Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מתקשה להאמין שמיקרה אוטומטית נמכרת ב-30K ש"ח יותר מאשר ידנית, ובכלל, במחיר הזה אין שום סיכוי שמישהו יקנה אותה. שווה לבדוק את המחיר האמיתי בסוכנות.

בוקר טוב, זה הנתון מהאתר. אני מתקשה להאמין שיש פער גדול. מעבר לזה, אני לא רוצה להתחיל להיכנס לקנייה ומימון אשראי.

פורסם
990 ש"ח בלי ביטוח וטיפולים. 1340 ש"ח עם ביטוח וטיפולים

תודה.. יש לך מושג מה הקנס על חריגה מעבר ל 20K ק"מ לשנה? (זה די גבולי בשבילי..) ראית חוזה? כי זה באמת נשמע שונה מעסקאות ליסינג פרטי\מימוני אחרות, זה יותר דומה לליסינג תפעולי..

פורסם
תודה.. יש לך מושג מה הקנס על חריגה מעבר ל 20K ק"מ לשנה? (זה די גבולי בשבילי..) ראית חוזה? כי זה באמת נשמע שונה מעסקאות ליסינג פרטי\מימוני אחרות, זה יותר דומה לליסינג תפעולי..

אני לא יודע להגיד אבל אני אשאל את הנציג. אני מכין כמה וכמה שאלות כגון את מי מכסה הביטוח (רק אותי או כל נהג), מה קורה אם אני רוצה להעביר את הדיל על שם מישהו אחר (נגיד מישהו מהמשפחה אם אהיה בחו"ל לתקופה ארוכה)

פורסם
בוקר טוב.

ראשית, תודה רבה לכולם על התגובות.

אני חושב שאני מפספס משהו. מה זאת אומרת להוסיף כסף בסוף העסקה? בתום 30 החודשים הרכב חוזר לאלבר. אני לא רוכש אותו מהם (יש אפשרות אם אני מעוניין אבל לא מחוייב).

מצ"ב תמונה מהאתר שמסבירה על העסקה, כתוב בצורה ברורה: "את הרכב מחזירים לאלבר בסיום התקופה"

@yulianx - ההצעה בשני המקרים היא לרכב אוטומטי. אני מבין מכם שה-107 היא רובוטית.

חייב להתערב ולציין, שאולי זה יעניין אותך, כי אני באמת מסוקרן, ממה שחבר שלי אמר לי לאחרונה. הבנתי ממנו שיש לך את האופציה לקנות מאלבר רכב. הבנתי ממנו שהרכבים שמוכרים, כמעט חדשים, עם מעט מאוד קילומטראג' ובקושי היו על הכביש.

זה גם נשמע טוב. לא?

• תוכן חדש...