג'יו יותר נוחה לנסיעה.

הפולו 2001 היא מאוד צפופה מבפנים.

לגבי שאר השאלות , יש את מוסך רון בתל אביב. ולגבי המנוע אני אישית לא היייתי ממליץ לך תידע מאיפה המנוע המוחלף ומה עבר עליו.

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

איך שלא תסובב את זה, אתה תוציא בממוצע מאות שקלים על אחזקה.

קח את הכסף שלך, לך לאחת מחברות הליסינג וקנה לך אוטו נורמלי בן 3 בסביבות 50K, כשאת ההפרש תשלם במקום למוסכים, לחברת מימון כלשהיא.

מאז שעשיתי את זה בעצמי, ההוצאות ירדו פלאים והחיים השתפרו - הפסקתי לראות מוסכים והתחלתי ליהנות מהרכב.

• תוכן חדש...