Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי משימה להכין 3 מתנות מצחיקות ולא שימושיות לערב פורים שחברים מארגנים.

המתנות יהיו חלק משעשע, ואין בכוונתן להיות בעלות ערך כספי, (ישנם מתנות אמיתיות שיחולקו בנוסף),

לכן אני זקוקה לרעיונות הכי מטופשים / מופרעים/ מצחיקים שעולים לכם לראש.

ההבגבלה היחיד היא שהמתנה הזו צריכה להכנס לקופסא שגודלה עד 40X40.

קדימה תתפרעו!!!

:-D

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נעליים בלי סוליות, כוס בלי תחתית, כובע מצחיה בלי מצחיה, שרוולים בלי חולצה, שטויות כאלה...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קופסא ריקה של אייפון\אייפד או כל מכשיר מבוקש אחר. (למתחכמים - אני יודע שהקופסאות האלו נמכרות באיביי במחירים הזויים) אבל בכל מקרה הן לא שוות כלום ומצחיק לראות מישהו מתבאס אחרי שהוא מקבל כזאת מתנה :lol:

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

- תבנית ביצים בלי המילוי שלהם (הכוונה לביצים שבורות ללא התוכן. את התוכן תנצלי לעשות עוגה או משהו)

- גלילי נייר טואלט מקושקשים או מצויירים

- כף מרק עם חור באמצע

- טלפון/סלולרי ישן ללא לחצנים

וואו,אני יכול להמשיך בלי סוף....

פורסם

וואו,אני יכול להמשיך בלי סוף....

המשך נא

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כרטיס חבר מועדון של שופרסל.

דיפלומה של תואר ראשון כלשהוא.

קונדום משומש\קרוע.

טופס של לוטו עם עיגולים מסביב לכל המספרים כאילו זכו בפרס הראשון.

במידה ויש חבר'ה שעומדים להיתחתן, קופון הנחה של 50% לרבנות.

פורסם

בקבוק וויסקי, רק עם תה במקום וויסקי.

דילדו באורך של מטר וחצי, עשוי קלקר.

כל העונות של האח הגדול על DVD.

פוסטר של ג'סטין ביבר.

כדור כדורגל מלא בחול או מים.

בקבוק וודקה ואן גוך מלא במי ים.

טמבון של סופר לנסר עם הקדשה.

בכלל, לדעתי אם כבר לתת למישהו מתנה לא שימושית, זה גם צריך משהו גדול, כבד ולא נוח בעליל לנשיאה או הובלה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...