Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה המצב ?

רציתי לשאול אם יש אפשרות לשפר את איכות הסאונד (ללא החלפת הציוד הקיים). אולי להוסיף משהו ?

המפרט שקיים אצלי ברכב הוא:

רדיו דיסק DEH-7350BT

קומפוננט MOREL DOTECH

מגבר AUDISON DS4

סאב FOCL SB25A1

אגב , זה נכון שמתרגלים לסאונד ברמה מסויימת ואז הוא נשמע פתאום נמוך ?

לדוג' הייתי רגיל לנסוע בווליום 25 וזה היה נשמע לי גבוה , פתאום אני חייב לשים לפחות על 35 וצפונה...

תודה.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

בערך 1500 ש"ח , אולי קצת יותר.

למה אתה מתכוון בדיוק מערכת החשמל ?

אשמח גם לתשובה לשאלה השניה

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

לשפר את מערכת החשמל :

לבדוק שהכבלי מתח של המגבר הכן טובים ומספיק עבים, לעשות את שלשת הגדולים (שזה אומר להחליף את כבל ה (+) מהאלטרנטור למצבר, את כבל ה(-) מהמצבר לשילדה, ואת כבל ה(-) מהמצבר למנוע, להחליף את כל הכבלים בכבלים יותר עבים שזה 0 גייג' )

או אפילו להחליף מצבר למצבר פריקה עמוקה !

שלפחות מה שאני יודע מה מושג לשפר את מערכת החשמל.

איליה

hu: alpine 117, component: hertz hi energy hsk165, amp: celestra fa275x, monoblock: dc-audio 1.2k, sub: hertz energy es300 x2

פורסם

אישית? אני מנחש שמתרגלים. דוגמא- קם בבוקר, מדליק את המערכת ו20 גורם לצלצולים באוזניים.. מתחיל לסוע, לאט לאט מגביר וחצי שעה מאוחר יותר אתה קולט שהגעת ל36, המנוע מאיים להכבות בגלל נפילות מתח ואנשים זורקים מבטים עקומים ממכוניות אחרות ברמזור.

אולי המגבר עצמו נחלש עם הזמן, יש מצב הרכיבים פחות נוקשים ויכולים לקבל יותר עוצמה, לא מומחה, אז לא יכול להגיד בוודאות.

ב1500 אתה בהחלט יכול לממן בידוד. לבודד דלתות, בגאז' וחומת אש יעשה פלאות לסאונד. פחות רעש מבחוץ (מנוע, רעש כביש) = הכול ישמע יותר טוב.

פורסם
לשפר את מערכת החשמל :

לבדוק שהכבלי מתח של המגבר הכן טובים ומספיק עבים, לעשות את שלשת הגדולים (שזה אומר להחליף את כבל ה (+) מהאלטרנטור למצבר, את כבל ה(-) מהמצבר לשילדה, ואת כבל ה(-) מהמצבר למנוע, להחליף את כל הכבלים בכבלים יותר עבים שזה 0 גייג' )

או אפילו להחליף מצבר למצבר פריקה עמוקה !

שלפחות מה שאני יודע מה מושג לשפר את מערכת החשמל.

איליה

הבחור עם מגבר אחד, אפילו אין מונו ונתת לו הצעה למערכת חשמל של מערכת spl מטורפת..

מה שגם חוץ מזה אין שם בשום גורם השפעה על איכות הסאונד שזה מה שהוא מחפש לשפר.

פורסם

לפני שהרכבתי את המערכת באוטו שלי, הייתי סוגר אוזניים כשהייתי נכנס לאוטו של חבר שלי.

עכשיו המערכת שלו חלשה לי מדי והוא סוגר אוזניים אצלי באוטו.

לדעתי זה עניין של הרגל

ואל תיסחף, תחסוך את השקלים.. זה אטרף שלא נגמר.. לאט לאט :)

"גבינה חינם יש רק במלכודת של עכברים" :evil:

פורסם

אני לא אמרתי לו לעשות את זה !

הוא שאל מה זאת אומרת שיפור מערכת החשמל אז נתתי לו הסבר קצר.

hu: alpine 117, component: hertz hi energy hsk165, amp: celestra fa275x, monoblock: dc-audio 1.2k, sub: hertz energy es300 x2

פורסם

בתיאורים של תשתית החשמל התייחסת למידות כמו בעובי כבל המתח (0 גייג') ככה שנראה משם כאילו הוא צריך 0, לא אמרת בכללי להחליף לכבל עבה יותר, משם זה נשמע כמו המלצה.

אין מה להתעצבן אף אחד לא תוקף:wink:

פורסם
הבחור עם מגבר אחד, אפילו אין מונו ונתת לו הצעה למערכת חשמל של מערכת spl מטורפת..

מה שגם חוץ מזה אין שם בשום גורם השפעה על איכות הסאונד שזה מה שהוא מחפש לשפר.

אפשר הסבר בבקשה מה זה מונו ומה זה נותן לי ? לא ממש הבנתי מחיפושים ברשת ופה.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf GTI 2021

• תוכן חדש...