Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני נוהג בקורולה(ארוכה).

מאז שקיבלתי רשיון נהיגה כמעט ואף פעם לא עשיתי חנייה ברוורס.

הסיבה:

האוטו נראה לי ארוך מדי ומסובך.

דבר שלא פחות גרוע מזה, אני פשוט נלחץ כשאני מעכב תנועה.

אני לא יכול לעשות חנייה ברוורס כשיש מכוניות מאחורה בניגוד לשאר האנשים.

מה עושים עם זה?

נגמר לי אוטוטו הנהג חדש ואחד הדברים שאין לי עדיין נסיון בהן זה חנייה ברוורס.

יכול להיות שיצא לי לעשות פה ושם אבל לא משהו רציני. בדרך כלל זה גם עם מלווה.

זה לא בושה שבן 19 לא יודע ?

פורסם

פשוט לתרגל, אין תשובה אחרת להביא לך.

תשקיע כמה ימים בתרגולים על חניות ברוורס אפילו שיהיה איתך עוד מישהו ברכה שיכוון אותך, עדיף מישהו בעל רישיון.

שיהיה בהצלחה !

פורסם

תתרגל בזהירות, רצוי עם עוד מישהו שיוכל לבדוק שאתה לא מנשק פגוש של מישהו אחר

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כמו שאמרו פה, הדבר היחיד שאפשר לעשות זה להתאמן, כי לא מדובר בכשרון מולד אלא בטכניקה. חניה ברוורס זה כלי שאם אין לך אותו אתה מוגבל בתנועה, וזה בעצם סותר את כל הרעיון של אוטו. אם אתה מוותר על לנסוע לאנשהו כי תצטרך לחנות ברוורס אתה מגביל את עצמך וזה מאוד חבל.

קודם כל קח את האוטו לרחוב שצריך לעשות בו חנייה ברוורס ואין בו הרבה תנועה, שם תתרגל כמה פעמים (במקומות צפופים יותר ופחות) עד שתרגיש נוח.

אח"כ, כתהיה יותר בשל תנסה להתמודד עם לעשות את זה כשיש "קהל".

פורסם

זה לא בושה לא לדעת,

אבל אפשר ללמוד...

קח איתך את אבא, אמא, חבר טוב או קרוב משפחה שאתה סומך עליו/ה ותבקש שיעזור לך,

תנסה להסתכל איך אנשים מנוסים עושים את זה, תקח בחשבון שבפעמים הראשונות תבצע את זה כמו תלמיד נהיגה, ייקח לך הרבה זמן, אבל זה לא נורא,

אף אחד מאיתנו לא נולד אשף החניות :)

אני עם שנתיים וותק כמעט,

אני עושה חניות ברוורס, אבל לא בכל מקום, אני לפעמים מעדיף להתרחק כי אין לי *** להתחיל לעשות רוורס דרייב רוורס דרייב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

דור, הלוואי עליי רכב בגודל של הגטס, אם יש משהו שאני אוהב ברכב הזה זה הגודל והקומפקטיות שלו.(איך שלא רושמים).

כשמדובר על רכבים ארוכים זה מסתבך הסיפור.

ותודה לכולם, אולי באמת באיזה שבת אני אלך ואנסה לשים סוף לסיפור הזה. זה באמת דבר חשוב בגלל זה מפריע.

תחשבו שהרבה פעמים אתה מוותר על חנייה פנויה רק כי לא בא לך להתחיל עם רוורסים או כדומה.

וזה שאמר לעשות כיכר ברוורס, תמורת כסף אני מוכן לכמעט הכל:oops:.סתם.:lol:

פורסם
דור, הלוואי עליי רכב בגודל של הגטס, אם יש משהו שאני אוהב ברכב הזה זה הגודל והקומפקטיות שלו.(איך שלא רושמים).

ותודה לכולם, אולי באמת באיזה שבת אני אלך ואנסה לשים סוף לסיפור הזה. זה באמת דבר חשוב בגלל זה מפריע.

תחשבו שהרבה פעמים אתה מוותר על חנייה פנויה רק כי לא בא לך להתחיל עם רוורסים או כדומה.

בעבר נכנסתי עם הI30CW של ההורים,

עם האוקטביה של המורה לנהיגה,

עשיתי גם חניות עם מכוניות יותר גדולות ממשפחתיות ממוצעות, גם על מסחריות... מסתדרים!

ברגע שתבין את העקרון תבין שהשד לא כל כך נורא.

לך מחר עם מישהו שאתה סומך עליו שיעזור לך!

ואולי תתקין חיישני רוורס, זה יכול לעזור לך הרבה מאוד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

קודם כל, כל הכבוד לך שאתה מודה שיש לך חוסר במשהו, ורוצה לטפל בו. אישית אני לא חושב שזו בושה כלל.

עדיף מלהכחיש ולנסות לחנות ולדפוק את הרכב.

בכל אופן, כמו שאמרו כאן כמה פעמים, תרגול זה המפתח - אשמח לעזור אם תרצה להפגש, אפשר ללכת לאיזור שקט שחונים בו רכבים, ולחנות. כמובן לאט ובזהירות שלא לדפוק לאף אחד את הרכב. אם אתה מעוניין דבר איתי בפרטי.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

אפשר וניתן לתרגל בחניה גדולה ומרווחת.

אם יש לך חשש כי "תנשק" רכבים אחרים, קח עימך נהג מנוסה,

תציבו לכם קונוסים או בקבוקים שנראים לעין במגרש ותתרגל חניות.

כך אין לך חשש לפגוע ברכבים וברכוש, ולא תעכב תנועה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שיטת הקונוסים / בקבוקים מצויינת! עשיתי את זה עם חברה שלי (שחזרה לנהוג אחרי שנתיים שלא נגעה בהגה) וזה מעולה!

פורסם

בנוסף לכל העצות הטובות שנכתבו ממליץ להשקיע כמה מאות שקלים בחיישני רוורס.

החיישנים יקנו לך בטחון וימנעו עוגמת נפש של בעלי רכבים אחרים.

פורסם

לפי דעתי קח איתך שתי קונוסים, או כל חפץ שבגובה המכונית.

סע לחניה ריקה (לא חייב לגמרי) ותתחיל לעשות חניות בינהם,

ככה לא תפגע בשום אוטו ולא תעשה נזק לא לאוטו שלך ולא של האחר בהצלחה :)

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

• תוכן חדש...