Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת נעלי ריצה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום בעלי קריסה פנימה, מה שנקרא FLAT FOOT, אישית אמליץ על Saucony ProGrid Hurricane 12.

נכון, היא לא נעל ריצת מרתונים גרידא, אבל היא עושה את העבודה נאמנה. אני בחור לא קטן, מעל 80 קילו והנעל מצליחה לתמוך במשקלי ולהעניק תחושה נעימה בזמן הריצה. גם כנעל הליכה מצליחה בעבודתה, בטיול בחו"ל בסביבה עירונית לא קלה הצליחה להקל עלי במשך 12 שעות הליכה כל יום. אבל עד שלא נועלים נעל- לא קונים.

ערב טוב,

אריאל.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נרכשו היום בוורטהיימר שפיים -

Mizuno Men's Wave Nirvana 6

mizuno-08KN040-45-zoom.jpg

אומנם זה לא סדרה 7 החדשה שעולה 900 ש"ח אצלנו.

אבל במחיר של 550 ש"ח זאת בהחלט נראית קניה סבירה.

כנראה הנעל הכי טכנולוגית בארסנל של מיזונו לבעלי FLAT FOOT - נרוץ ונראה :)

עכשיו נתחיל לבדוק את העניין הרכישה מאיביי ושות'.

חימום נעים.

_

[CENTER] [/CENTER]

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ בשביל המלצה.

הזמנתי מהאתר הזה: http://www.endless.com

מדובר בחברת בת של Amazon ולכן לא אמורה להיות בעיה של אמינות או שירות לא טוב.

המבחר גדול. המחירים נמוכים - בערך כמו באיביי. יש לפעמים מבצעים של 20% הנחה שעושים את זה ממש משתלם.

המשלוח מהיר (DHL אקספרס שמגיע תוך 3-4 ימים) ועולה 10$ או חינם להזמנה מעל 100$. באיביי לרוב רוצים באזור ה-30$ למשלוח רגיל של שבועיים.

הזמנתי משם נעליים שבארץ ביקשו עליהן 900 שקל בפחות מחצי (כולל משלוח, מע"מ, מכס). חסכון של יותר מ50% או 450 שקל.

פורסם
שלום לכולם,

אחרי שהבנתי שהתחלתי להתעגל בכל מיני מקומות, התחלתי להזיז את עצמי ולהתחיל במבצע הכן גופך לקיץ!

יצאתי לרוץ אחרי 2ק"מ נעלי הריצה שלי שפכו מנוע!

עכשיו התחלתי לחפש נעליים חדשות ויותר איכותיות מנייק, והסתבכתי מכל החברות..

מי החברה המומלצת ביותר לנעלי ריצה ואם יש דגם מומלץ?

אני מתכוון גם להתאמן איתם במכון כושר

תודה לעוזרים ויום טוב!

ממליץ בחום על סקוני טריומף. נעל מצוינת. אני רץ איתה באופן קבוע למעלה משנתיים.

בכל מקרה, אתה חייב למדוד כל נעל לפני הרכישה.

• תוכן חדש...