Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשברולט קמארו דור 3 מתחילת שנות ה90 ישנם 4 פנסים ראשיים(2 לאור נמוך ו-2 לאור גבוה), האם בפנסים אלה ניתן להחליף רק את הנורות כברוב הרכבים המודרניים או שחייבים להחליף את כל הפנס המלבני קומפלט כאשר הנורה נשרפת, מישהו יודע אוליי ויכול לתת תשובה וודאית בעניין?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

אם לא נעשה איזה שינוי במהלך חיי הרכב במקור אתה צריך להחליף את כל הפנס.

הפנס והנורה הם חלק אחד.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

אוקיי הבנתי, יש אפשרות לעשות שינוי כלשהו ע"מ להחליף את זוג הנורות/פנסים של האור הגבוה לנורות לבנות סטייל דיימונד וויז'ין?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
אוקיי הבנתי, יש אפשרות לעשות שינוי כלשהו ע"מ להחליף את זוג הנורות/פנסים של האור הגבוה לנורות לבנות סטייל דיימונד וויז'ין?

http://www.ebay.com/itm/4x6-DIAMOND-HEADLIGHTS-CHROME-FIREBIRD-CAMARO-DAKOTA-/380407548796?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Model%3ACamaro|Year%3A1991&vxp=mtr&hash=item58920e8b7c

אופציה למרות שהייתי הולך על מקורי

תלוי כמה אתה הולך להחזיק את הרכב

החזיק 20 שנה . זה שווה את המחיר

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

מאיפה אתה קונה את הפנסים?

אצלי בגי אם סי זה גם ככה מכיוון שלא מצאתי פנסים קניתי מפירוק זוג פנסים רגילים ושמתי אותם במקום הפנסים ללא נורה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אתה יכול להביא פנסים מחו"ל זה עולה גרושים...

בקשר לשים נורות מודרניות יש פנסים באיביי וכו' שזה פנסים מודרנים עם מקום לנורה נפרדת ואז אתה יכול לשים מה שבא לך.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

הפנסים הלא מקוריים שניתן להשיג פה בארץ הם בעליי נורות נפרדות או כמו המקוריים כיחידה אחת?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

אשמח אם תשתף איפה השגת פנסים כאלו.

אני חיפשתי ולא מצאתי כלום . קניתי מפירוקיה פנסים מקדילק שנות ה90'.

חיפושיות 73-74

פורסם

לפניי מספר חודשים בטסט האחרון נכשלתי על פיזור אורות ואי יכולת לכוונם עקב עדשת אחד הפנסים (מתוך ה4)סדוק/שבור, אחד העובדים במכון הציע לי פנס חדש כולל הרכבה במקום וכיוון אורות ב120 ש"ח וכמובן שמיד הסכמתי , לא יודע מאיפה השיג ושל איזה חברה הפנס אך תוך כמה דקות הוא חזר עם פנס חדש מהקופסא והרכיב לי אותו ברכב במקום הישן הסדוק, אני לא סגור על זה בוודאות אך לדעתי הפנס החדש הוא תחליפי מהסוג שהנורה והעדשה עצמה הם לא חלק אחד כמו הפנסים המקוריים שישנם ברכב.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

אני שמתי את כל ה4 פנסים מסוגh4 אור גבוה ורגיל.

שאני שם אור גבוה זה מאיר לי קמ קדימה וזה עבר טסט.

חיפושיות 73-74

פורסם

אצלי יש כרגע 2 פנסים אור נמוך/רגיל מסוג H4 ו-2 פנסים אור גבוה מסוג H7 , אך שמתי לב שגם הכימורים/הפרופיל של יציקת הזכוכית(הקווים שעל העדשה) שעל העדשות שונות באור הנמוך והגבוה ולא כל 4 הפנסים זהים לחלוטין, אגב ,כאשר אני מחליף לאורות גבוהים אז כל ארבעת הפנסים דולקים.

אגב, שמתי לב גם שבפנס התחליפי החדש יש מקום/חור המיועד לנורת חניה 5W ,מה שלמעשה לא קיים בשאר הפנסים שכנראה עדיין מקוריים.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
אצלי יש כרגע 2 פנסים אור נמוך/רגיל מסוג H4 ו-2 פנסים אור גבוה מסוג H7 , אך שמתי לב שגם הכימורים/הפרופיל של יציקת הזכוכית(הקווים שעל העדשה) שעל העדשות שונות באור הנמוך והגבוה ולא כל 4 הפנסים זהים לחלוטין, אגב ,כאשר אני מחליף לאורות גבוהים אז כל ארבעת הפנסים דולקים.

אגב, שמתי לב גם שבפנס התחליפי החדש יש מקום/חור המיועד לנורת חניה 5W ,מה שלמעשה לא קיים בשאר הפנסים שכנראה עדיין מקוריים.

אם ה"חור" לנורת החניה פתוח כדאי להדביק עלי כיסוי או לשים בית מנורה ריק כדי שלא יכנסו אבק או לחות

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...