Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוחד לשוטר

elyashiv
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהג מפגר.

וכולם יודעים שיש ששוטרים שלוקחים שוחד, כדאי שמי שמספיק טיפש להציע שוחד לשוטר יכין כמה אלפי שקלים ברכב למקרים כאלה (גם השוטרים המושחתים ביותר לי יפלילו את עצמם בשביל שעון מסכן)

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם היה סופר לו מזומנים לא היה חושב פעמיים .

יכול ליהיות. אבל אל תשכח שיש מצלמה בניידת- והשוטר יודע את זה.

ככה שגם אם הוא היה מוציא לו ירוקים היתה רואה פה התיפיפות.

MiaTa Na. Live ThE DreaM

פורסם

מי שאומר שבסכום אחר השוטר היה מעלים עין ולוקח את השוחד, טועה בלשון עדינה.

בואו נתחיל בזה שעל עבירת תנועה לא שווה להוציא אלף שח או יותר שכן הדוח עצמו הוא כמה מאות שקלים בסך הכל.

אבל העניין הוא שהנהג לא אמר לו מה הוא הולך להביא לו, והשוטר שקלט שהוא רוצה להביא לו שוחד כלשהו, ישר רצה לתעד את זה עם המצלמה שלו, מה שמעיד על כך שהשוטר לא מושחת.

אתה יכול לשמוע גם בטון הדיבור שלו שהוא לקח את זה אישית וכעס מאוד שבכלל הבנאדם חשב על זה עוד לפני שהוא ידע מה הוא הולך להביא לו.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

אתה יכול לשמוע גם בטון הדיבור שלו שהוא לקח את זה אישית וכעס מאוד שבכלל הבנאדם חשב על זה עוד לפני שהוא ידע מה הוא הולך להביא לו.

אני לא טוען שהשוטר עשה הצגה, אבל לפעמים כולנו שחקנים מעולים ויכולים בקלות להופיע בבימה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
שימו לב , משטרת תנועה עומדת אחרי בית חנן לכיוון רחובות במפרץ של המשתלה 8)

ותופסים לרוב על מהירות.

נוסף על כך הם גם עומדים במפרץ לאחר עיקול לקראת הרמזור שממשיך ישר ליבנה ופונה שמאלה לתוך רחובות.

רק לא ברור לי למה הנהג יצא אל השוטר ולא להפך, ממה שזכור לי אסור לנהג לצאת בכלל מהרכב

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...