Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני עכשיו מחפש טנדר דימקס 2008 ומעלה,

אז מצאתי אחד במגרש טרייד אין,

הטנדר שמור מאוד מאוד שנת 2008 ,נסע רק 59000 KM ולא עבד קשה כי רואים עליו, אין לו שריטות.

אבל מה בעל המגרש אמר לי שזה היה יד ראשנה ליסינג נהג יחיד.

אז לפני שאני הולך לסגור איתו מחירים, האם חייב לתת לי הנחה בגלל הליסינג?

אם כן אז כמה ההנחה?

כי ראיתי במחירון שאין הנחה על ליסינג נהג יחיד,

אבל איך אני יכול לדעת שזה באמת היה נהג יחיד?

ומה דעתכם על הטנדר הזה הוא נחשב מציאה טובה?

שנת 2008 נסע רק 59000 ק"מ יד ראשונה גיר אוטומתי 2X4.

והאם הוא נמכר מתחת למחירון או מחירון?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

לפי לוי יצחק ההנחה על ליסינג תפעולי נהג יחיד היא 12 אחוזים. יש רכבים שמקבלים בפועל יותר אחוזי הנחה (רנו מגאן, למשל) ויש רכבים שמקבלים פחות (פורד גלקסי, למשל). איסוזו דימקס במצב טוב שייך יותר לקטגוריה השנייה מאשר לראשונה.

אתה לא באמת יכול לדעת אם זה היה רכב ליסינג שצמוד לנהג יחיד או רכב השכרה שנהגו עליו 20 נהגים ביום. גם בחברת הליסינג לא באמת יודעים. בדיוק כמו שאני לא יודע כמה מבני המשפחה שלך נהגו בסובארו אימפרזה שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הבנתי אותך,

אז אני יכול ללחוץ עליו עוד קצת הנחה כי הוא כמעט ולא רוצה לרדת ממחירון, כי הוא אומר לי אל תשכח שהטנדר נסע רק 60K ואין דברים כאלה,

אני יודע שזה מצב שמור וטוב מאוד אבל זה לא אומר שאני לא יכול לקבל קצת הנחה.

והאם כדאי לחפש עוד טנדרים יד 2 בUMI ראשל"צ? שם זה הבית של UMI הרשמי?

פורסם

דימקס משומש עם קילומטראז' נמוך זאת סחורה חמה בשוק. תבדוק בכל החברות הגדולות והמסודרות כי אין הרבה כאלו בשוק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ואללה כמעט ואין בשוק שמורות עם קילומטראג' נורמאלי.

ה 2008 הזה נמכר, אז נעבור הלא,

מצאתי ככה:

דימקס 2007 מנוע 3.0 LS 4X4 הצורה החדשה, יד 1 פרטית נסע 120,000 KM שמור ונקי,

אני התרשמתי לטובה מהטנדר הזה, אבל ראיתי מתחת למכסה הפלסטיק שעל המנוע יש סימני הזעה ושמן, אז מה זה יכול להיות?

לא רציתי לרוץ ולשלם בדיקה כי אמרתי חבל ככה לבדוק אולי יש משהוא לא תקין?

האם כדאי לי לקחת איתי מכונאי חבר לשם?

האם זה נואמאלי טנדר 2007 עם 120000 KM יש עליו סימני נזילות שמן על המנוע למעלה?

עכשיו מצאתי עוד טנדר, 2007 גם 4X4 LS גם מפואר נקי ויפה , נסע רק 70,000KM עדיין לא ראיתי אותו ולא פגשתי אותו,

אז זה נחשב מציאה טובה? הוא יד 2 וכתוב שלא עבד ולא נכנס לשטח, יש מצב?

(ושאלה קטנה: מישהוא יכול לשחק בשעון הקילומטראג' של הטנדרים האלה?, אם אבדוק ברשיון הרכב הטסט שנה שעברה רשום נכון?)

ומצאתי אחד 2008 אוטומת 2X4 LS מפואר יד 2 אבל נסע 220,000 KM , מה דעתכם האם כדאי להתקרב?

חשוב לקחת בחשבון שאני נוסע בשנה 70,000 KM בערך, אז אני מחפש טנדר שמור ונקי שנסע מעט כדי שישרט אותי עוד 4-5שנים.

מה דעתכם?

אני יודע שהכל מזל בחיים, גם טנדר חדש יכול להיות בעיתי, אבל בכל זאת כדאי להיות זהיר ולקחת החלטה נכונה.

אז בבקשה תנו לי יעוץ על 3 הטנדרים האלה, מה דעכם הכי כדאי מהם? האם משנה אם זה 2007 או 2008?

היו תקלות מיוחדות ב 2007? האם הפרש שנה באמת ישנה משהוא לעתיד הקרוב?

האם לקנות יד2 או לחפש רק יד 1?

תודה רבה.

• תוכן חדש...