Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

אני וחברה שלי נוסעים בשבוע הבא (אמצע שבוע) לצימר ביישוב רמות, ליד הכינרת.

רציתי לדעת האם יש מקומות יפים להסתובב בהם באזור? אם מזג האוויר לא ישתף פעולה והוא יהיה קודר וגשום, לאן אפשר ללכת ולבקר?

מקומות בילוי בתשלום גם באים בחשבון!

בנוסף, בהנחה ומזג האוויר יאפשר, האם כדאי לנסוע לחרמון? או שאפשר לראות שלג גם במקומות קרובים יותר? האם יש שם אטרקציות מעניינות?

מצטער על הבורות אבל אני מהמרכז (עיר החור פ"ת 8)) ובצפון לא הייתי כבר כמה שנים טובות.

כמו כן רציתי לדעת מתי כדאי לצאת, הרעיון שלי הוא לצאת בסביבות 6 בבוקר מהבית ולנסוע לחרמון ולהגיע לצימר בסביבות 14:00 או 15:00. אם מזג האוויר לא ישתף פעולה אולי לנסוע למקום אחר, להנות כמה שעות ואז להגיע לצימר.

בקיצור הרבה שאלות ואשמח (כמובן) לתשובות.

לילה טוב לכולם.

פורסם

מרכז קנדה במטולה יכול בכיף לשרוף לך יום שלם. את הקלוריות שאיבדתם שם תוכלו להחזיר לעצמכם במסעדת הטחנה שנמצאת בסמוך.

אפשר גם לעשות את הרכבל בצוק מנרה ולרדת למטה עם אופניים שמושכרים במקום.

לחרמון באופן אישי לא הייתי מתקרב עקב מחיר כניסה גבוה. יש סיכוי טוב שתמצא במג'דל שמס מספיק שלג גם כדי לבנות בובה וגם כדי לפתוח במלחמה מהנה. לפחות בשבילי זה ממצה את הביקור בחרמון.

תהנו!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני חושש שהבחור פיספס פה איזו נקודה חשובה.

במקרה ומזג האוויר כן ישתף פעולה ויהיה גשום וקודר, לא תצטרכו ללכת לשום מקום ותוכלו למצוא תעסוקה בחדר.

:-)

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אם אין כמות טובה של שלג בחרמון - חבל להתאמץ להגיע לשם, תשאירו לפעם אחרת.

אין מצב של נסיעה מהמרכז לחרמון, ביקור ושטטטות, אל תפססח על נחל סער, והגעה לצימר לפני חמש בערב. אבל מה בוער לכם?

תצפית יפה תעשו ממצפה סוסיתא, אם תגיעו מצד דרום של הכנרת. אם מישהו בקטע של מצנחי גלישה - בקרו בחוף דוגית.

אם אין הרבה בוץ בדרכי העפר - בקרו בגמלא, מצפה סוסיתא, נחל זויתן, אולי תמצאו עניין לביקור בקצרין.

בצד השני של הכנרת יפה לבקר בכנסיה הרוסית, טבחא וכפר נחום. קצר ומעניין בכל אתר במיוחד האגדות על JC.

יש משהו שנראה מעניין (עוד לא הייתי בו לאחר שנפתח) ליד ורד הגליל - מרכז ץרבות(?) רב לאומי או משהו דומה. תברר.

ביום גשום - לכו לחמת גדר! חוויה לרחוץ במעיינות החמים, מה זה עושה לו ולה כבר הבינו לפני 2000 שנה.

יש אפשרות גם בחמי טבריה - שם יותר ממוסד ומקורה ומחומם. ולא, לא כולם זקנים. יש גם צעירים שיודעים להנות.

אגב, שווה להגיע לטבריה בלילה לראות את המופע האורקולי בדרום הטיילת. כל שעה מופע אחר - לא ברצלונה אבל באמת מרהיב.

