Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מחפש רכב אוטומטי, לנסיעות של רחובות-ראשון (אבל שיוכל להתמודד גם עם נסיעות ארוכות), שיהיה אמין, חסכוני בדלק וזול לתחזוקה.

שיהיה יחסית מרווח, באוטו יסעו בדרך כלל בן אדם אחד או שתיים.

פורסם

אני דווקא חושב שהכי משתלם לקנות I10 או אלטו כמעט חדשות, בתקציבך רכב כזה מ-2010 שלא נסע הרבה יתאים בול ויש לא מעט כאלה למכירה. אתה מקבלר כב כמעט חדש בהפתה נאה מהמחיר כחדש ונשמע שזה בדיוק מה שמתאים לדרישות שלך.

מחוץ לעיר ה-I10 טובה יותר אבל אני לא סבלתי באלטו גם בנסיעה של שעתיים עם 4 נוסעים בכבישים מהירים ובעמידה בפקקים.

אגב אלה בנוסף לקיה פיקנטו הן האוטומטיות היחידות בקבוצה. בפיג'ו 107 ופיאט פנדה תמצא גיר רובוטי שהוא תחליף לא מאוד מוצלח לדעתי לגיר האוטומטי.

בהצלחה.

פורסם

בטח שעדיף לקנות חדש.

ככה אין תיקונים והזנחות של בעלי הרכב הקודם.

מה גם שלפיקנטו יש 7 שנים אחריות

• תוכן חדש...