Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,היום הסתכלתי על המגבר ושמתי לב שחיברתי לא נכון את הסאב.

חיברתי בגישור,במקום פלוס למינוס,פלוס לפלוס.

איך הסאב עבד ? מאיפה הוא קיבל את המינוס?

מהמינוס שהמגבר מחובר אליו?

אחרי שחיברתי כמו שצריך,הסאב פשוט ניהיה מפלצת,יותר חזק,הרבה יותר מדוייק,פשוט סאב אחר.

אבל זה הוביל לכמה בעיות.

פנסיים קדמיים החלו להבהב,בנוסף האורות של הסקאלה החלו להבהב.

יש לי 2 חוטי 4 ג'ייג' שרצים מהאלטרנטור אל המצבר,2 ג'ייג' שרץ אל המגבר,ו2 ג'ייג' מינוס מהמצבר אל הבודי ומהבודי אל המנוע.

אני צריך קבל?

תודה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אתה מתכוון שהסאב היה בפאזה הפוכה עד ששמת לב ?

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם

איך גישרת בין + ל + ? הרי זה ימני קיצוני ושמאלי קיצוני

פורסם

אופן החיבור שהיה כבר לא רלוונטי. הסיבה שיש הבהובי אורות וכו׳ זה בגלל שאתה מנצל עכשיו שתי ערוצים בחצי מההתנגדות הנומינלית והמגבר מתחיל למשוך הרבה יותר זרם. קבל לדעתי לא יפתור את הבעיה הזאת, תחליף למצבר פריקה עמוקה. באיזה רכב מדובר?

פורסם

מה שאמרת נכון זה בגלל שעכשיו המגבר פועל כמו שצריך והוא צורך יותר זרם וגורם לבעיות ככל הנראה אבל סתם מעניין אותי איך זה היה מחובר ככה הרי כמו שאמרתי זה ימני קיצוני ושמאלי קיצוני .

פורסם

שרייד 97'

מצבר 55 אמפר(מקורי 45) אלטרנטור 75 אמפר.

ולא הבנתי מה השאלה,איך ימין קצוני ושמאל קצוני הם צמודים אחד לשני.

תמונה להמחשה.

1651.jpg

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

שים שיר שגורם להבהובי אורות ותמדוד מתח במצבר ובמגבר ותראה עד כמה הנפילות נמוכות. אם תמשיך ככה אתה תקצר את חיי המצבר, אתה גם עלול לשרוף ספק כח במגבר והאלטרנטור עלול לשבוק חיים.

פורסם

זה מתח דיי נמוך לאוטו מונע. אם יש לך גישה למד אמפרים תמדוד משיכה על הפלוס של האלטרנטור ועל הפלוס של המגברים.

שוב פעם לדעתי עדיף לך להחליף מצבר למצבר פריקה עמוקה, לא צריך משהו גדול מידי. הם אמינים, ללא צורך בטיפולים, יש להם פיקים מאוד גבוהים, עם טעינה נכונה ושימוש נכון הם שורדים המון שנים.

פורסם

מד זה לא כזה מדויק.

תעבור דרך חשמלאי או תבקש מחבר שלך FLUKE כלשהו (או מד מתח פשוט) ותבדוק כמה אתה וולט אתה מקבל בשיא העומס.

כי פחות מ12 זה כבר אומר שמערכת חשמל שלך לא מספיקה ואתה עלול לגרום לנזקים.

פתרון הוא חיזוק מערכת חשמל.

או להימנה מלהגיע למצב זה.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

הדבר היחיד שעובר לי בראש זה או שיש לך זליגה נוראית בין הערוצים של המגבר - יחד עם זאת אני לא מבין איך לא היה לך קצר או להפך - פשוט מעגל פתוח, כלום.

או שזה קשור לאופציית הגישור של מעגל המגבר עצמו - יכול להיות שהוא מזהה מעגל סגור בין שני פלוסים בין שני ערוצים והוא באופן אוטומטי ממתג (ג'וק ההגבר עצמו) את המעגל שלו ומעביר לך מינוס דרך אחד מהם - ממסר פנימי במעגל המגבר.

זה ההסבר ההגיוני היחיד.

ולגבי הבהוב האורות לאחר החיבור הנכון - הגיע הזמן לשיפור תשתיות כמו שאמרו קודמיי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

11.8V זה נמוך.

קבל אולי יפחית את ההבהובים אבל הוא לא יוריד מהעומס על המערכת ויש פיגעה באורך החיים של הרכיבים החשמליים שעלולים להתממש כנזקים שציינו למעלה.

תשלים את עיבוי החיווט (מינוס של האלטרנטור) ורצוי מאוד לחזק את המערכת במצבר פריקה עמוקה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...