Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

scirocco בדרכים- טיול חברים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי המועדון הזה מיותר.

מועדון אמור להיות (שוב , לדעתי) , עם מכנה משותף כלשהו רחב יותר , ולא רק דגם ספציפי , יש מועדון אלפא , מועדון VAG , וכו' ,

אוקיי , אז נפגשים ונהנים ונוהגים , אבל אין פה יותר מידי משהו מעניין כי הכל שירוקו , אם אתה מגיע לדוגמא למועדון אלפא , אתה רואה איטלקיות שונות ומשונות ושיפוצים ופרוייקטים ויחודיות , וזה מה שעושה מועדון , אז במקרה הזה זה אוטו שהרוב חושבים שנראה טוב , ובעל ביצועים טובים , אבל אם זה היה מועדון ניסאן סאני ? גם אז הוא היה שווה?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

מיותר?

עובדה שהם הוציאו לפועל טיול ונהנו ממנו,אם אתה חושב שיהיו אנשים במועדון ניסאן סאני בכיף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שנדור-הכרת אותי דרך המועדון ואני עדיין מזמין אותך וכל אחד אחר לקחת בו חלק פעיל.

אין לי שירוקו יש לי אאודי ובכלל שהכרתי את המועדון היו לי אקורד ישנה וסונטה וי6-עדיין קיבלו אותו בזרועות פתוחות

למדתי המון משם והכרתי חברים נפלאים שהם חלק בלתי נפרד ממני וגם נהנתי לקחת בו חלק פעיל כל פעם מחדש.

אני לא רוצה להכנס לתגובות של אנשים שבכלל לא נכנסו לראות בקישור את מהות המועדון וקראו קצת..

אני רק רוצה לציין שממה שאני מרגיש בתוך הקבוצה הזו זה קודם כל חברים אחר כך רכבים-סה טו.

לראיה העובדה שהייתה שמה אופל אאודי פונטיאקים גולף פיאט קופה וכד' ..

פורסם
לדעתי המועדון הזה מיותר.

מועדון אמור להיות (שוב , לדעתי) , עם מכנה משותף כלשהו רחב יותר , ולא רק דגם ספציפי , יש מועדון אלפא , מועדון VAG , וכו' ,

אוקיי , אז נפגשים ונהנים ונוהגים , אבל אין פה יותר מידי משהו מעניין כי הכל שירוקו , אם אתה מגיע לדוגמא למועדון אלפא , אתה רואה איטלקיות שונות ומשונות ושיפוצים ופרוייקטים ויחודיות , וזה מה שעושה מועדון , אז במקרה הזה זה אוטו שהרוב חושבים שנראה טוב , ובעל ביצועים טובים , אבל אם זה היה מועדון ניסאן סאני ? גם אז הוא היה שווה?

אז כשלך תהיה שירוקו, אל תצטרף אליו. מה זה משנה מהו המכנה המשותף, הלא העיקר הוא שחברי המועדון מסכימים על קיומו כסיבה מספקת להתראות ולבלות יחד.

פורסם

זה כן משנה , לדעתי לפחות , אני אישית לא הייתי לא מתלהב ולא מוצא עניין במפגש רק של שירוקו. תחשוב שאתה מגיע ו20 מכוניות באותו מועדון ורק אותם רכבים , בסוף ייגמר על מה לדבר , ומה להראות , כי לא נראה לי שבעלי הרכבים הללו יעשו בהם שינויים ומודים כמו שעושים בפרוייקטים של מכוניות ישנות (לדוגמא כמו במועדון אלפא).

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

בגלל זה עושים מפגשים שהם לא רק להחנות את הרכב בחניה,אלא טיולים כמו שהציגו כאן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
רק לי זה נראה טיפה שחצני ומעצבן שיש לשירוקו פורום משל עצמו ?

(ובאמת באמת שזה לא מקנאה .. אני מאוד אוהב את הרכב שאני נוהג בו)

מה הקשר לשחצנות?

טיול מאורגן של חברים שלהם מכנה משותף שהוא רכבים/טיולים/ ואותו סוג של רכב.

באמת שלא חייבים "לעקוץ" ולהתיז ארס על פעילות מבורכת שרק תורמת לתרבות נהיגה בארצנו.

כן ירבו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כפי שכבר אמרו, המועדון הוא מועדון של אנשים שהתקבצו. לא רכבים.

זה שהוא נקרא שירוקו לא מחייב שיהיו בו רק שירוקו.

ע״ע מועדון sti, התחיל כמועדון של הדגם והפך למועדון של חברים שהsti לא משמש כרטיס כניסה אליו.

בקיצור אם המועדון היה נקרא מועדון משה, זה היה נראה לך יותר הגיוני?

• תוכן חדש...