Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מחפשת אוטו לרכישה לצורך נסיעה עירונית בעיקר. אין לי דרושים מיוחדות, העיקר שייסע וכמובן שלא יתקלקל כל שני וחמישי.

התקציב שלי הוא עד 23,000 שח.

ראיתי פולסווגן בורה שנת 2002, 127,000 ק"מ במחיר של 23,000 שח

מה אתם אומרים?

בנוסף, בעלת הרכב אומרת שלפני כשבוע עשתה בדיקה לרכב במוסך האחים ברחוב הפלדה בהרצליה, ויכולה להראות לי את תוצאות הבדיקה ע"מ לחסוך ממני בדיקה נוספת..

האם אתם מכירים את המוסך?

אפשר לסמוך על מה שהיא תראה לי? או לעשות בדיקה נוספת?

תודה מראש,

פורסם

מכיר את המוסך. המציבושי שהייתה לי, טופלה שם בזמנו.

רמת שירות מתחת לכל ביקורת. בפעם האחרונה, מצאתי את המכונית באמצע המוסך, כאשר המזגן היה פתוח על הרמה הכי גבוהה ומכסה המנוע היה פתוח. אם זה לא הספיק, פשוט ישבו לידה כמה חבר'ה עם סיגריה בפה. בדיעבד, הסתבר לי שהמצב הזה היה לפחות רבע שעה. שילמתי את מה שביקשו ונשבעתי לא לחזור לשם.

פעם הם היו מוסך מורשה מטעם מיצובישי, אבל הם כבר לא כאלו כמה שנים טובות ויש סיבה מצויינת לכך.

בקיצור, לא הייתי מתייחס לבדיקה ברצינות.

פורסם

עדיף תמיד שתקחי את הרכב לבדיקה מטעמך ובמקום שאת תבחרי.

אם לא במכון בדיקה, אוכל להמליץ לך על מוסך רון (שנמצא בת"א, ואת פרטיו תוכלי למצוא בפורום או לגגל באינטרנט),

שאינו מוסך יבואן, אך הוא מומחה בכל מה שקשור לפולקסווגן ודגמיו.

קחי בחשבון שפולקסווגן יקרה מעט לאחזקה ממכוניות יפאניות/קוריאניות מקבילות.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...