Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi A3 1.4T vs BMW 116i

nesti
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ההתלבטות שלי היא כזו...

לא מזמן עשיתי הזמנה לאודי המדוברת עקב המבצע של צ'מפיון.

למרות שידעתי שהדגם עומד להתחלף בקרוב, זה נראה לי כמו עסקה טובה והזדמנות די נדירה להיות בעלים של רכב מסוג כזה.

אתמול קראתי את הכתבה על כל ההתנהלות החדשה של מותג BMW בישראל עקב החלפת הבעלים

והיום נודע לי שבין ה23-24 לחודש הזה תהיה השקה מחודשת של BMW עם המחירים החדשים.

לפי מה שהבנתי הרכבים די זמינים וזה עניין של שבועיים-חודש לקבלת הרכב

אני אמור לקבל את האודי במרץ, אבל כרגע יש אפשרות לבטל, לכן אני מתלבט אם לשקול את הנושא מחדש, ואולי לרכוש 116i במקום (מבחינת תקציב הוא נשאר אותו דבר)

אשמח לשמוע את דעתכם.

נ.ב

בVW נותנים אחריות 5 שנים ל-DSG7, האם גם באודי זה כך?

פורסם

לדעתי,

מבחינת ה-DSG, הם כולם תחת אותו קונצרן VW, בכל זאת רצוי לבדוק מול הסוכנות,

מבחינת הרכב, בטווח הרחוק ה-BMW תשאב ממך יותר הוצאות , טיפולים , תיקונים וכו' . אם השיקול הזה זניח מבחינתך, לך על ה-BMW

אבל בכל זאת,אני חושב שה-AUDI היא מעולה בתור לא מעט נסיעות על רכב של חבר ותפנק ברמה גבוהה.

פורסם

קח בחשבון שהBMW גם מגיעה יותר מאובזרת ומדובר בדגם דנדש (מנגד אתה צריך להוסיף 15K), אי אפשר לצפות מה תהיה התגובה של אאודי לתמחור החדש של BMW, שכן ה-A3 (שכבר לא קיימת במלאי), נמכרת במחיר לא הגיוני ביחס למתחרה שלה (כיום, כשנגמר המלאי של ה-1.4).

הייתי מבקש נסיעת מבחן על ה-BMW וסוגר אם תאהב את הנסיעה.

• תוכן חדש...