ותמיד אפשר לשאול את אנשי המקום - הם יודעים הכי טוב. וגם נחמדים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

קודם כל תודה רבה לעונים!

לחרמון באמת ניסע רק אם יהיה שלג וגם אז חשבתי על מקום כמו שאלעד הציע שבו לא צריך לשלם בכליה בכדי לקבל קצת שלג...

רוכב בודד,

ייבדק הנושא ה"מרכז" הזה. אם נבקר בו אעדכן לכשאחזור.

אלעד,

צוק מנרה באמת נשמע נחמד ולא חשבנו על זה. תודה!

ערן,

הגשם די יפריע כי סקס לא חסר וגם לא ייחסר כי יש לנו את כל הלילה :wink: ביום מצד שני יהיה נחמד לבקר בעוד מקומות. 8)

שוב, תודה רבה!

מתי כדאי לי לצאת מהבית בכדי לא להיתקע יותר מידי בפקקים? אין בעיה לצאת מאוד מוקדם!

פורסם

אני מסכים עם ערן, בלי קשר לשאלה מה תעשו או לא תעשו בלילה. קיץ יש לך כאן כמעט כל השנה, ככה שלפחות בעיני, חורף זה חתיכת אטרקציה.

אם כבר יצאת לחופשה בצפון, לפחות תזכה לחוות חורף כמו שצריך: גשם, רוחות סערה, ברקים ורעמים, זרימה שוצפת בנחלי ומפלי הגולן ואם אפשר אז גם קצת שלג.

בשנה שעברה אשתי ואני חיכינו כל החורף שתהיה תחזית לשבוע סוער כזה כדי לצאת לסופ"ש בצפון, אבל בשל מיעוט הגשמים נאלצנו להסתפק בסופו של דבר בשתי גיחות בנות יום אחד - אחת למג'דל שמס ואחרת לכל האיזור שמשתרע בין ראש הנקרה לכנרת.

attachment.php?attachmentid=223560&d=1292171065

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אין לי בעיה עם גשמים והכל אבל שיהיה סוער יום לפני שנגיע ושיהיה סוער ביום השני. ביום הראשון אני מעדיף שמש ולהצליח לטייל מעט בכל הירוק. זו הייתה הכוונה.

כמובן שאם יהיה סוער וגשום לא תיהיה לי כל התנגדות ויש מספיק דברים נוספים לעשות.

בכל אופן תודה גם על ההשקפה הזו. לא חשבתי עליה שזו חוויה בפני עצמה!

פורסם

בקצרין יש גם מבשלת בירה נחמדה מאוד, לדעתי שווה ביקור אם זה מעניין אתכם.

מעבר לזה ב"רמות" יש מסעדה בשם "מושבוץ", נכון לפעם שאני הייתי שם אכלתי את הסטייק הכי טעים שאכלתי אי פעם. לא שאני אנין טעם במיוחד אבל הוא באמת היה מעולה.

יש לכם גם את גמלא קרוב וגם את שמורת יהודיה עם נחל הזויתן.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

לכמה לילות אתם נוסעים? אין טעם להגיע לחרמון כל כך מאוחר, עדיף לנסוע לחרמון כאשר אתה יוצא מרמות מוקדם בבוקר תגיע לחרמון לפני שעות העומס, ולחזור הביתה (או לצימר) מאוחר זו לא בעיה, גם אם אתה יוצא מהחרמון לפנות ערב.

מעבר לכך - יש באיזור אין סוף פעילויות, תלוי במה שמעניין אתרם ומה מזג האויר. לדוגמא - שמורת החולה, אגמון החולה, מרכזי מבקרים של מפלים בסביבה, פרקים לאומיים כגון תל דן, בניאס, ושורה ארוכה של פרקים בעמק החולה ועל הרמה.

עצה קטנה אם אתם אוהבים לאכול מתוק - בית הריבות בקדמת צבי. לא מוכר, אבל בהחלט שווה טעימה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...