Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואוו. פשוט... וואוו.

אותו מנוע נראה בעשר רמות יותר מ2. הטקסטורות והתאורה מפחידות. נקוה. אה, ויש מולטיפלייר.

http://www.youtube.com/watch?v=R45AnpE69k0&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אני חושב שזה יהיה המשחק הראשון שאקנה באופן חוקי משנת 97, אז רכשתי משחק אסטרטגיה בשם " ליגיון".

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני חולה על הסידרה ולכן עושה לעצמי את הטובה של לא לראות אף טריילר , לא לקרא אף פריוויו ולא לשחק בדמו.

ניפגש במרץ עם יציאת המשחק.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אוי לא, אני חייב לסיים את סקיירים מהר...

האמת, מאס אפקט אף פעם לא הדהים עם היכולות הגרפיות. כנראה שהם עשו שדרוג רציני (ונחוץ) לקראת השלישי. אני דווקא לא מתלהב מהמולטיפלייר, אולי כי אף פעם לא התלהבתי לשחק ברשת, אבל אין ספק שאני מחכה למשחק בכל מקרה - 1 ו-2 היו מצוינים לטעמי.

עם זאת, נראה לי שגיימרים אמיתיים מחכים אפילו יותר למספר 3 אחר... מתחיל בד', נגמרו בו', נמצא בפיתוח כבר יותר מעשור...

(ואני בכלל מחכה לדד ספייס 3)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא חובה, אבל מומלץ. יש המון קישורים בין המשחקים והמון מיתולוגיה שנותנת לך הקשר ועניין רב יותר במאורעות. מה גם שאם המחשב שלך לא אכל את 1, למה נראה לך שהוא יסתדר עם 3? :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
עם זאת, נראה לי שגיימרים אמיתיים מחכים אפילו יותר למספר 3 אחר... מתחיל בד', נגמרו בו', נמצא בפיתוח כבר יותר מעשור..

זה כל היופי, בליזארד תמיד אומרים, על כל משחק שלהם, שהוא יצא, כשהוא יהיה מוכן :)

!AWDSOME

פורסם

יאמר לזכות בליז, שאכן, המשחקים שלהם כמעט לחלוטין חפים מבאגים וחורי עלילה (לא קשה שיש לך LORE כל כך מקיף), נראה שביו וור לומדים מהטובים ודי נצמדים לשטאנץ הזה. אתמול ראיתי פוסט מעניין בבלוג מוכר שמעלה דיון בקשר לכך שהיקום של מס אפקט הוא היקום המדב"י החשוב של העשור או שניים האחרונים.

Stay tuned

פורסם

זו נראה לי מה זו הנפצה... כולה שני משחקים. אמנם כתובים יפה מאוד ומתעסקים עם נושאים מדעיים מעניינים (ונותנים להם פתרונות מעניינים, שזה לא פחות חשוב), אבל עדיין - כולה שני משחקים...

אם כבר יקום מד"בי - אני בעד שיעשו כבר star control 4. איך אהבתי את 2... (ואפילו את 3, אני יצור מוזר שכזה :lol: )

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני, קח לדוגמא את StarCraft (הראשון כרגע), הוא כל כך מלוטש ומאוזן שעד היום הוא אחד מהמשחקים הטובים ביותר שיצאו, והשני עובד על אותו עקרון.

הם יודעים לעבוד שם כמו שצריך.

!AWDSOME

פורסם

הרבה זמן לא "נשרפתי" ככה מיקום. מדב"י או פנטזיה. למען האמת, מאז EVE ONLINE. כמות השעות שהעברתי בקודקס של מס אפקט משתווה ומתגמדת אך ורק לכמות השעות ששיחקתי במשחק הזה. אישית כשאני משחק מME, אני לא רץ לאקשן. אני מעביר הרבה זמן בקריאה וההבנה של המשחק. זו הסיבה שסקיירים לא היפנט אותי כמו WoW, דרגון אייג' (1, לא 2 ימ"ש). סקיירים פשוט רפטטיבי, הוא לא באמת מקיף וההחלטות שלך לא -באמת- משפיעות על הבאות. מה שכן קרא בME1 ועוד יותר ב2. היקום היחידי שיותר מקיף מבחינת השפעת השחקן הוא EVE. שם החברה מנטרת את ההתנהלות הגלקטו(?)-פוליטיות, פיננסיות ויחסי הכוחות ולפיהן מפתחת את היקום, כאשר הכל נשלט ע"י שחקנים שבסופו של יום מנהלים תאגידים (כן, תאגידים, פיננסיים) ובריתות שיכולות ברמה הפרקטית לשנות את מאזן הכוחות.

Stay tuned

פורסם

EVE זה כבר משהו אחר.

למרות שהבעיה שלו, היא חוסר האקשן, או חוסר הסימולטוריות אם נדייק. יצא לי להשתתף בקרבות עם מספר גדול של שחקנים, וזה לא פחות ממדהים, אבל איכשהו החוסר בשליטה "ג'ויסטיקית" בחללית גרם לי להפסיק לשחק.

Black Prophecy היה אמור לטפל בבעיה, אבל לא התרשמתי ממנו יותר מידי.

!AWDSOME

פורסם

פרשתי אי שם בשנת 2006, אחרי4-5 שנים. לא הרבה אחרי הצגת הT2 exhaumers, אבל מה שאהבתי היה הטקטיות ופחות הסימולטואיות. היינו קבוצה של שמונה assault frigates שכל מטרתינו היתה לחבל בספינות גדולות, חלק מ תאגיד של כ 60 איש שבסוף נבלע לתוך RED ALLIANCE.

Stay tuned

פורסם

סינדיקקיט 3 יוצא עוד שבוע לכ מי שמעוניין לבכות עוד רימייק שכנראה לא ירגש אותנו כמו המקור :(

הצלחתי להפעיל את שתיים על חלונות 7. זה עדיין משחק אדיר. גם היום.

Stay tuned

• תוכן חדש...