Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, כבר תקופה ארוכה אני נאלץ להוסיף מיי קירור לרכב, בגלל איבוד מים בזמן נסיעות ארוכות.

הרדיאטור חדש . קניתי אותו לפני כ - חצי שנה.

ויש לי שאלה לגבי השמן הזה, צירפתי תמונות של השמן:

93827443.jpg

90424041.jpg

האם השמן הזה מתאים לסובארו לגאסי 93 ידנית?.. תודה.

פורסם

שלום לך

בתור אחד שהיה לו לגאסי פעם גם הייתי מאבד מים ולא ידעתי למה פעם במקרה שמעתי צליל כמו שחרור לחץ ופתאום ראיתי חור בגודל של מחט שמשפריץ מים וזה קרה רק שהאוטו היה חם אתה צריך אחרי נסיעה להרים מחסה לבדוק ולהקשיב כי יכול להיות שביגלל שזה מטפטף על האגזוז אתה לא רואה את הנזילה כמו שהיה לי מקווה שעזרתי

Guest ספורטמוטורי
פורסם

תעשה את זה כאשר האוטו לא בחום המקסימלי,ז"ת תתניע את הרכב אל תחכה עד שיתחמם לרמת הנורמלית אלא לפני.

מה שצריך לעשות,פתח את המכסה של הרדיאטור ותן גז (לא הרבה) אם אתה תראה שהמים מתחילים לקפץ חזק כאילו יש בריחת אויר איפשהו,אז תדע שיש לך בעיה בראש מנוע וצריך לפנות למוסך,אם אין אז כנראה זה חור בגלל זה יש איבוד מים זה יכול להיות מצינור/רדיאטור או מיכל עבוי.

בהצלחה.

פורסם

שמן בדירוג API שהוא SH לא ראיתי כבר עשר שנים נראה לי.

מאיפה "הגרלת" את השמן העתיק הזה ?

המלצית לך היא להיכנס לחנות ולקנות שמן חדש טרי, התקנים האחרונים מדברים על SJ (הוותיק מכולם), SL (חדיש יותר) ו- SM (החדש ביותר, לא בעיה בכלל למצוא שמנים בתקן הזה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...