Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

הכוונה היא לדגמים המפוארים בכל אחד מהרכבים האלה

אני בעיקרון מפש חיסכון בדלק , נסיעה חלקה (אני קורה לזה לצאת ראשון ברמזור ירוק)

מתרת הנסיעה : בעיקר כביש 6 קצת עירוני.

שהיה מאובזר ( מגנזיום, סנרוף, הכל אוטומטית חלונות , רצוי בקרת שיוט , מחשב דרך )

חדשה מהסוכנות

ואני גם מטלבט לגבי צבע

מה אתם אומרים כחול או אדום??

פורסם

אתה רץ פה בין כמה "סוגים" שונים של מכוניות. הסוניק היא סופר מיני וה-I25 אפשר להגדירה כמשפחתית קטנה. ה-35 לעומתה משפחתית גדולה יחסית. כמה אנשים הולכים לסוע באוטו בדרך קבע? אתה וודאי יכול להבין ש-I35 למישהו שנוסע 99% מהזמן לבדו זה קצת חבל, לדעתי לפחות. יש עוד מכוניות לא פחות טובות ברגע שתגיד לנו מה אתה צריך באופן מדויק

פורסם

אתה באמת חושב שעדיף ללכת על משפחתיות/משפחתיות גדולות בהנחה והבחור נוסע לבד ולא צריך בגאז' גדול/ענק? לא עדיף ללכת על כיוון של טויוטה יאריס/סוזוקי סוויפט החדשה/מחודשת?

פורסם

קח בחשבון שאם תזמין i35 ופוקוס לא תוכל לקבל אותן בקרוב.

כל המשלוחים שלהם לחודשים הקרובים כבר מכורים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בין מה שאמרת I35 ללא צל של ספק אבל הרכבים כולם מקטגוריות שונות אתה צריך להנעל על מה אתה באמת מחפש.

פורסם
אתה רץ פה בין כמה "סוגים" שונים של מכוניות. הסוניק היא סופר מיני וה-I25 אפשר להגדירה כמשפחתית קטנה.

הסוניק וה I25 באותו סגמנט וכמעט זהות במימדים.:shock:

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

גם ה-I35 לא כזאת גדולה כמו שנראה, היא יותר קצרה מהאוקטביה למשל.

ולפותח השרשור, אם אתה יוצא ראשון מכל רמזור צריכת דלק טובה לא תקבל באף רכב, זה תלוי יותר בנהג מאשר ברכב לדעתי משום שסגנון הנהיגה מאוד משפיע על הצריכה, האצות ובלימות תכופות, נסיעה במהירויות גבוהות והרבה "קיקים" הם מתכון בטוח לצריכת דלק לא טובה גם בסוזוקי אלטו.

שבת שלום.

פורסם
אתה באמת חושב שעדיף ללכת על משפחתיות/משפחתיות גדולות בהנחה והבחור נוסע לבד ולא צריך בגאז' גדול/ענק? לא עדיף ללכת על כיוון של טויוטה יאריס/סוזוקי סוויפט החדשה/מחודשת?

אני לא חושב שעדיף ללכת על מכונית קטנה, אני יודע שעדיף ללכת על מכונית קטנה.

אני מציע לך לחכות למבחן שיעלה לאתר בתחילת השבוע הבא ויוכיח את זה גם בצורה מספרית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הייי

תודה לכם

אני יוסיף עוד משהוא

אני ברוב הזמן נוסע לבד בלי משפחה, מסכים איתכם שצריך רכב קטן

אבל אני לא אוהב את הסיגנון של היאריס (שזה אומר קצר עם תחת שטוח ולא עגול או ישר )

מה שמשעיר אותי פתוח או יותר עם סגנון של מיני משפחתית כזאת

באזור של I25 ו שברולט סוניק

הבעיה שלי היא שיונדאי יש לה יותר שוק (ואתם צודקים אין רכבים לפחות לא בחודש וחצי הקרובים מבדיקה בסוכנות)

לאומת שברולט בשאני מרגיש שאני בסוכנות שלהם שממש אבלל ממש הם רוצים למכור כאילו הם לא מוכרים רכבים וזה קצת מלחיץ אותי אני יודע שהשוק של שברולט הוא בסדר יחסית

מבחינת אבזור השברולט באה עם שני דברים יותר מה I25 שזה בקרת שייוט ובלוטוס מובנה ( כמובן שליטה מההגה.)

מה אתם הייתי עושים

שברולט או I25 אחרי שאתם פחלות או יותר מכירים את כל הסיפור ?

פורסם

הi35 צריך לחכות איזה הצי שנה.

הi25 יש במלאי אבל הדגם הבסיסי...הדגם PREMIUM צריך לחכות.

סוניק ממש מאובזר אבל אהבתי את העיצוב של היונדאי יותר.

פורסם

לפי תחושת בטן שלי, היונדאי היא הטויוטה החדשה

ובאותה התחושה הדייהולטים שבאמת עברו שדרוג משמעותי, עדיין נשארים קצת מאחור.

אולי בעוד 5 שנים.

אבל הכל תחושה, לא משהו וודאי:lol:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...