Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפרוייקט חדש אני מחפש מישהו שמעוניין להשמיע לי בזמנו הפנוי, רמקולים של הייבריד אודיו קלארוס l6 או l8 בשילובים שונים, כדי לגבש דעה לפרוייקט.

באזור דרום\מרכז אשמח אם תשלחו לי הודעה פרטית תודה מראש.

BMW E36 328------Pioneer p90rs

Eton PA800.4 + PA 560.2 + ECC 1200.1

Audio Development Double W600 + Double VIPERA F8

Audio Development MM4 +MM1

פורסם

למה לא ליצור פשוט קשר ליבואן ולגשת לשמוע את המערכת שלו? אם אתה צריך את הפרטים - פנה אליי בפרטית.

יש לו במקרה L8 בדלתות :twisted:

לי יש L7 + L4 + L1R2 אבל לא נראה לי שאני אגיע למפגש הקרוב. אם אתה נמצא באזור מרכז בשעות הערב המאוחרות, אני אשמח לנסות לקבוע איתך נקודת מפגש כלשהיא שתוכל להתרשם.

השאר בפרטיות כמובן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוקי תודה אני אצור קשר

אם יש מישהו עם הייבריד דגם קלארוס בעיקר אני אשמח אם ייצור קשר

שבוע טוב.

פורסם

תן לי לחסוך לך קצת מאמץ

כל הרמקולים של HAT בעלי אופי צליל זהה.

אם שמעת סידרת כניסה שלהם - אתה פשוט צריך להבין שאתה תקבל יותר מהכל בסדרה גבוהה יותר וכמובן להפך.

גם הסדרות הנמוכות שלהם מעולות - האימג'ן שהיה לי גם אותו, סט נפלא סה"כ עם טוויטר שחסר לו קצת פירוט לעומת סדרות גבוהות יותר.

המידבאסים שלהם מאוד אגרסיביים, חזקים, פאנצ'יים מאוד! אבל כן מסוגלים לרדת נמוך וכן שומרים על מידה מסויימת של רכות.

הטוויטרים שלהם מאוד בהירים וסופר מפורטים אבל - לכל הטוויטרים שלהם באופן גורף יש איזשהו סוג של צלצול או רשרוש (קשה מאוד להגדיר את זה במילים) מאוד אופייני, למעט הרינג רדיאטורים שהם פשוט מדהימים. את התופעה הזו אפשר להעלים עם קצת איקולציה באזור ה16K-20K הרץ.

המידריינג'ים שלהם פשוט מעולים, בעיניי מצטיינים באזור המיד הגבוה ואם אתה מדבר על סדרת לגטיה SE - הם יכולים אפילו לעבוד ללא טוויטרים ה-י-ט-ב.

הסט האחרון שהיה לי ברכב, השני שנמכר לאחרונה, היה מידבאס של אימג'ן עם טוויטר L1 (הישן והראשון)

בניתי להם קרוס אובר שחותך בין הרכיבים ב5K הרץ בסלופ 6 כאשר לטוויטר סיפקתי מנחתים ששלטו להם בעוצמה שהם קיבלו ואיזנתי אותם כלפי המידבאסים.

בHU נתתי חיתוך ב16K הרץ בסלופ 6 והתוצאה היתה פשוט פנטסטית, ממש התקשיתי להאמין לתוצאה הטובה שקיבלתי מהסט הזה.

אם לגטייה יקרה לך אתה יכול בשקט ובבטחה ללכת על הקלארוס אם אהבת את הסאונד של HAT באחד הרכבים שיצא לך לשמוע בהם את המותג.

רוב הסיכויים שאם תשדרג משהו, זה יהיה הטוויטר - המידבאס פשוט מדהים.

הקרוס אובר של הקלארוס אפרופו מתאים גם לסדרת הלגטייה אם אתה הולך על שני חלקים - זה קרוס אובר שבנוי בצורה מאוד חכמה ומרשימה, רק לנתק ולחבר חוטים - לא צריך הברגות, הכל לחיץ.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נכון להיום שמעתי רק L3 עם L1

המיד פשוט עשה לטוויטר את כל העבודה ולקח לו את כל המרחב.

אז לא בטוח שאצטרך טוויטר כך שאם הצליל של הוופר יעלה על הציפיות זה יספיק.

פורסם
ידידי תלך ליבואן ותשעי אותם מותקנים על רכב הדגמה

זה שאתה רוצה לעבור את מחסום ה25 הודעות לא אומר שאתה צריך לרשום הודעות בלי טעם בכל השרשורים!

פורסם

ואין גם שום צורך או טעם לריב.

זה שהיבואן בעייתי בנושא ההיענות שלו זו כבר תופעה ידועה אבל בסופו של דבר זה נכתב כאן לא פעם ולא פעמיים.

תמיד אפשר לגשת אליו, תמיד אפשר לבוא אליו במקום להתקשר או לשלוח הודעה פרטית, וכן, הרכב שלו מהווה רכב הדגמה נהדר למוצרי HAT וTRU.

הוא מודע לבעיה הזאת אבל זה חלק מההגבלות שלו ואני יודע שכן נעשית עבודה בכדי לפתור את הנושא הזה.

בכל מקרה - פשוט צריך לגשת אליו.

אם אתם צריכים עזרה בנושא, דברו איתי בהודעה פרטית, אני תמיד יכול לעזור. מכיר אותו אישית והוא חבר טוב מאז תחילת הפורום.

Pioneer TS-X150

פורסם

ההודעה הייתה מופנית אל mishelni לאו דווקא בגלל השרשור הזה.

תודה רבה על המאמץ.

• תוכן חדש...