Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון ידני, 8000-12000 + -

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי היום טסט וההורים מתכננים לקנות לי רכב זול יחסית, רק למשך המלווה. כלומר, לקנות את הרכב רק לשלושה-ארבעה חודשים גג, ולזה יש שתי סיבות.

1) לאבא שלי יש רכב יוקרה ויקר מאוד לבטח בו נהג חדש (גם נהג רגיל...).

2) לאף אחד מההורים שלי אין גיר ידני, ואני רוצה לנהוג רק על ידני בתור התחלה.

הדרישות שלי הן שהרכב יראה כמה שפחות מוסך, עד כמה שאפשר במחיר הזה, ושיהיה כיף לנהוג בו.

תודה.

פורסם

אתה יכול לבדוק פונטו ספייס,שרייד,יונדאי אקסנט אם זה יותר באזור ה 8-9.

בפועל מה שאני הייתי עושה הייתי קונה רכב שמיועד לגריטה עם טסט לכמה חודשים ואחרי השימוש גורט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אהלן,

אני מוכר את היונדאי אקסנט שלי

שנת 1996 מנוע 1341 סמ"ק גיר ידני. בממוצע עושה 1 ל 12.

דרוש תיקון בגלל נזילת שמנים.

חוץ מזה הרכב בובה.

בהצלחה

פורסם
איך הפיג'ו 206? רכב כיפי? אמין?

אמין, תלוי איך תחזקו, בגדול הוא רחוק משיא האמינות אבל גם מאוד רחוק מלהיות לא אמין. הוא די כייפי לנהיגה, לא עגלה (ה-1.6) אבל גם לא מהיר מידי בשביל נהג חדש. די בטיחותי ויש לו גם מע' סאונד לא רעה בכלל ממה שאני זוכר.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

תבדוק תקינות ידית איתות,מחירה לא זול.

מעבר לזה רכב נוח,לא חושב שיכנסו בתקציב שלך דגמי ה 1600 אלא 1400.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הגדלתי את התקציב ל 20,000-25,000 על מנת לחסוך בהוצאות על תיקונים רבים. איזה רכבים מתאימים לתקציב הזה? שוב, העדיפות הראשונה והחשובה ביותר היא שהרכב יהיה כיפי. אחרי זה אמין, מהיר ובסוף נוח.

פורסם

פונטו ספייס,חסכונית,תחזוקה קלה בגרסאות ELX בעלת 80 גם זריזה,למרות שקשה למצוא ידנית.

206=הרבה צעירים קונים אותו בגלל המראה,נוחה לנסיעה,יש כמה בעיות חשמל כמו ידית איתות שמחירה לא זול,בגיר ידני אתה פותר את עצמך מתיבה אוטומטית לא מוצלחת,המנוע עצמו די אמין.

יונדאי גטס=לא כול כך חסכונית בדלק,אך זריזה,אמינה ותחזוקה זולה יחסית,להימנע מדגם GLF.

אתה מחפש רכבים עם פאן ספורטיבי? מה הכוונה כיפי?

• תוכן חדש...