Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב משפחתי שנת 2000+- ב13k~17k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

ראשית אתחיל בשה שאגיד שיש ברשותנו כרגע סוזוקי יורוסוויפט שאנחנו מנסים למכור כבר תקופה (ללא הצלחה)

אנחנו מנסים לסחוט ממנה כ7 אלף.

כל זה היות ואמא שלי רוצה לחדש את הרכב ולקנות רכב מעט חזק יותר ומעט גדול יותר, עליי לציין שאני גם אנהג ברכב ואני נהג חדש.

המחיר שבו נמכור את הסוויפט משפיע רבות על התקציב. למרות זאת התקציב שאני ואמא שואפים אליו הוא בערך 15 אלף עם שינויים קטנים למטה ולמעלה.

שמתי לב שבאזור השנה המבוקשת (2000) יש המון דגמים במחיר ה15k וקשה לבחור, פזלתי לכיוון הסוזוקי בלנו, פורד פוקוס והונדה סיוויק.

הדרישות מהרכב הן אמינות, חלפים לא יקרים חסכונית בדלק כמה שניתן לשנה והקטגוריה הזו ובטיחותית עד כמה שאפשר גם כן בהתאם לשנה וקטגוריה.

מיועד לנסיעה עירונית ונסיעה אחת או שתיים בינעירונית.

מרגיש שרשמתי יותר מדי אך אני מאמין שזה רק יעזור :)

פורסם

בנוסף לזה קצת פזלתי לכיוון הפונטו ואולי הקליאו

זה רק אני או שהבחירה במחירים האלה ובשנים האלה היא קשה מאוד בעקבות כמות המכוניות בקטגויות האלו

פורסם

התקציב ירד מעט אך גם הדרישות.

כרגע אני מחפש רכב עד 12k לכל היותר, בשבילי (נהג צעיר וחדש) קטן לא גדול מדי והעיקר שיהיה חסכוני ואמין (אחרי יורוסוויפט כל רכב יהיה חויה) מומלץ ידני. מה דעתכם על הפונטו ספייס מול שאר המתחרות בקטגוריה ?

• תוכן חדש...