Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

polo 6n 1.4 8v + eaton m45 ??

Cyotam
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

אחרי הרבה מאד חיפושים וקריאה ברשת וכדומה ראיתי שאני יכול להלביש על הפולו המסכנה שלי סופרצ'רג'ר.

ההמלצות מצביעות על eaton m45 ..

רציתי לברר מה בדיוק הסופרצ'רג'ר כולל, מה נחשב סופרצ'/ במצב טוב (או לחילופין מה הבלאי שחל עליו)

ומה אצטרך להחליף/לשנות/לשפר כדי שאוכל להתאים אותו על הפולו שלי

תודה!

פורסם

בטח אין לך כוח לכל האנשים של הפורום שיצחקו עכשיו על ההחלטה החסרת אחריות שלך.

אז ככה. אפשר לשים סופר צ'ארג'ר על כל אוטו. זה ידרוש ממך שינויים בחצי מהאוטו, וכולם לא יהיו חוקיים ולו לשניה אחת.

בדיוק כמו לשים מנוע לעגלת סופר, אין לזה באמת שימוש וזה לא באמת יעיל.

בכסף שתשקיע בלהביא דבר כזה לארץ+ עבודה ולהתקין אחד כזה ברכב שלך תוכל לקנות אחלה מרצדס :)

פורסם

חחח תאמת שציפיתי לתגובות ציניות והייתי מוכן לגמרי שיצחקו עליי קצת אבל כמובן שקיוותי גם לפחות לתשובה אחת רצינית..

אז תודה ואני יעלם לפני שיסכלו אותי בחפצים קהים

פורסם

או עם פחות ציניות, אם יש דגם ספורטיבי לרכב שלך (נניח GTI) תמיד יהיה יותר כלכלי/חוקי/מתגמל לעבור אליו.

אם תחליט שזה נוסע חלש תתקדם משם.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

• תוכן חדש...