Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר בעייתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

החלפתי מצבר לפני חצי שנה. היום בבוקר הרכב לא הניע.

כאשר נעזרתי בכבלים- הוא הניע ללא כל בעיה, אך כל פעם שאני מכבה אותו-

הוא "מסרב" להניע לבד, ויש צורך חוזר בכבלים.

חשבתי שאולי הבעיה היא במים- לכן הוספתי מים מזוקקים.

הבעיה עדיין קיימת.

האם זה סימפטום לכך שהמצבר גמור ויש להחליף אותו (וכנראה עבדו עליי ומכרו לי מצבר גמור)?

תודה,

דרור

פורסם

דרור שלום

קשה מאוד לקבוע עפ״י הסבריך מה קרה למצבר , יכול להיות שהבעיה שלך פשוטה לפתרון ( מצבר ריק - טעינה ) או בעיה מורכבת יותר .

המלצתי גש לחשמלאי על מנת שיבדוק את המצבר והרכב ויוכל לאבחן את מקור התקלה .

לגבי אחריות על המצבר כל החברות הרציניות בישראל נותנות אחריות ל12 חודשים לפחות אזי אם קנית מצבר מחברה רצינית אתה מכוסה .

שלח לי פרטים על מותג המצבר ואסייע לך לפנות לחברה .

בברכה

אבי פרשטמן

מנהל שווק ומכירות

מצברי שנפ/B]

פורסם

אבי,

תודה על העזרה.

מדובר במצבר של וולתא.

דרך אגב- האם האחריות היא ישירות דרך החברה או שמא דרך המוסך ממנו קניתי? (פשוט קניתי את זה בשומרון אצל ערבי, כך שיכולה להיות בעיה לחזור אליו ולדרוש מימוש אחריות).

בנוסף- אם זה זה עוזר להבנת הבעיה- לאחר שהוספתי מים מזוקקים- שמתי לב שהרכב לאט לאט מחזיר לעצמו מתח/חשמל, ואכן- לאחר רבע שעה הצלחתי להניע אותו לבד. עם זאת- לאחר שדוממתי מנוע- הבעיה חזרה על עצמה- שוב לא הניע.

תודה,

דרור.

פורסם
אבי,

תודה על העזרה.

מדובר במצבר של וולתא.

דרך אגב- האם האחריות היא ישירות דרך החברה או שמא דרך המוסך ממנו קניתי? (פשוט קניתי את זה בשומרון אצל ערבי, כך שיכולה להיות בעיה לחזור אליו ולדרוש מימוש אחריות).

בנוסף- אם זה זה עוזר להבנת הבעיה- לאחר שהוספתי מים מזוקקים- שמתי לב שהרכב לאט לאט מחזיר לעצמו מתח/חשמל, ואכן- לאחר רבע שעה הצלחתי להניע אותו לבד. עם זאת- לאחר שדוממתי מנוע- הבעיה חזרה על עצמה- שוב לא הניע.

תודה,

דרור.

הי דרור

אכן יש סיכוי שאתה בבעיה , חלק מחברות / יבואני המצברים נותנות אחריות רק במקום הקנייה

ולא אחריות מסודרת ע״י החברה עצמה הניתנת למימוש בכל מקום בארץ. ונראה לי שאתה שם .

כמו שאמרתי תבדוק קודם את המצבר ואם הבעיה היא במצבר חזור אליי בפרטי ואנסה לעזור לך .

אם תרצה אתה מוזמן לאחת מתחנות השירות שלנו בארץ http://www.schnapp.co.il/?pg=BranchList&CategoryID=287

ונבדוק לך את המצבר ( ללא תשלום כמובן ).

בברכה

אבי פרשטמן

מנהל שווק ומכירות

מצברי שנפ/B]

פורסם

אם יש לך רב מודד אפילו פשוט אתה יכול לבדוק את מתח המצבר,מתח טעינה ונפילת מתח בעומס(בעת הנעה).

יכול גם להיות שיש לך בעיית זליגה (בעיקר אם התקנת משהו חדש ברכב) שגומרת את המצבר כל פעם מחדש.

• תוכן חדש...