Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יומן שיפוץ סוזוקי TS50X

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר עבר הרבה זמן מאז השיפוץ האחרון שלי :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=234283&highlight=%D7%99%D7%95%D7%9E%D7%9F+%D7%A9%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A5+%D7%A1%D7%95%D7%96%D7%95%D7%A7%D7%99

של ה TSW והגיע הזמן להשלים את הסט:

סוזוקי TSX מבציר 86.

האופנוע הגיע אלי כבר לפני שנתיים אבל רק עכשו התפנה לי קצת זמן לפרוייקט.

הכלי במצב די אנוש אבל שלם ואפילו מניע!!

397369_2406869531198_1234951170_1953495_906510254_n.jpg

390592_2406864891082_1234951170_1953494_2012751586_n.jpg

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה העלויות של שיפוץ כלים מהסוג הזה? בהצלחה!!

הכלי שלם לגמרי כך שכמעט לא נדרשים חלקים.

השאלה היא מה אתה מסוגל לעשות לבד ועל מה תאלץ לשלם למוסכים.

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

פורסם
בתיכון היה לי כזה צהוב , גם 86. רוצח !!!

לי היה 84, כחול ומקרטע...

זכרונות של הרכבה בירידה עם רוח גב וצעקות של... סוגר 105!!! סוגר 105!!! שנים אח"כ גיליתי שהסטייה היא כקמ"ש לכל 10 קמ"ש... ז"א שמעולם לא עברתי איתו את ה-95 קמ"ש.... החוויות ההזויות של גיל התיכון :)

בהצלחה בשיפוץ! אם אתה צריך משהו, אנחנו שכנים עכשיו, רק תתקשר ;)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אני זוכר שהיו שני מחנות:

בעלי פאנטיק ובעלי סוזוקי.

המחנה של הסוזוקי היה מפולג לבעלי X ובעלי W.

לי היתה בזמנו W חדשה והרגשתי כמו מלך העולם.

אני זוכר שפעם בהפסקת 10, החלטנו לרדת לאילת! (אני למדתי בת"א)

ופשוט הנענו את האופנועים ונסענו.

מיותר לציין שהפאנטיקים לא הגיעו....

הסוזוקים דווקא כן!

כמה תמונות ישנות שמצאתי באלבום

000000 049.jpg

01 001.jpg

01 002.jpg

פורסם

אצלי בתיכון (אמצע שנות ה90) החלוקה הייתה DT של ימאהה (בעיקר הערסים) מול TS של סוזוקי, וכמובן מחנה הW מול מחנה הX (שמנה רק חבר אחד...)

באותם ימים התחילו לבצבץ האפריליה רפליקה וגם שלושה MULE של קאוואסקי, תחילת עידן ה"טומקאר לכל פאקצה" :-D

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אסף אני לא הכי מסכים איתך בנוגע לאמינות של הפאנטיק.

בוא נתחיל מזה שהחל משנת 86 כבר לא היה יבואן לפאנטיק וגם שהיה זה היה יבואן צעצוע יחסית לעופר אבניר של אז.

שנית הפאנטיק הגיע מקורי עם קרבורטור 14 מה שכולם החליפו ל 19, דבר שפגע מאוד באמינות.

אני זוכר שבשנת 93 שהיתה לי האיקס הראשונה שנת 1986 כבר אז מחוסר בחלפים כל מי שהיה לו פאנטיק היה צריך לשים עליו שומר ראש, אחרת הוא בבעיה חחח.

אהבתי נורא את האיקס 50 אבל השקעתי עליה המון זמן וכסף, וכך גם חבר שלי שהינו רוכבים יחד.

לאחר שנה עם האיקס 50 קניתי פאנטיק ואז התאהבתי, היתי קונה משפץ ומוכר אותן ברמה שהיו מופיעים אצל אמא שלי אנשים מצלצלים בדלת בשביל לשאול אם יש לי פאנטיק למכירה.

