Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קבלתי I35 חדשה מהחברה..

אני מעוניין להחליף את הרמקולים ברכב..

דבר ראשון חשוב להגיד שאני לא מבין כל כך בזה אז תשתדלו להיות קצת מפורטים ..

אני מעוניין מערכת עד 2,000 ש"ח

שזה יכלול את הכל חוץ מעבודה כמובן..

סאב+מגבר+רמקולים+וכול מה שצריך בנוסף לזה כי אני לא יודע חח

תודה ענקית לעוזרים!

ד"א משהו יודע מה הגודל של הרמקולים ברכב?

פורסם

ומה עם רדיו דיסק ?

אם תרצה להישאר עם המקורי, אתה צריך לשים מנחת בכדי לחבר מגבר- מנחת טוב עולה כ-600-700 ש"ח.

התקציב שלך דיי נמוך בשביל שלהכניס רדיו דיסק, רמקולים, מגבר, וחיווט ( חיווט פשוט יעלה כ- 150-200 ש"ח ).

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם
ומה עם רדיו דיסק ?

אם תרצה להישאר עם המקורי, אתה צריך לשים מנחת בכדי לחבר מגבר- מנחת טוב עולה כ-600-700 ש"ח.

התקציב שלך דיי נמוך בשביל שלהכניס רדיו דיסק, רמקולים, מגבר, וחיווט ( חיווט פשוט יעלה כ- 150-200 ש"ח ).

במידה ואני לוקח רדיו דיסק כמה הוא יעלה?

וזה חלק שמתאים בול כזה לI35 נכון? פלסטיק שלם כזה ?

וזה מנחת?

http://www.sound-d.co.il/85247/%D7%9E%D7%A0%D7%97%D7%AA-RCA

תוכל להביא לי שם של מנחת טוב? אולי אני אזמין אותו מחו"ל

פורסם

ישנם רדיו דיסקים בשווי 300 שח וישנם ב3000.

רדיו דיסק אפטרמרקט נרבה יותר נוח ובדרך כלל יהיה יותר איכותי מהמקורי.

אם חשוב לך המראה המקורי של הרכב ואתה לא מתכוון להרכיב מערכת ברמה גבוהה, הייתי ממליץ לך להישאר עם המערכת המובנית.

מנחתים ורדיו דיסקים אפשרי ולפעמים די מומלץ לקנות מיד 2. זו יכולה להיות אופציה טובה מפאת התקציב שיחסית נמוך.

פורסם
ישנם רדיו דיסקים בשווי 300 שח וישנם ב3000.

רדיו דיסק אפטרמרקט נרבה יותר נוח ובדרך כלל יהיה יותר איכותי מהמקורי.

אם חשוב לך המראה המקורי של הרכב ואתה לא מתכוון להרכיב מערכת ברמה גבוהה, הייתי ממליץ לך להישאר עם המערכת המובנית.

מנחתים ורדיו דיסקים אפשרי ולפעמים די מומלץ לקנות מיד 2. זו יכולה להיות אופציה טובה מפאת התקציב שיחסית נמוך.

אוקי אז תוכלו להכין לי מערכת שתתבסס על המערכת המובנת ללא מנחת אז עד סכום של 1800 שקל? מנחת אני אקנה כבר ביד 2.. אז הוא לא יכלל בתקציב של ה1800 ש"ח..

אם בכל זאת תוכלו להמליץ לי על מנחת טוב שמחירו סביר והוא יעשה את העבודה אני אשמח..

תודה!

פורסם

בתקציב שלך הייתי שוקל אולי ציוד יד שנייה, אתה תקבל תמורה גדולה יותר לכסף

מגבר 4 ערוצים עם מנחת מובנה חוסך לך גם רכישת מנחת וגם רכישת כבלים RCA (לדוגמה HE4 של HERTZ יש לו מנחת מובנה שפועל מצויין).

קומפוננט 6.5 אינצ' יש המון מציאות בפורום יד שנייה תחפש קצת ותמצא

סאב 12 אינצ' ממליץ על HERTZ ES300 יש בפורום יד שנייה למכירה ב- 600 ש"ח.

Clarion HX-D3 Special Edition

פורסם

אם אתה רוצה ללכת על מגבר עם מנחת מובנה אז HERTZ HE.4 יעלה לך כ 1000 שקל .

אם אתה רוצה מגבר ומנחת בנפרד יש לך את JBL GTO1004 שהוא גם כ 1000 שקל ,ואת ROCKFORD R3004 שהוא קצת יותר זול בערך 800 שקל אבל גם יותר חלש .

מנחת של אודיסן SLI4 שהוא 4 ערוצים איכותי ומומלץ יעלה לך בערך 600 שקל בארץ.

קומפוננט ,

הכי זול שמומלץ הוא מורל טמפו 6.

חדש יעלה לך בסביבות -500-600 שקל ,אם תמצא יד שניה אז זה מצויין.

נהיה גמישים ונגיד שאנחנו עמודים על 1250-1600 שקלים כרגע ,זה אומר שאם תמצא את הקומפוננט יד שניה תוכל להכניס סאב איכותי ,אם לא תצטרך להגדיל את התקציב.

ללא חיווט והתקנה כמובן .

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

• תוכן חדש...