Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש קבלן שיבצע עבודת איטום גג לבניין משותף באזור חיפה.

אשמח להמלצות.

כמו כן, נניח ומצאתי קבלן שעושה עבודה איכותית ובעל המלצות רבות אך המחיר שהוא דורש הוא פי 5 ממחיר של "קבלן" חאפר אחר.

בתור מי שגר בדירת גג, יש לי אינטרס להביא את הטוב ביותר. אבל איך אפשר לשכנע דייר שאיכות האיטום לא משפיעה עליו בכלל לשלם פי 5?

האם יש חוקים בנושא? האם אני יכול לדרוש מהוועד (כלומר משאר הדיירים), מבחינת חוק, לשאת בכל הוצאה ופיצוי לנזק שיגרם בגלל העבודה של החאפר (כלומר "לאיים" שהקבלן הזול עלול לצאת יקר יותר)?

תודה

• אחראי פורום
פורסם

ביררת עם איטום הקריה?

אם יש בעל מקצוע שלא הייתי מחפף בו, זה קבלן איטום. תביא חאפר, אחרי חורף-שניים תעשה היכרות עם עוד רטיבויות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אכן ביררתי.

הבעיה שהם דורשים פי 3-5 מחאפר.

כאמור, אין לי בעיה לשלם יותר ואני אפילו בעד.

הבעיה היא לשכנע את השכנים. הרי מבחינתם אם לי תהיה נזילה, זו כביכול בעיה שלי.

גם יותר קל לשלם X "ויחזיק כמה שיחזיק ואז נראה" (גם אם זה אומר שבעוד שנתיים, חורף שלם תנזל לי התקרה) מאשר לשלם 5X בפעם אחת ולקבל 10 שנים לפחות של שקט.

מחפש רעיונות או תקנות/חוקים בנושא כדי לגרום להם להסכים לפתרון המקצועי.

פורסם

תשכנע אותם שאם יהיו לך נזקים מהנזילה כל הבניין שותף לנז, שכן הוא נגרם מבעיה ברכוש המשות. אןלי זה ישכנע אותם.

לסבר את האוזן - אני מכיר מישהו שיש לו כרגע נזקי גשמים של למעלה מ-100 אש"ח. אני מסופק אם השכנים יהיו מוכנים להשתתף בנזק כזה, אבל כיון שגג משותף - זו אחריות כולם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה הכיוון שחשבתי ללכת אליו.

אבל מה קורה אם נניח הקבלן החאפר נותן "אחריות" של כמה שנים ולא עומד מאחוריה?

הדיירים יכולים להתנער מהנזק ולהגיד לי לתבוע את הקבלן?

של מי בעצם האחריות "לספק" לי גג יבש? של הקבלן או של ועד/דיירי הבניין?

או במילים אחרות - אם יש לי נזילה עוד שנה, אצטרך להתנהל מול הקבלן או שאוכל לתבוע פיצויים מהועד ושהוא ישבור את הראש מולו?

• תוכן חדש...