Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה להוריד, תפנה לכל האגודות כגון שלום עכשיו, רופאים למען זכויות, נשות וואטש, כל חולי הנפש ששונאים את ישראל, הם כבר בשמחה יתנו לך את הסרט מתנה .

תפנה אלהם. רק אל תגיד שאתה מתנחל / מכיר אחד / אחרת יתבעו אותך שאתה פוגע / גונב / זורק אבנים בערבים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למה להוריד, תפנה לכל האגודות כגון שלום עכשיו, רופאים למען זכויות, נשות וואטש, כל חולי הנפש ששונאים את ישראל, הם כבר בשמחה יתנו לך את הסרט מתנה .

אני מבין שגם אתה לא קראת על מה הסרט, לפי הכתוב הבנתי שמדובר על בחור ערבי שעובד במסעדה בת"א, כל חיו הוא חוסך כדי לקנות סובארו לגאסי חדשה מהסוכנות, הלגאסי היא חלומו של הפועל הפשוט, כשהוא סוף סוף קונה את הרכב ומביא אותו הביתה מאושר הכל נראה טוב, הבחור מבסוט עד הגג אבל בבוקר למחרת הרכב נעלם, ופה הוא יוצא במסע למציאת הרכב, כל הסובבים נרתמים לעזרתו (ערבים וישראלים), אז איפה הבעיה?

סיפור על חלום קטן ודו קיום במציאות היום יומית.

haters will hate

פורסם
אני מבין שגם אתה לא קראת על מה הסרט, לפי הכתוב הבנתי שמדובר על בחור ערבי שעובד במסעדה בת"א, כל חיו הוא חוסך כדי לקנות סובארו לגאסי חדשה מהסוכנות, הלגאסי היא חלומו של הפועל הפשוט, כשהוא סוף סוף קונה את הרכב ומביא אותו הביתה מאושר הכל נראה טוב, הבחור מבסוט עד הגג אבל בבוקר למחרת הרכב נעלם, ופה הוא יוצא במסע למציאת הרכב, כל הסובבים נרתמים לעזרתו (ערבים וישראלים), אז איפה הבעיה?

סיפור על חלום קטן ודו קיום במציאות היום יומית.

למרות שעל פניו הסיפור הוא סיפור מעניין,אתה תמיד תמצא בסרטים כאלו את הצד הרע של ישראל למשל ניצול בבית הקפה ,דופקים אותו במחסום,הוא בוכה על הכאב של האפליה וגזענות ורק שוכח לציין שהוא לא משלם ארנונה ומים ואין מיסים ומעמ בכפר, וכו וכו.

למשל לא מציינים כי הרבה פלסטינאים מביאים וקונים ורכבים בירדן ומכניסים אותם לשטחים גם.

לי אין בעיה עם סרטים טובים כל עוד בסרט לא. ימציגים אותך כאדם רע,עם ציצית וכיפה כסטיאריוטיפ יהודי ישראלי

פורסם
ראית את הסרט?

מה, משעמם לי?? :)), נראה לפי הפרומו סרט נחמד, אבל

לראות סרט על ערבי שקונה סובארו, יש לי כאלה ליד הבית כל היום :)

• 3 חודשים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...