Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים, שבוע טוב.

לא רשמתי הרבה זמן באתר, בגלל שהייתי בטיול ארוך בדרום אמריקה, הדבר הכי טוב שעשיתי בחיים.

בטיול הכרתי בחורה אנגלייה, חיה בלונדון, והיא הגיע איתי לפה לעוד חודש וחצי בערך.

אנחנו רוצים לעבור לגור באנגליה, היא סיימה את התואר שלה, ורוצה לסיים תואר שני, באנגליה תואר שני לוקח להם שנה, כך שחבל לפספס את זה.

אני הייתי רוצה מאד ללמוד שם, אך הלימודים שלהם יקרים מאד, כך שאני לא יכול להרשות לעצמי את זה כרגע, אבל ביררתי לגבי קורסים של שנה, קורס Motor Vehicle Maintenance and Repair שיש בו שלושה שלבים, כאשר כל קורס באורך שנה בערך, מערכת שעות מלאה, כל השבוע.

מאיפה אני צריך להתחיל?

מצאיתי קולג' שנמצא בקרבת הבית שלה, שלחתי להם טופס הצטרפות, ואני מחכה לתשובה מהם, בינתיים אני צריך לשלוח בקשת לויזת סטודנט, מה צריך לעשות? יש צורך בעזרה מבחוץ? כל מידע יבורך.

עם אני לא מצליח עם עניין הלימודים, איך אני משיג ויזת עבודה לאנגלייה? לתקופה שהיא צריכה ללמוד שם, אני צריך לפרנס את עצמי באיזה צורה, וצריך לעבוד, מה עושים? איך משיגים ויזת עבודה? יש סיכוי לעבוד בשחור? זה שכיח? ואין סיכונים? שום כל מידע יבורך.

עוד עניין שרציתי לבדוק, עם אף אחד מהאפשרויות לא יצליחו, אני יודע שבארץ יש את סטאטוס שותפי חיים, בני זוג ידועים בציבור, כך שזה לא חתונה\ נישואים, אבל כן מקבלים אשרת עבודה ועוד תנאים.

האם יש דבר כזה באנגליה? או שחייבים להתחתן כדי לחיות ביחד עם עבודה ותנאים?

ואם יש עוד רעיון, יתקבל בברכה.

תודה.

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

פורסם

שאלה פשוטה, אם חברה שלך אנגלייה למה אתה פשוט לא שואל אותה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הכיוון הנכון לשאלות כאלו זה בד"א שגרירות אנגליה בישראל שמטפלים גם בכל הבקשות והאשרות הנ"ל.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

פנה אל ה- British Council

http://www.britishcouncil.org/israel.htm

בשלב ראשון לא חיוני לציין שיש לך חברה אנגליה.

זה עלול להחשיד אותך כמי שמנסה לנצל את הלימודים למטרת הגירה.

הדגש את העובדה שאתה מחפש ללמוד במסגרת מקצועית שאינה קיימת בישראל.

בדוק את אפשרויות הלימוד, יש להם לעיתים גם מלגות לימודים.

• תוכן חדש...