עד היום אני מחזיק באיקס אבל 250 שזה סוג של W מגודל כי הוא קירור מיים, אבל גיר 5 הילוכים כמו באיקס.

שימו לב לאיקס 50 שצבוע כמו W בכתום יצירתי.

ולפאנטיק הירוקה המפלצתית חח שהיתה לי אז.

IMG_1296.jpg

IMG_1299.jpg

IMG_1295.jpg

פורסם

בוא נתחיל מזה שהחל משנת 86 כבר לא היה יבואן לפאנטיק וגם שהיה זה היה יבואן צעצוע יחסית לעופר אבניר של אז.

שנית הפאנטיק הגיע מקורי עם קרבורטור 14 מה שכולם החליפו ל 19, דבר שפגע מאוד באמינות.

אני זוכר שבשנת91 שהיתה לי האיקס הראשונה שנת 1986 כבר אז מחוסר בחלפים כל מי שהיה לו פאנטיק היה צריך לשים עליו שומר ראש, אחרת הוא בבעיה חחח.

אהבתי נורא את האיקס 50 אבל השקעתי עליה המון זמן וכסף, וכך גם חבר שלי שהינו רוכבים יחד.

לאחר שנה עם האיקס 50 קניתי פאנטיק ואז התאהבתי, היתי קונה משפץ ומוכר אותן ברמה שהיו מופיעים אצל אמא שלי אנשים מצלצלים בדלת בשביל לשאול אם יש לי פאנטיק למכירה.

עד היום אני מחזיק באיקס אבל 250 שזה סוג של W מגודל כי הוא קירור מיים, אבל גיר 5 הילוכים כמו באיקס.

מעניין אם האופנוע בשירשור הוא היה שלי .... מספר 5837956

פורסם

אני זוכר שבשנת 93 שהיתה לי האיקס הראשונה שנת 1986 כבר אז מחוסר בחלפים כל מי שהיה לו פאנטיק היה צריך לשים עליו שומר ראש, אחרת הוא בבעיה חחח.

ואני לא יודע מי עוד זוכר אבל ברשיונות של ה 50סמק עד שנת 91 היה אשום למעלה "אופניים עם מנוע עזר"

IMG_1301.jpg

פורסם

הפאנטיקים בזמנו היו נחשבים לקרביים ובעלי הספק גבוה. משהו בסגנון אופנועי הקטמ ושות'. הספק גבוה שבא כמובן לא על אמינות אלא על תחזוקה תכופה. לפאנטיקים אם אינני טועה הייתה בוכנה עם רינג אחד כאשר לשאר היו שניים. למי שמבין במנועים יודע שככל שהמנוע עובד בסל"ד גבוה יותר יכולים להוריד את מספר הריגנגים ( במנועי שני פעימות בכל מקרה). הם היו "חיות" חוץ מאשר הפאנטיק קומפטישן שהיה נחשב לעגלה יחסית אבל גם הוא לא היה נפוץ במיוחד.

היה את הגרלי שלמרות היותו כלי מכוער בטירוף גם נסע לא רע. כמובן היה את הדרבי יומבו ואת האירופה שהגיע מצוייד עם שעון טורים ושעון ספידומטר מהודר. כמו כן האירופה היה מצויד בבולמים קידמיים מתכוונים על אויר וכמובן מונושוק אחורי וחידוש שהיה בזמנו הצתה אלקטרונית. עם כל הכבוד לטי אס הוא אכן היה חיה אבל זה התחיל משנת 86 ואילך כאשר האספקה של כל השאר התחילה להידלדל או הפסיקה לגמרי. הטי אס בשנת 84 ו 85 נקרא ER והוא לא היה ממש נפוץ כמו האחרים ולא ממש נתן פייט. 86 הייתה השנה האחרונה לדרבי, גרלי הפסיקו עוד הרבה מלפני זה. לא זכור לי פאנטיק חדש יותר משנת 84 חוץ מאשר הקומפטישן אבל הוא היה חלש יותר. הדרבי של 86 היה אמור להיות חיה, רעה על הנייר בכל אופן. הראשון שקיבל בלם דיסק קידמי, מנוע עם צילנדר מצופה ניקסיל. דבר שמבטיח אמינות ויותר הספק אבל אינו מאפשר חריטה ל 65 או 80 סמ"ק. בסופו של דבר כל הכלים הללו בקושי הגיעו ל 6 כוחות סוס. הטי אס מקורר המיים כמובן הגיע ליותר. אחד הדגמים הנחשקים היה הוולף. שבעצם היה גירסת כביש עם מנוע טיאס W. למי שלא יודע אגב, האות W סימנה קירור מים.

