Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם אפשר לחבר סאב לתיבה שלא קשורה אליו..

gil elbaz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם!

לא מזמן קנינו מאזדה 3 עם 2 מגבים וסאב של רוקפורד P-1L1X12 והוא שבור קצת אבל עדין שומעים.

השאלה שלי היא כזו האם אפשר לקנות סאב אחר לדוגמא קיקר C12 ולחבר אותו לתיבה? או שכל סאב צריך תיבה משלו?

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל סאב זקוק לנפח מסויים, שלפי המלצות הייצרן הוא יעבוד בו בצורה הטובה ביותר.

ויש סאבים שמגיעים עם תיבה מקורית, שניראת יפה ומושקעת יותר, כמו בדוגמה הזאת:

100684.jpg

תבדוק מה נפח התיבה שיש לך, מה נפח התיבה של הסאב שאתה רוצה לקנות, ותיראה אם הם מתאימים.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם מישהו יכול לתת לי את הנפח של התיבה המקורית וגם לתת לי סאב מתאים לתיבה עד 500 שקל?

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמעתי CVR האח הגדול של C12 בתיבה הזאת והיה נישמע טוב מאוד אין סיבה שאחיו הקטן לא יעשה עבודה טובה בתיבה הזאת.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המלצת היצרן לקיקר C12 היא נפח של תיבה פתוחה שנע בין 49-63 ליטר

לפי חישוב מידות התיבה הנ"ל נטו בניכוי נפח העץ והאלמנט היא צריכה להיות בנפח של באזור

התחום העליון המומלץ דהיינו 63 ליטר.

כך שהגיוני שהתיבה תתאים לשימוש עם קיקר C12.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...