Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה רכבים מדהימים,

לא היתי מתנגדת לשכור בביניין הזה דירה.

: )

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האם זה תקין?

שאלה טובה.

אני יודע שרכב עם הגה שמאלי שנכנס לכאן לתקופה קצרה יכול לנוע על הכבישים, בדומה לארץ.

מצד שני אני זוכר כשעשיתי את הנסיעת מבחן על ה-458 ראיתי אלפא C8 עם הגה שמאלי בטריידאין של פרארי ולשאלתו נאמר לי שבעל הרכב לא יכל לנסוע איתה בהונג קונג ולכן עשה טריידאין ורכש לעצמו פרארי.

מצד שלישי, כל הרכבים שם נראים בהחלט כמו רכבים שננהגים ולא סתם מוצג מוזיאוני ואם מוסיפים לכך את העובדה שלמי שיש כל כך הרבה כסף יש גם קשרים איפה שצריך אז אני נוטה להאמין שהם תקינים לנהיגה.

בכל אופן, אני בהחלט מתכוון לנסות ליצור קשר עם בעל האוסף ולהתארגן על איזה כוס קפה איתו, מאוד היה מעניין אותי לשמוע את הסיפור של הרכבים האלה, מאוד מעניין אותי לשמוע את הרכבים האלה ובכלליות זה תמיד טוב להכיר אנשים כאלה. 

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אין לכם יותר מידי מה לקנא בהם, הונג קונג היא מדינה בגודל של גוש דן בערך, ככה שאין להם הרבה לאן לנסוע עם הרכבים המפוארים האלה :)

צודק לגבי הגודל, אני יכול להוכיח לך שיש כאן איפה להנות עם רכבים כאלה.

בניגוד למה שחושבים, לא צריך כביש של 100 קילומטר כדי להנות מהיגה, גם סשן של 5 דקות יעשה את העבודה מצויין (תזכור שאפילו במסלול מקצועי הקפה מלא לוקחת כמה דקות בודדות).

ל׳,

לא הייתי מתנגד לשכור שם חנייה....:lol:

פורסם

בהתחלה חשבתי שמדובר על חניון בארץ שפקדו אותו אנשים עניים מחו"ל, אבל אחרי שראיתי את המכוניות בעמוד השני נפל לי האסימון..

פורסם
אני מתאר לעצמי את כל הבעלים של הרכבים יושבים באחת הדירות למעלה ומשחקים GT5 בפלייסטיישן :lol:

חזק!:-D

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

על זה אומרים״שבוע טוב״..עכשיו מתוך סקרנות1.איך הילד נירדם שמסביב התצוגה המפוארת הזו.. 2.אם אני מקריב תמונה על הבמוו בתמונה הראשונה אין זכר לילד...ובתמונה 2 הוא בכלל "על ההגה???" מסקרן אותי.. 3. בחניה כזו הייתי יושן בלילה...רק בשביל להתעורר לצלילי המנועים.. תודה רבה על השיתוף

פורסם
על זה אומרים״שבוע טוב״..עכשיו מתוך סקרנות1.איך הילד נירדם שמסביב התצוגה המפוארת הזו.. 2.אם אני מקריב תמונה על הבמוו בתמונה הראשונה אין זכר לילד...ובתמונה 2 הוא בכלל "על ההגה???" מסקרן אותי.. 3. בחניה כזו הייתי יושן בלילה...רק בשביל להתעורר לצלילי המנועים.. תודה רבה על השיתוף

1. הילד נרדם כבר שעתיים וחצי לפני שצילמתי את התמונות, אחרת הוא היה ער כמו גדול- הוא נדבק ממני במחלת המכוניות.

2. את התמונות של הרכב שלנו צילמתי לפני שנכנסו אליו, פשוט הוא היה לבד בשורה, התמונה הראשונה לפני שאחזתי הגיעה עם העגלה, בתמונה השניה זו אישתי יושבת מקדימה, אם הילד היה ער סביר להניח שהוא באמת היה עומד על המושב ומשחק עם ההגה\ וישרים\ אורות\ חלונות\ איתותים.....הוא מאוד אוהב את זה.

3.בשביל צלילי מנועים לא צריך לישון בחנייה, אפשר לשבת לקפה ליד הבית שלי, 10 דקות יספקו את הצרכים האודיופילים שלך.

:wink:

פורסם

למי שאמר שאין לאן לנסוע עם הרכבים בהונג קונג, טעות מרה. הונג קונג הררית מאוד, ואיכות הכבישים לא רעה בכלל. עשיתי את הטעות והגעתי להתגרזנות עם עידן עייף וחולה קלות, הסיבוב בהחלט גמר אותי, כך שממקור ראשון יש לאן לנסוע.

בנוגע להשוואות לישראל, אני לא חושב שהן נכונות. הפערים הם אדירים ואין שום מחסום תרבותי בנוגע להפגנת עושר. שכר המינימום הוא בערך חצי מבארץ, והשכר הממוצע נמוך יותר. גם המחיה יקרה מאוד, כך שהמקומיים הפשוטים חיים ברמה נמוכה יחסית ובצפיפות גבוהה. העושר המופגן הוא בעיקר תולדה של אי השוויון. עידן ואני חיים יחסית בצד הנכון של המשוואה הזו כי אנחנו מערביים שמספקים שירותים שהמקומיים לא יכולים לספק, אבל כשבאים להתלונן על המכוניות בחניון שמתחת לבית שלכם, יש לזכור שלרוב ההונג קונגים אין מכונית או חניה בכלל. גם התנאים הסוציאליים לא להיט.

מצד שני, המיסוי נמוך בצורה מגוחכת וכמעט ואינו פרוגרסיבי, מה שמעצים את אי השוויון.

צפיפות רכבי היוקרה נמוכה יותר בארה״ב, אבל הם הרבה יותר נגישים לאמריקאי הפשוט מאשר להונג קונגים. 

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אמר נכון ידידי, אני רק אוסיף ואומר שבתוך העיר הכבישים במצב די מחורבן, כשמגיעים לכבישים המעניינים האספלט איכותי ונוצץ בגלל שמעשירים אותו בזכוכית וגוי כדי לספק אחיזה מוגברת, אם תלך על הכביש התחושה תיהיה זהה להליכה על נייר שיוף גס, קשה לתאר את רמות האחיזה בכבישים כאלה.

ליעד,

לא יודע אם התעדכנת, יש על הרכב צמיגים חדשים ודביקים שצריך לבדוק בקרוב...

:lol:

• תוכן חדש...