מי יודע מה לא נכון בתמונה הנ"ל?

155_image_1.jpg

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
הפאנטיקים בזמנו היו נחשבים לקרביים ובעלי הספק גבוה. משהו בסגנון אופנועי הקטמ ושות'. הספק גבוה שבא כמובן לא על אמינות אלא על תחזוקה תכופה. לפאנטיקים אם אינני טועה הייתה בוכנה עם רינג אחד כאשר לשאר היו שניים. למי שמבין במנועים יודע שככל שהמנוע עובד בסל"ד גבוה יותר יכולים להוריד את מספר הריגנגים ( במנועי שני פעימות בכל מקרה). הם היו "חיות" חוץ מאשר הפאנטיק קומפטישן שהיה נחשב לעגלה יחסית אבל גם הוא לא היה נפוץ במיוחד.

היה את הגרלי שלמרות היותו כלי מכוער בטירוף גם נסע לא רע. כמובן היה את הדרבי יומבו ואת האירופה שהגיע מצוייד עם שעון טורים ושעון ספידומטר מהודר. כמו כן האירופה היה מצויד בבולמים קידמיים מתכוונים על אויר וכמובן מונושוק אחורי וחידוש שהיה בזמנו הצתה אלקטרונית. עם כל הכבוד לטי אס הוא אכן היה חיה אבל זה התחיל משנת 86 ואילך כאשר האספקה של כל השאר התחילה להידלדל או הפסיקה לגמרי. הטי אס בשנת 84 ו 85 נקרא ER והוא לא היה ממש נפוץ כמו האחרים ולא ממש נתן פייט. 86 הייתה השנה האחרונה לדרבי, גרלי הפסיקו עוד הרבה מלפני זה. לא זכור לי פאנטיק חדש יותר משנת 84 חוץ מאשר הקומפטישן אבל הוא היה חלש יותר. הדרבי של 86 היה אמור להיות חיה, רעה על הנייר בכל אופן. הראשון שקיבל בלם דיסק קידמי, מנוע עם צילנדר מצופה ניקסיל. דבר שמבטיח אמינות ויותר הספק אבל אינו מאפשר חריטה ל 65 או 80 סמ"ק. בסופו של דבר כל הכלים הללו בקושי הגיעו ל 6 כוחות סוס. הטי אס מקורר המיים כמובן הגיע ליותר. אחד הדגמים הנחשקים היה הוולף. שבעצם היה גירסת כביש עם מנוע טיאס W. למי שלא יודע אגב, האות W סימנה קירור מים.

מי יודע מה לא נכון בתמונה הנ"ל?

מעורר געגועים, לי היה ER של סוזוקי אדום שנת 84, כל ה-Xים היו נותנים לו בראש בעליה,אבל הוא היה יחיד ומיוחד,

(במקביל הייתה לי במושב ווספה ראלי 200,ודרבי יומבו שהיינו "מפלחים" קבוע ממחסן של חבר לרכיבת "מוטוקרוס":lol:)

כמה שזכור לי,המשתיק והאגזוז היו באותו הצד ולא כמו בתמונה.

• תוכן חדש...