Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

כרגע יש לי מגבר אחד ברכב, בעל 4 ערוצים, ובנתיים הסאב תופס לי 2 ערוצים.

הייתי רוצה להביא מגבר מונובלוק במחיר סביר

מגבר שיוכל לנצל את מלוא העוצמה של הסאב

הסאב שאותו אני רוצה להגביר הוא:

CS1204T של JBL

1000W

250 RMS

מה אתם ממליצים?

פורסם

אני מקווה שהתקציב הזה הוא ליד שניה כי בתקציב כזה לא תמצא שום דבר חדש.

אתה יכול לחפש ליטנינג אודיו מסדרת הבולט הצהובה יש להם שני דגמים למונו אחד 250.1 ואחד 350.1 עדיף להשקיע טיפה יותר ולקחת את ה350.1.

בהצלחה

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

מנסיון היה לי את ה 350.1 הבולט הצהוב,אחד המגברים המפתיעים,הירם דאבל סאבים מעולה עוצמה אדירה ומפתיעה,אם תימצא כזה זכית! אני מכרתי את שלי לפני שבוע בדיוק ב400שקל.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

היי.

אם אתה מעוניין אני מוכר את המונו שלי

LANZAR D CLASS 1200 WATTS

היה מורכב כחודש באוטו ונמכר עקב מכירת הרכב.

אני דורש עליו 450 ש"ח

הגביר בקלות סאב של קיקר CVR12 400 RMS

אם אתה מעוניין צור איתי קשר כאן או ב0545850412 טל

• תוכן חדש...