Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תגיד אתה קורא מה כותבים לך???????????

למה אתה מתעצבן אני רק שאלתי אם אפשר לנסות לסדר את זה לפני שאני שולח את זה למעבדה וכו' :roll:

ו AUDIO ,זה קצת בעייתי כי זה הרכב המשפחתי ולא יסכימו לי לפרק את הפאנל ולהתקין במקומו משהו אחר וכו' מבין .

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקיי אז בוא נעשה כאן קצת סדר ,

אתה אומר שאם לתקן אז הדבר היחידי שיפתור כאן את הבעיה זה אך ורק לשלוח את זה לתיקון .

AUDIO אומר שלא היה שווה לתקן את הפאנל המקורי.

ואת האמת הוא צודק כי אם אני מוכר את המנחת ומוסיף טיפה אני באמת יכול להביא פאנל חדש יותר טוב וזה עדיף על תיקון .

הבעיה היא - שלא יתנו לי לגעת בפאנל הקיים ,חדש לא בא בחשבון פשוט לא יסכימו לי.

אז מה שנשאר כרגע זה האופציה שלך לשלוח לתיקון שגם לפי לדעתי זה לא שווה ..:?

פורסם

אם כך הפתרון המסתמן הוא לפרק את המערכת המקורית ולשלוח אותה למעבדה

קח בחשבון שלא קל למצוא מעבדה טובה ,ישנם מיקרים שלא עולים על הבעיה או שהיא אינה נפתרת לחלוטין

ישנם גם מעבדות שהשירות בהם איטי בלשון המעטה.

אופציה נוספת היא לרכוש מערכת מפירוק ,אני לא יודע כמה זה עולה

אבל שווה לברר.

פורסם

מה שעדיין משאיר אצלי סימן שאלה גדול זה איך פתאום הצפצוף הזה צץ הרי לא שיניתי כלום ולא הוספתי כלום איך פתאום הפאנל נדפק ,אולי זה בכלל משו בעינית שקורא את הדיסקים לא טוב ומצפצף (כי זה באמת דפוק קצת כבר תקופה ) ? שמעתי על הדיסקים של הניקוי האלה מה אתם אומרים זה שווה ניסוי ?

פורסם

דיסקים לניקוי בדרך כלל לא עוזרים, ויש סיכוי שיעשו נזק. לפי דעתי עדיף שלא תנסה שלא תמצא את עצמך בנזק יותר גדול, במיוחד כשאתה לא יודע מה עלות מערכת כזאת מפירוק.

רדיודיסק איכותי גם ייתן מענה לבעיה שלך, וכמובן גם איכות יותר טובה, תראה אם בכל זאת לא ניתן לשכנע "אותם" להסכים.

פורסם

למה שמת את ה - אותם בגרשיים ,מה אתה חושב שלא הייתי רוצה לשים פאנל נורמאלי כבר ממזמן ?

פורסם

הבעיה היא - שלא יתנו לי לגעת בפאנל הקיים ,חדש לא בא בחשבון פשוט לא יסכימו לי.

אז מה שנשאר כרגע זה האופציה שלך לשלוח לתיקון שגם לפי לדעתי זה לא שווה ..:?

למה לא יסכימו? ומי לא יסכים?

פורסם

שמתי "אותם" בגירשיים מכיוון שלא ציינת בי מדובר וזה היה נשמע קצת מצחיק (בכל אופן הכל ברוח טובה :))

בכל מקרה אני מבין טוב מאוד את המצב, זהו לא רכב שלך ואתה לא המשתמש היחיד בו, לכן אתה לא יכול להחליט לבד מה יתקן בו ומה לא.

בכל אופן אתה נמצא במצב שיש תקלה שמפריע לך ואתה רוצה לפתור אותה, ויכול להיות שזה אחד הפתרונות הכי טובים, ושווה לנסות לשכנע את המשתמשים האחרים להסכים.

פורסם

shaylpz

יש לי הצעה בשבילך. יש לך מנחת 4 ערוצים, נכון? יצאת רמקולים קידמיים הולכת לקומפוננט ואחוריים - לסאב? אז תפצל את האחוריים לקדמי וסגרת עסק. פשרה טובה לא? אתה מאבד קצת בגמישות אבל לא צריך להילחם עם משתמשי רכב האחרים...

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

אחלה תודה,נבדוק את העניין.

• תוכן חדש...