Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים מה שלומכם !

מכירים את הימים האלה שפשוט שום דבר לא הולך לכם .

היום היה לי אחד כזה.:-(

בשעות הצהרים גיליתי שנעשתה עסקה בכרטיס האשראי שלי ללא רשותי, כנראה איזה האקר מארצות הברית החליט לפנק את עצמו במשחק וידאו על סך 30 דולר אמריקאי על חשבוני, כמובן שנכנסתי ל"כוננות ספיגה" הכוללת ביטול כרטיס מיידי, הזמנת כרטיס חדש, הגשת תלונה אודות עסקה לא חוקית ואמירת תודה לאלוהים שהעסקה הייתה על סכום קטן יחסית.

אתם בוודאי תוהים למה אני מספר לכם את זה?

אחרי כל הסיפור המטריד עם הכרטיס, שדרך אגב טופל במקצועיות רבה ביותר על ידי חברת האשראי החלטתי ללכת להירגע במקום האהוב עלי- מכון הכושר !

ביציאתי מהבית לכיוון הרכב, מה אני רואה ?

כלב זאב ממין זכר, על רצועה הקושרת אותו לבעליו, מתענג בריקון השלפוחית שלו על הג'אנט האחורי של הרכב האהוב שלי !:shock3:

באותו רגע חשבתי שאני הולך להפוך גם את הכלב יחד עם בעליו לקציצות.:bad-word:

אחרי נשימה עמוקה (הכוללת התחשבות שבכל זאת מדובר בכלב זאב גדול) ניגשתי לבעל הכלב והסברתי לו אודות "למה אסור לתת לכלבים להשתין על ג'אנטים".

לזכות הבעלים הוא התנצל והבטיח כי יקפיד שכלבו לא יעשה את צרכיו על מכוניות.

בכל מקרה יום בהחלט מעייף...

זמין 8)

פורסם

papikian אתה לא צריך לכעוס על הכלב, הוא בסך הכל בעל חיים

שרוצה לרוקן את השלפוחית ולסמן טריטוריה.

האשם היחיד כן הוא בעל הכלב שאיפשר לו לעשות זאת על רכבך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בשתן יש חומרים שמגיבים עם חמצן ויוצרים חומר בשם אמוניה.

אמוניה זה חומר מאוד מאוד קורוסיבי, דהיינו יוצר חלודה.

אתם מכירים את הריח הנורא של שתן שיש בשרותי גברים לרוב "ריח של שירותים" אנשים קוראים לו, זאת בעצם האמוניה, אשר נוצרת כתגובה של שתן והחמצן שבאוויר.

אסור בעליל לתת לאמוניה לגעת בג'אנטים !

אגב, סתם לידע כללי, תשימו לב לתחתית של תמרורים עשויים ממתכת, אתם תראו שרק החלק התחתון של התמרור חלוד לגמרי, החלודה הזאת נוצרת בעקבות תגובת החמצון המזורזת הנוצרת בעקבות מגע המתכת עם שתן כלבים שעושים צרכים על התמרור.

זמין 8)

פורסם

טוב לדעת.

תמהר לשטוף את זה עם מים :wink:

אגב, שתן חד פעמי לא נראה לי שיזיק כלכך לג'אנט שלך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מפעם אחת בדרך כלל שום דבר לא קורה.

אבל כידוע בני האדם הם יצורים של הרגלים, סביר להניח שמסלול הטיול של בעל הכלב זהה, לכן לא מן הנמנע שהכלב היה הופך את הגלגל שלי ל "תחנת שרותים קבועה", זאת במיוחד לאחר הסימון הראשוני.

אני ידוע כאוהב מאוד בעלי חיים, הכעס שלי בהחלט יועד לבעל הכלב.

זמין 8)

פורסם

תראה,

זה מחזה קצת מעצבן לראות כלב משתין לך על הגלגל,אבל

האמוניה תהרוס לך את הג'אנט?כמה אמוניה אתה חושב יש ב-50 סמ"ק שתן כלבים?!

עכשיו חורף,המים בשלוליות (שבטח מזוהמות יותר מהשתן של הכלב) ישתפו את האמוניה תוך שהן מזהמות את הג'אנט הרבה יותר.אני גם בטוח שאתה שוטף את הרכב מדי פעם כך שבשטיפה הבאה זה ירד.

מזלך שזה היה זאב ולא פינצ'ר.שמעתי שהשתן שלהם באמת קורוזיבי..!!

וד"א,עמודי התמרורים חלודים בתחתיתם בגלל הצטברות מים עומדים ולא בגל שתן חיות רחוב.

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

בקשר לג'אנטים אתה צודק בגדול, אבל בהחלט מדובר במחזה מעצבן, במיוחד שמדובר בכלב גדול, יש שם מספר שניות לא מבוטל של דישון הג'אנט. :lol:

בקשר לתמרורים אתה צודק חלקית, אכן נוצרת קורוזיה עקב מים עומדים, אך תשים לב שהקורוזיה מגיעה לגובה של 15 ס"מ מתחתית התמרור, בדיוק הגובה של דישון התמרור על ידי בעלי חיים, במיוחד כלבים.

זמין 8)

פורסם

פרופורציות ידידי, פרופורציות. (* ראה בסוף)

בענין כרטיס האשראי - אין שום צורך להלחץ. אתה מוגן אוטומטית נגד כל עסקה שלא אישרת, והמנגנון הזה עובד מצויין.

אני מקווה שהתהליך נעשה ללא תשלום עבור ההחלפה, תוודא שהעבירו לכרטיס החדש את כל הוראות הקבע,נקודות/כוכבים .

הייתי בין "המנויים" של הסעודי, נעמה לי חברתה של בר רפאלי (ברשימה, כן?), המשכתי לנסוע על 32, בערב חברת האשראי התקשרה ביוזמתה והנפיקה כרטיס חדש מיידית, ללא חיוב.

כשבני היה קטן, מידי פעם היה מיטיל את מימיו על הצמיג האחורי. תאמין לי שלא קרה כלום, הצמיגים החזיקו יותר מ-4 שנים וגם כשהוחלפו היו במצב לא רע. אולי רכב משפחתי מתוכנן לעמידות או שמיץ ענבים מיטיב עם הצמיג?

היית בסדר להעיר לבעל הכלב, וגם הוא הבין ונהג כמצופה. קווה לגשם מחר-מחרתיים והכל ישטף.

*

בדרכך הביתה מהעבודה, עצור בבית מרקחת וגש למחלקת מודדי החום.

קנה מודד חום לשימוש רקטלי שיוצר ע"י חברת ג'ונסון & ג'ונסון .

כאשר תגיע לביתך, נעל את הדלתות, משוך את הוילונות ונתק את הטלפון כדי שאף אחד לא יוכל להפריע לך.

פתח את החבילה, הוצא את מודד החום. הוצא את עלון המידע מן הקופסא וקרא אותו בקול.

שים לב שבסוף התדפיס כתובה הצהרה האומרת: " כל מודד חום רקטלי שיוצר ע"י חברת ג'ונסון אנד גו'נסון נבחן אישית".

כעת עצום את עיניך ואמור בכוונה גדולה ובקול רם חמש פעמים: "

אני כל כך שמח שאני לא עובד במחלקת בקרת האיכות של ג'ונסון אנד גו'נסון".

כאשר יש לך יום בו אתה נורא נורא נורא מבואס, נסה את זה.

שיהיה לך יום נפלא

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

רוכב בודד,

אתה אשכרה קורא את העלוני מידע האלה?

אבל אין ספק - חזק מה שכתבת,מחשבה חריפה!

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

• תוכן חדש...