Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה אייגו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקנה 107 או C1 , זה בדיוק אותו רכב (במפרט ומבפנים בכל אופן).

חוץ מזה, אם אני זוכר נכון, ברבעון ה-3 אמור להגיע האייגו.

פורסם

לא מכיר את האייגו

אבל לאחר נסיעה ב 107 של פג'ו, רכב שחבר השכיר לחודשיים, חדש עם 5000 ק"מ.

זה פשוט מרגיש כמו צעצוע זול בייצור סיני מקוקמי.

כן אני יודע, עכשיו תגידו שהיא זולה, וחדשה ויש אחריות......וכו'

אני מעדיף כל רכב אחר מהליסינגים המשפחתיים שהיה זקן מימנה גם ב 5שנים.

ואני לא מדבר על איכות חומרים, פשוט נסיעה מגעילה, הרגשה שעוד שניה בדיוק הדבר הזה מתפרק לך ביד.

פלג_

פורסם

ההתלבטות שלי כרגע היא לגבי האלטו או שמא לחכות הבנתי שהשנה צריכים להגיע דגמים חדשים למיני כמו ההאפ של פולקסווגן , הסיטיגו של סקודה והמיי של סיאט . אני חושש שזה יפגע בשוק של האלטו ויביא למבצעים אטרקטיבים של מכוניות הסופר מיני ואולי עדיף לחכות כרגע.

פורסם

יש גם שמועות שהטווינגו תגיע.

כנראה מישהו בקרסו ראה את השרשורים כאן.

לגבי הטויוטה, יש דיבורים שהרכב יעלה בסביבות 70,000 ולא נראה לי שטויוטה ימהרו לתת הנחות.

כרגע העלו את המחיר של ה-107 ל-70,000, אבל עד סוף ינואר מציעים אותה ב-60.

אולי כדאי לך עכשיו לרכוש את הפיג'ו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
ההתלבטות שלי כרגע היא לגבי האלטו או שמא לחכות הבנתי שהשנה צריכים להגיע דגמים חדשים למיני כמו ההאפ של פולקסווגן , הסיטיגו של סקודה והמיי של סיאט . אני חושש שזה יפגע בשוק של האלטו ויביא למבצעים אטרקטיבים של מכוניות הסופר מיני ואולי עדיף לחכות כרגע.

האפ לא תעלה 60k תהיה בטוח בזה....תשקול i10 היא במבצע ל״חבר״ כרגע.

פורסם
למישהו יש מושג מתי הטויוטה אייגו אמורה להגיע לארץ וכמה היא תעלה?

לקראת אמצע-סוף 2012. אין עדיין תאריך מדויק והשיווק של הדגם המחודש עדיין לא התחיל באירופה.

לדעתי במסגרת התקציב שלך ה-i10 היא האופציה הכדאית ביותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שלום.

האייגו כבר בארץ!!!

אני עובד בכול הבונדדים בארץ ולפני יומיים ראיתי כמה כאלו בטויוטה

מאוד דומה ליאריס רק בקטן יותר

כרגע אין מכירות של המכונית הזו בגלל סיבה אחת

לא יודעים בכמה לתמכר את האייגו כי אוטוטו השוק הולך לקבל עוד 5 מכוניות מיני חדשות לפחות!!!

לכול מחפשי המיני יד שנייה מומלץ להמתין כי השוק והערך הולכים לרדת מאוד!!!

ואתמול הייתה לי שיחה עם אחד מהסוכנים של החברה הסינית החדשה בארץ

גם להם יש משהו מעניין מאוד להציע

ממש לא מיני במחיר של פחות ממיני

ראיתי את הרכב והוא ממש דומה לדייאטסו מטריה רק ספורטיבי יותר ובעל מנוע בנפח 1500 סמק

המחיר יעמוד על בין 60 ל-70 אלף שקלים תלוי ברמת הגימור

המשך יום נעים.

פורסם

נהגתי באייגו (הגרסא הראשונה שזהה ל107 ולC1 - זו שתגיע לארץ היא כבר אחרי מתיחת פנים ושיפור מכלולים ועיצוב פנים) בכרתים.

מאוד נהניתי מהרכב דווקא - זו היתה חוויה ממש כיפית בייחוד היכולת להחנות בכל חור :-D

הרכב הרגיש זריז (וזה מה שחשוב), המושב היה לי נוח ועד 90 קמ"ש רעשי הדרך אפילו לא הפריעו לי.

צריכת הדלק היתה מרגיזה כי ידעתי שאני לא חוזר עם הרכב הזה הביתה :-D

---------- לטויוטה יש רכב עוד יותר קטן, עוד יותר טוב והרבה יותר מעניין (קיבל ביקורת מדהימה ב"הילוך חמישי") שנקראת IQ -> פשוט רכב מהמם, ראיתי אחת כזאת בברצלונה והתאהבתי, חבל שלא מביאים לארץ, על זה הייתי מוכן לשלם עבור רכב בגודל של קופסאת סיגריות.

לקראת 2013 אמורים להגיע האפ והסיטי גו וגם האחות מבית סיאט שאני לא זוכר את שמה.

אין לי ספק שהמחירים ירדו עוד אחרי שתיפתח התחרות הזו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מתאר לעצמי שהמחיר מתחרה באאודי A1 ואם זה גם אחרי ייבוא אישי אם אתה מדבר על כאן בארץ אז בכלל כואב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לאלטו יש שוק נהדר כי הוא עדיין אחד מהחסכוניים בתוך הקטגוריה הזו - אבל פחות נוח וגם ככה הקטגוריה לא נוחה במיוחד למעט דווקא הI10 והפיקנטו שהן לדעתי עם נוחות מפתיעה למדי וכמובן ה500 והאפסילון שהן גם כן נוחות אבל זה לא מפתיע ביחס לרכב אירופאי.

אם בוחנים את מצב השוק אז בקרוב זה היה המצב על הכביש -

פיאט - פנדה, 500.

לנצ'יה - אפסילון.

פיג'ו 105, סיטרואן C1, טויוטה אייגו

שברולט - סמארק אה ז"א ספארק :-P

VAG - יש את הUP ואת הסיטי גו וגם תהיה עוד אחת מבית סיאט (לא זוכר את השם)

יונדאי - I10

קיה - פיקנטו

סוזוקי - אלטו

בקיצור 13 מתחרות על קטגוריה עם ביקוש אדיר, זה מחייב הורדת מחירים, זה פשוט מטורף לחשוב על ההצפה בשוק הרכב.

למי שיש רכב - תחשבו טוב טוב איך אתם הולכים למכור אותו.

למי שהולך לקנות כזה רכב - תחשבו שוב היטב אם אתם רוצים לקנות כזו מכונית כי היא לא עונה להרבה מאוד צרכים כמו - עגלת תינוק (לא בצורה שפויה לפחות - חייבים לקפל מושב אחד אם רוצים עגלה גדולה) כמו להסיע יותר משלושה אנשים בנוחות.

בייחוד כשמתחילים לראות היום רכבים כמו הפלואנס טורבו דיזל שעושה בעצם צריכת דלק זהה לזה בהבדל "קטן" שהרכב בגודל של רכב מנהלים.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...