Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות לגבי ליסינג פרטי באלבר (ניסאן מיקרה או פיז'ו 107)

baba2000
שימו לב! השרשור הזה בן 4733 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום רב חברים יקרים,

לאחרונה אני שוקל להחליף את הרכב הנוכחי.

נתקלתי בעסקת ליסינג פרטית של אלבר

פיג'ו 107 - 1290 ש"ח לחודש

ניסאן מיקרה - 1340 ש"ח לחודש

המחיר כולל ביטוח וטיפולים (תיקונים במסגרת האחריות)

התחייבות ל-30 חודשים, מגבלה של 20K קילומטר בשנה

מקדמה 4500 ש"ח ועוד משהו כמו 1,500 ש"ח לטסט לשנה הראשונה מראש

על פניו העסקה נראית כדאית, אבל אם מישהו יודע להזהיר או לספר על "עיזים" בחוזה - אשמח לשמוע

בנוסף, אני מתלבט בין שתי המכוניות. הבנתי שהפיג'ו קצת יותר חסכונית מבחינת דלק אבל קראתי כאן בפורום שהמזגן שלה פחות טוב (ואין יציאה מרכזית). האם המזגן בניסאן טוב יותר?

האם יש למישהו המלצות או אזהרות לגבי מי המרכבים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלו רכבים ידניים או אוטומטים? (רובוט ב 107)

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יוסי, שים לב שבשנה שעברה הגיעה מיקרה חדשה וכנראה עליה מדובר כאן.

בכל מקרה, העסקה נראית סבירה אבל בהחלט כדאי לשים לב לנקודת היציאה מעסקה (בעוד 30 חודשים). המקדמה הראשונית נמוכה מאוד וגם עם התשלומים החודשיים מגיעים לפחות מ-50 אחוז משווי הרכב לאחר 30 חודשים. זה אומר שכמעט בכל מקרה תצטרך להוסיף המון כסף בסיום העסקה.

וחוץ מזה, כמו שכבר נכתב כאן, בקש התחייבות חוזית למחירון לוי יצחק בסיום התקופה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוקר טוב.

ראשית, תודה רבה לכולם על התגובות.

אני חושב שאני מפספס משהו. מה זאת אומרת להוסיף כסף בסוף העסקה? בתום 30 החודשים הרכב חוזר לאלבר. אני לא רוכש אותו מהם (יש אפשרות אם אני מעוניין אבל לא מחוייב).

מצ"ב תמונה מהאתר שמסבירה על העסקה, כתוב בצורה ברורה: "את הרכב מחזירים לאלבר בסיום התקופה"

@yulianx - ההצעה בשני המקרים היא לרכב אוטומטי. אני מבין מכם שה-107 היא רובוטית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תבדוק טוב טוב טוב את הביטוח שאתה מקבל מהם , במיוחד סעיפים שמחריגים שימוש ברכב או מחריגים את החיסוי למצבים בהם היה ארוע תוך ביצוע עבירת תנועה או שימוש ברכב תחת השפעת אלכוהול או סמים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה107 תהיה חיסכונית יותר,נהגתי על רובוט שלה ואת האמת הוא הפתיע לטובה לא היו מכות ולא היה צריך להוריד רגל מהגז,האפילו העברת הילוכים ידנית הייתה נעימה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הכדאיות בעסקה הזו? מיקרה חדשה עולה באזור 70K ואילו אתה אמור לשלם באזור 50K ל-3 שנים ללא בעלות.

היתרון הוא שקט נפשי (בהנחה שבעוד 3 שנים מיקרה כזו תהיה שווה בשוק באזור 40K ש"ח, אז הפער בעלויות אינו גדול, אם כוללים את עלות הביטוח). יחד עם זאת, אם הרכב שלך. אז אתה יכול להמשיך להחזיק בו מעבר ל-3 שנים ובכך לפזר את העלות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הכדאיות בעסקה הזו? מיקרה חדשה עולה באזור 70K ואילו אתה אמור לשלם באזור 50K ל-3 שנים ללא בעלות.

היתרון הוא שקט נפשי (בהנחה שבעוד 3 שנים מיקרה כזו תהיה שווה בשוק באזור 40K ש"ח, אז הפער בעלויות אינו גדול, אם כוללים את עלות הביטוח). יחד עם זאת, אם הרכב שלך. אז אתה יכול להמשיך להחזיק בו מעבר ל-3 שנים ובכך לפזר את העלות.

המחיר שציינת הוא לרכב ידני. אוטומט עולה (לפי אתר החברה) 98,900 (סביר שלפני אגרות וכו')

כאן עשיתי בדיוק את החשבון שציינת ויצא שעם ירידת ערך ריאלית ל-30 חודשים - העסקה יוצאת טוב ויש כאמור שקט נפשי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תבדוק טוב טוב טוב את הביטוח שאתה מקבל מהם , במיוחד סעיפים שמחריגים שימוש ברכב או מחריגים את החיסוי למצבים בהם היה ארוע תוך ביצוע עבירת תנועה או שימוש ברכב תחת השפעת אלכוהול או סמים.

תודה על הטיפ. אלכוהול וסמים לא רלוונטי מבחינתי אבל אבדוק בהחלט את כל המסביב בנוגע לביטוח

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המחיר שציינת הוא לרכב ידני. אוטומט עולה (לפי אתר החברה) 98,900 (סביר שלפני אגרות וכו')

כאן עשיתי בדיוק את החשבון שציינת ויצא שעם ירידת ערך ריאלית ל-30 חודשים - העסקה יוצאת טוב ויש כאמור שקט נפשי

אני מתקשה להאמין שמיקרה אוטומטית נמכרת ב-30K ש"ח יותר מאשר ידנית, ובכלל, במחיר הזה אין שום סיכוי שמישהו יקנה אותה. שווה לבדוק את המחיר האמיתי בסוכנות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אשמח גם לשמוע ממי שבירר עם אלבר על התוכנית הזו, אני ראיתי לגביי המיקרה 4500 מקדמה ו 990 ש"ח לחודש * 36 (אז למה לך אמרו 1300 ש"ח פר חודש?)

הם טוענים שיש את האופציה שהרכב חוזר אליהם אחרי 3 שנים, משוכנע שיש כאן אנשים שהחזירו רכב אחרי 3 שנים לחברת ליסינג בליסינג פרטי, איך זה הלך? ב AVIS אני יודע שיש אופציה למשל למכור לקונה פרטי את הרכב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מתקשה להאמין שמיקרה אוטומטית נמכרת ב-30K ש"ח יותר מאשר ידנית, ובכלל, במחיר הזה אין שום סיכוי שמישהו יקנה אותה. שווה לבדוק את המחיר האמיתי בסוכנות.

היא באמת עולה סביבות ה 90 ולכן אף אחד כמעט ולא קונה אותה,אותו דבר גם קליאו,ידנית עולה 69 אוטומט באזור ב 92.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אשמח גם לשמוע ממי שבירר עם אלבר על התוכנית הזו, אני ראיתי לגביי המיקרה 4500 מקדמה ו 990 ש"ח לחודש * 36 (אז למה לך אמרו 1300 ש"ח פר חודש?)

הם טוענים שיש את האופציה שהרכב חוזר אליהם אחרי 3 שנים, משוכנע שיש כאן אנשים שהחזירו רכב אחרי 3 שנים לחברת ליסינג בליסינג פרטי, איך זה הלך? ב AVIS אני יודע שיש אופציה למשל למכור לקונה פרטי את הרכב

990 ש"ח בלי ביטוח וטיפולים. 1340 ש"ח עם ביטוח וטיפולים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4733 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...