Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה

אני מחפש לקנות אוטו עד 25000 ש"ח

מתלבט בין הפונטו ספייס שנת 05-06 או פיגו 206 שנים 03-05

חשוב לי שהאוטו יהיה חיסכוני , אמין יחסית , לא חשוב לי הגיר אפילו מעדיף רגיל

על מה אתם ממליצים

רוב הנסיעות הם בתוך העיר

תודה

פורסם

הספייס יותר חסכונית ויותר זולה לתחזוקה אם כי לא בהבדלים רצינים,הפיגו מנג נוחה יותר ואם אתה משווה מול דגם ה 60 כס של הספייס שהוא נפוץ יותר בין הידנים היא חזקה יותר. אם אוטומט הייתי מעדיף ספייס,גיר אמין יותר חסכוני יותר בגלל שיש לה גיר רציף לגירסה ה אובזרת dynamic ובעלת 80 כ״ס. אם ידני הייתי בוחר רכב שנמצא הכי שמור. אם זה בעיקר לעיר חשבת לשקול גם פנדה ?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יכול להמליץ מנסיון אישי , הספייס 04-06 במידה וטופל נכון הוא רכב אמין וחסכוני בדלק .

חשוב לשים לב שהמים ברדיטור הם "פרפלו" המומלץ ע"י היצרן מפני שזה יכול לחסוך לך המון תקלות בהמשך .

הרכב קטן נוח הגיר הרציף בעל התנהגות נוחה ובנוסף יש מצב "CITY" שבו מנוע עזר חשמלי נכנס לפעולה ומקל מאוד על תמרוני חנייה

דיי אידאלי לאישה .

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

אתה זוכר מאיזה שנה פיאט עברו לפארפלו אדום? הגה סיטי אכן הופך את ההגה לקליל,לא יודע עד הוא באמת שימושי,בפיאט גם ככה ההגה קל במהירויות נמוכות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לגבי הנוזל אני לא זוכר , עברתי ישר מאונו 94' לספייס 06' :-)

לגבי ההגה אתה צודק לחלוטין השתמשתי בCITY רק ביום הראשון שקניתי את האוטו לראות איך זה ומאז אף פעם אבל כשחברה שלי נוהגת היא נעזרת בזה לחניות לפעמים ...

אני זוכר אותך מהפורום של פיאט (כמעט כל נושא שקשור לפנדה :-D )

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

• תוכן חדש...