Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת על עצמי קודם:

בן 26, רווק, מחזיק גולף (פורום רכב לא?).

מאז שהייתי ילד תמיד אהבתי לפרק דברים ולהרכיב, זה החל במכשירי רדיו ועד מחשבים.

בתור נער התעסקתי בתיקון מחשבים מדלת לדלת. בבית ספר לא למדתי בכלל והייתי עסוק בעיקר באופנועים,מכוניות, ובכל דבר בעצם שהוא מחוץ לכותלי בית הספר.

בצבא איכשהו שיחק לי המזל ומשכו אותי ליחידה טכנולוגית שם עסקתי בעיקר באלקטרוניקה (הלחמות,בדיקות שטח לציוד מפני ויברציות\לחות וכל מיני תנאים קשים אחרים) אם תנסו להשוות לתחום האזרחי אז אפשר להסתכל על זה בתור R&D.

באזרחות החלטתי להמשיך בתחום והתחלתי לעבוד בתור עובד יצור מן השורה במעבדת אלקטרוניקה של מפעל בבעלות גרמנית שעוסק בעיקר ביצוא, עובד בתקנים הכי מחמירים ומדורג ברמה מאוד גבוהה באירופה.

בתוך המפעל התקדמתי עם השנים, עשיתי קורסים של IPC בתחום האלקטרוניקה וכיום אני מנהל עבודה במעבדה, עם השנים צברתי ידע רב בתחום האלקטרוניקה בכל הרבדים - בקרות איכות, בדיקות פונקציה,צב"ד, וציפויים והדבקות.

עד כאן חשוב לציין שחוץ מהשלמת בגרויות שעשיתי אחרי הצבא, אף פעם לא הייתי מסוגל לשבת וללמוד מספר ומחברת וגם בקורסי הבגרויות סבלתי מאוד ועברתי את המבחנים ממש על הקצה התחתון.

הגעתי למסקנה שאני כנראה מסוג האנשים שפשוט לא מסוגלים לשבת וללמוד.

כל מי שרואה אותי בעבודה או בבית תמיד שואל למה אני לא הולך ללמוד,ואני עונה שאני פשוט לא מסוגל לשבת! גם בצבא אגב לא עברתי שום הסמכה או מיונים לתפקיד שבו עסקתי.

מצד שני-אני רוצה להתקדם בחיים ואני יודע שאי אפשר להגיע למשהו רציני בלי "ניירות".

עצות? :|

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

לשבת וללמוד זה לא קל לאף אחד (במקום ללמוד למבחן בסטטיסטיקה אני כותב פה).

הייתי מייעץ לך לפנות לאיבחון ייתכן שאתה סובל מהפרעות קשב וריכוז או משהו דומה, טיפול נכון יכול לגרום לך ללמוד.

כמובן שחשוב ללמוד משהו שמעניין אותך ולא סתם תואר כי צריך ללמוד משהו אחרת אתה תסבול לכל אורך הלימודים וייתכן שתנשור באמצע.

נ.ב סטודנטים רבים לוקחים כדורי ריטלין רק בגלל הקושי לשבת וללמוד אז אל תדאג אתה בחברה טובה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

בלי שום קשר לנושא, אני ממליץ לך לקרוא את הספר של סטף וורטהימר, איש לי מכונה.

מלמד כמה דברים לגבי החיים.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

לך לעשות אבחון להפרעות קשב וריכוז.

אני גם כמוך אבל למזלי יש לי זיכרון מעולה (למרות שהיתה לי מחברת.אחת לכל המקצועות בתיכון וגם היא נשארה חדשה הייתי מצטט מילה במילה במבחנים את מה שהמורה אמרה בכיתה. כל פעם הייתי צריך לשכנע אותה שלא העתקצי כי אין לי אפילו ממה להכין שליפים). ממש לפני סיום תואר שני לקחתי את הבת שלי לאבחון וכשהרופא שאל כל מיני שאלות ובסוף שאל אם יש מישהו במשפחה שסובל מהפרעות קשב וריכוז עניתי שלא רשמית אבל כמעט על כל מה ששאל אני הייתי משיב בחיוב.

אי בחרתי לא להעמיק בזה ולא לטפל כי גם אם זה קיים זה לא מפריע לי אבל אתה נמצא בנקודה אחרת לחלוטין ממני.

פרט לזה אתה יכול בהחלט להתקדם גם בלי השכלה רשמית אבל בתחום האלקטרוניקה אתה חייב ריכוז וסדר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...